|
Bildirim
|
İşlemci fiyatı kadar anakart almak en büyük yanlışlardan biri. Dünyanın en iyi X570 anakartını da alsan 500-600 liralık B450 anakart kullanan adamla aynı performansı alacaksın. Sonuçta kullanacağın işlemci Ryzen 3600 yani B450 ile 4.1ghz gören işlemci X570 godlike titanyum über xtreme ile 4.5ghz görmicek görsün görsün işlemci slikonuna bağlı 4.2 görür o da maksimum.
Yazık günah yani bu paralara bu anakartlar. Üstelik donanım dünyasında ekstra verdiğin paranın karşılığını tam anlamıyla alamadığın tek bileşen anakartlar. 600 liralık B450 ile 5000 liralık X570 MEG arasında dişe dokunur ne fark var? yok vrm soğutması, kuzey-güney köprüsü, yok stabil yok falan filan demeyin ZERRE KADAR FARK YOK. Hepiniz evde oyun oynayan adamlarsınız, LN2 ile xtreme overclock denemeleri falan yapıp fuarlarda show yapanınız yok. Bu uçuk fiyatlı anakartların gerçek manada hiç bir artısı yok standart son kullanıcıya. Ekstradan bir ses çipi koyuyor, RGB dayıyor, sağında solunda devasa korumalar bloklar vs. ee üstüne taktığın işlemci kadar performans alıyorsun onu ne yapıcaz? Ryzen 3600 ü 3700X yapıyor olsa eyvallah diyecem. Çok fazla görüyorum görüyorum bu şekilde sistem toplayan. Adam 1500 lira anakart bütçesi ayırmış ama atıyorum alacağı kart RTX2060 yahu kardeşim 600 liraya güzel bir B450 alıp üstü kalan 900 lirayı ekran kartına, işlemciye, SSD ye yatırsan inanılmaz faydasını görürsün ama B450 anakartı X570 yaparsan tırnak ucu kadar faydasını görmezsin, nokta. |
X570 3600 dünyanın en gereksiz ikilisi. Neden cf hem anlatsana biraz? Cf kadar lüzumsuz bir olay yok. Ne kadar lüzumsuz iş varsa planlamışsın bence.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 21 Ekim 2019; 20:16:9 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 23 Ekim 2019; 13:25:54 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 23 Ekim 2019; 14:11:26 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 25 Ekim 2019; 14:28:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|