R5 5600x için Anakart seçimi ( Asus B550F vs Msi B550 Tomahawk )
-
-
Tomahawk. -
Aslında alınacak kart bu, Asus-MSI-Gigabyte 3 unun de Garanti Politikasından nefret ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
Tomahawk.VRM konusunda daha mı iyi ? Bilmediğimden soruyorum.
-
Teşekkürler. Bütçemin çok çok üstünde daha ekran kartı alacağım.
Aslında 3675 TL'e SapphireRX 5700XT Nitro + almıştım ama Amazon teslimata 4 gün kala gerekçe göstermeden siparişimi iptal etti.
Anakart ve ekran kartını alabilirsem sistem tamamlanacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uzunvadeliyatirimciTeşekkürler. Bütçemin çok çok üstünde daha ekran kartı alacağım.
Aslında 3675 TL'e SapphireRX 5700XT Nitro + almıştım ama Amazon teslimata 4 gün kala gerekçe göstermeden siparişimi iptal etti.
Anakart ve ekran kartını alabilirsem sistem tamamlanacak.
Benimki oneriden ziyade biraz isyan Garantili Anakarta Asus para ister,MSİ hem para hem arıza tespit ucreti ister,Gigabyte zaten sıkıntılı...
Teknobiyotik su Taichi leri getirse Asrock dısında kart almam net 3 un den de nefret ettim.
-
Tercihimi MSI B550 Tomahawktan yana kullandım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uzunvadeliyatirimciTercihimi MSI B550 Tomahawktan yana kullandım.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Tomahawk, fiyatına göre en iyi B550 anakarttır.
-
Hayırlı olsun.
-
Tomahawk saf kan güç olarak F gaming den daha iyi bir modeldir doğru tercih güle güle kullanın
-
-
AsRock garanti firması Akortek. Akortek ile daha önce bir işiniz oldu mu bilmiyorum ancak yine diğer firmalarda müşteri temsilcisiyle konuşursunuz akortek de konuşacak adam da bulamazsınız. Bir powerim arızalandı garantili olmasına rağmen yapmadılar, saçma sapan bahanelerle beni oyaladılar. O yüzden AsRock marka olarak iyi olabilir bilemiyorum ancak garanti firmasını yok sayacaksanız alın. Garantisiz sayacaksanız da sıfır ürün almanın manası yok bence
-
Arkadaşım da çok yakın zamanda aynı anakarttan aldı henüz işlemci olmadığından deneyemedi ancak şekli şemali çok tatlı. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
-
En kötü anakartı almışsınız..100-200 tl daha ucuza Gigabyte X570 UD satılıyorken gidipte hemde MSI B550 almak :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 9 Aralık 2020; 7:8:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CcOsmanLıAsRock garanti firması Akortek. Akortek ile daha önce bir işiniz oldu mu bilmiyorum ancak yine diğer firmalarda müşteri temsilcisiyle konuşursunuz akortek de konuşacak adam da bulamazsınız. Bir powerim arızalandı garantili olmasına rağmen yapmadılar, saçma sapan bahanelerle beni oyaladılar. O yüzden AsRock marka olarak iyi olabilir bilemiyorum ancak garanti firmasını yok sayacaksanız alın. Garantisiz sayacaksanız da sıfır ürün almanın manası yok bence
Gigabyte B350 kimse ilgilenmedi.
Asus B450 Garantili iken ucret alındı.
Asrock B450 direkt Sıfır Yenisi Geldi.
Highpower 1650W Serviste Garantisi Bitmis Olmasına Ragmen...
-
quote:
Orijinalden alıntı: husoGigabyte B350 kimse ilgilenmedi.
Asus B450 Garantili iken ucret alındı.
Asrock B450 direkt Sıfır Yenisi Geldi.
Highpower 1650W Serviste Garantisi Bitmis Olmasına Ragmen...
Alıntıları GösterDemek ki firmanın da birden çok politikası var yada talebimiz kime gidiyorsa o an ki ruh haline göre işlem yapılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X