Merhabalar, bilgisayar mühendisiyim hem yazılım yapar kendimi geliştiririm hem de boş vakit kalırsa oyun oynarsam diye sistem toplamak istiyorum. Başlıca aldığım parçalar şunlar ama PSU, Anakart, Kasa ve Fan konusunda desteklerinizi rica ederim. İşlemci : R5 7600 Ram : 2x Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 SSD : Kingston KC3000 M2 1TB 7000/6000 MB/s _ Anakart olarak Msi Pro A620m-e ve Gigabyte B650 S2H arasında kaldım _ Kasa olarak bu kasa işimi görür mü? GAMEMASS FLOOD 4 X120mm Rainbow Fanlı Atx Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol (RGB gibi aradığım özellikler yok) _ PSU olarak hiçbir bilgim yok şu anlık GPU almayacağım ama ileride RTX 4060, 4060 Ti ve ya 4070 e alabilirim o yüzden şimdiden hem ekran kartı aldığımda bana yetecek hem de uygun fiyatlı bir PSU rica ederim. Fan olarak da sıvı soğutmalara çok para harcamak istemiyorum, boş vakitlerimde biraz yazılım yapıp biraz da oyun oynayacağım bu sisteme yetecek bir Fan tavsiyenizi rica ederim. Bütçe soracak arkadaşlar için bu geri kalan Anakart, Psu, Kasa ve Fan çok önemli olmadığı için sadece ucuz F/P ürünler almak istiyorum ama tabi ucuz olsun diye de 2-3 gün sonra arıza çıkartacak ya da yeni çıkmış ne olduğu belli olmayan markalardan da almak istemem. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. |
Bildirim