Şimdi Ara

r5 m330 yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 ay önce (http://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-af112nt-amd-a8-7410-2-2ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-2gb-w10-notebook.html) linkteki laptobu aldım.bilgisayarın ekran kartında anlam veremediğim sorunlar var.hp nin bana verdiği driverlar oyun açmıyor amd nin sitesinden r5 m330 16.3.2 sürümünü indiriyorum kurulumu yapıyorum bu sefer masaüstü kasıyor ve yazı yazmak bile işkence oluyor.r5 m330 15.1.2 sürümünü denedim bu sürümde ise kasma minumama indi ama hissediliyor bu seferde görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu iletisi geliyor ekran kapanıp açılıyor devre dışı gibi bi ses geliyor acaba ekran kartı arızalımı yoksa kronikmi analamadım lütfen bi çare bulun alalı 2 ay oldu 5e yakın format atmak zorunda kaldım ddu denen programlada denedim ccleaner lada temizlik yaptım yapmadığım şey kalmadı deliricem hp online destek sağladım onlarda bulamadı anlam veremdiler servise yollasammı yollamasammı kararsızım yardımlarınızı düşüncellerinizi yorumlarınzı bekler emeği geçenlere teşekkürü borç bilrim.

sistem özellikleri
    win 10 64 bit
    8 gb ram ddr3
    1 tb harddisk
    amd a8 7410 2.2 2.5gzhz işlemci
    amd radeon r5 ekran kartı
    ikinci ekran kartı r5 m330

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.