Şimdi Ara

R7 240 EKRAN KARTI ALSAM OYUNLAR KASARMI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugun sizlere bu konu hakkında yardım istiyicem ben yeni bir ekran kartı alıcam bu ekran kartıda R7 240 sizce almalımıyım ? Oyun oynamak için.Ve oyunlarda kaç fps alırım.ARKADAŞLAR EKRAN KARTINI ALDIM CS:gO ORTA SEVİYEDE 55 60 VE ÜSTÜ OYNUYORUM VE GTA 5DE LOW AYARLARDA 35 55 ARASI FPS OLUYOR CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

SİSTEM
    -------
    RAM:4 GB
    SİSTEM TÜRÜ:64 BİT
    İŞLEMCİ:İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 2.40 GHz
    ANAKARTIM:ASUSTeK Computer İnç.
    GÜÇ KAYNAĞI:REGULAR 230 W PEAK 280 W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZorBeyUral78 -- 11 Şubat 2018; 13:58:23 >

• Hangi oyunlar mesela? Bu sistem zaten çok eski pek bir şey beklememek gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Sana göre neler açar mesela ??
  • ZorBeyUral78 Z kullanıcısına yanıt
    Birçok eski oyunu oynayabilirsiniz ancak güncel oyunlarda sorun büyük. Anakartınızın tam modelini belirtirseniz eğer belki ikinci el daha güçlü bir işlemci önerebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Mesela kaç yıl itibari oyunlar kasmaya başlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZorBeyUral78

Mesela kaç yıl itibari oyunlar kasmaya başlar ?

Şu andan itibaren de kasma başlar. Birçok oyunda 720p'de 30 FPS'in altını görürsünüz.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    TEŞŞEKÜR EDERİM SAOL CEVAPLARINIZ İÇİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    r7 240 mı gt 640 mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin oynamak istediğiniz bir oyun var mı belki ona göre optimize biraz ayar veya parça önerisi alırsınız. Sistemimiz eski olmasının haricinde zaten oyun için kullanılacak bir sistem değil çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    CS:GO Oynanırmı ?
  • Belkide para harcadığım en boş ekran kartlarından birisidir ikinci elde 130 140 liraya bulursan alabilirsinde üstüne çıkmanı önermem ben enayi gibi 230 liraya sıfır almıştım elimden zor çıkardım şuan gt 1030 g4560 ikilisini kullanıyorum gt 1030 alabilirsin ucuza bulabilirsen ben 270 liraya almıştım kutulu garantil, işlemcin baya kötü ama.
  • quote:

Oynanmaz.
  • Bu devirde ekran kartı konusunda rx460 veya gt1030 altına dusulmemelı dıye düşünüyorum.
  • quote:

Cs go için minimum işlemci gereksinimi core 2 duo e6600 olarak görünüyor. Yani o işlemci cs go oynatamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.