Şimdi Ara

r7 240 overclock yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar r7 240 2 gb 128 bit ekran kartım var genelde derecesi oyundayken dahiş 32 falan 35 geçmiyor anlıyan arkadaş skype veya burdanda olabilir overclock yapmak istiyorum amd paneli üzerinden yapılıyor galiba baktım. mesajlarınızı bekliyorum 4 gb ram asus m2n-x plus anakart amd athlyon 64 x2 +5000 2.80 ghz onu overclockladım zaten daha fazla ama ekran kartını yakabiliceğimi düşündüm 50 dereceyi geçmiyicek bi şekilde overclock yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

• MSI AfterBurner'ı kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casushzr

arkadaşlar r7 240 2 gb 128 bit ekran kartım var genelde derecesi oyundayken dahiş 32 falan 35 geçmiyor anlıyan arkadaş skype veya burdanda olabilir overclock yapmak istiyorum amd paneli üzerinden yapılıyor galiba baktım. mesajlarınızı bekliyorum 4 gb ram asus m2n-x plus anakart amd athlyon 64 x2 +5000 2.80 ghz onu overclockladım zaten daha fazla ama ekran kartını yakabiliceğimi düşündüm 50 dereceyi geçmiyicek bi şekilde overclock yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

50 bişey değil stok kartlar genelde 65 de çalışır 75 e kadar sorun olmaz ama tabi siz yine de 60 ı geçmeyin.
  • memory ve gpu clock değerlerini yükseltin yavaş yavaş...daha sonra funmark diye bir test programı var. onu açın ve ekran kartını test edin...renklerde karışıklıklar olabilir, ekran donup daha sonra kendıne gelebilir..stabil olana kadar memory ve gpu clock değerlerini yükseltip azaltın ya da...
  • rtından önce pci-e yuvası yanar bence. O da kalitesizse.
  • Ekran kartına overclock yapman sana bir kazanım sağlamaz.Çünkü sen o eski çift çekirdekli amd işlemciden limitleniyorsun seni kısıtlayan işlemci o yüzden o.c işine girme.Muhtemelen oyunlarda işlemci tavan yapıyordur
  • ben zaten oyunlar için biraz fps artışı olsun diye overclock yapmak istiyordum yani faydası olmazmı diyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    2 yıl önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    geçen yıl önce açıldı
    4690k Overclock Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.