Şimdi Ara

R7 250X GDDR5 2GB ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar , öncelıkler şu an kullanmakta oldugum ekran kartım ATI Radeon HD 6350 . Anlayacagınız gıbı oldukca eskı , ben son 2 yıldrı ets 2 oyununa sarmış sadece onu oynuyorum ancak artık oldukca dusuk ayarlarda dahı 17-20 fps lerde kalıyor sinir bozucu hale geldı .. Yenı pc toplamaya butcem yok amator bır kullanıcı oldugum da ortada , bıraz nette bakındım ve Sapphire R7 250X GDDR5 2GB gördüm 300 tl civarında . kaldı kı daha fazlasına cıkamam ancak sonra da ögrendım kı psu wattı da önemlı . bende pc açıp baktım sanırım bendekı psu 250 watt . Sistemim ; pentium dual core 3,33 ghz , 4 gb ram 64bit win 10 ... Şimdi sizce sadece bu ekran kartını alıp takmam mumkun mu , psu da almam şart mı ve bu ekran kartını aldıgımda monıtor vga kablosunu takabılıyor muyum ? Biliyorum oldukca karışık sordum ancak emınım anlamışsınızdır ;)

R7 250X GDDR5 2GB ?
    resim upload servisleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi york34 -- 14 Eylül 2016; 15:09:14 >

• 250W PSU o karta yetmez.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    psu resmını de ekledım dogru anlamısım degıl mı 250 watt ? eger oyleyse psu da almak gereklı o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: york34

psu resmını de ekledım dogru anlamısım degıl mı 250 watt ? eger oyleyse psu da almak gereklı o zaman ?

264W veriyor 12V kanalı yine de yetersiz psu değişimi şart.
    Pekı mın. kac wattlık psu önerirsiniz eger o ekran kartını alabılmem ıcın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: york34

Pekı mın. kac wattlık psu önerirsiniz eger o ekran kartını alabılmem ıcın ?

En az 400W 80+ PSU şart.
    Eyvallah kardesım saol . Daha fazla butce lazım desene ;)
  • zalman 400-le yeterli psu olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 300w psu var r7 250 kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.