Şimdi Ara

R7 265 Ekran kartı Sorunsalı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistemim i3 6100 16 gb Ddr4 Ram ve 350w (300-320) güç kaynağım var.
    Sistemim güncel ve sağlıklı bir sistem 2016 dan bu vakte kadar format dahi görmedi,
    Sorunuma gelecek olursak R7 265 Ekran kartı buldum bir tane, Çok sağlıklı çalışan sistemim 10-15-20 dk aralarında görüntü gidiyor,
    Aıda64 İle test ettiğimde Fan ları %100 de çalıştırıyorum ısı derecem 50-70 arası, yüksüz 30 derecelerinde seyrediyor,
    Kafamdaki sorular şunlar,
    Ekran kartına güç yetmezse neden çalışsın,
    Ekran kartına yüklü ve yüksüz neden kapanır,
    Amd software panelinden oyun oynarken izlediğimde gpu(1017mhz) bellek(1489mhz) arasında sabitliyor ani düşüyor tekrar sabitliyor afk beklerken dahil, ve Lol de dahi yapıyor hatta web de bile sizce bu normal mi ?

Konuyu açmamda ki amaç ekran kartımı arızalı yoksa psu yetersiz mi onu anlamak !

İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim...

• Merhabalar r7 265 olmasa geniş kapsamlı bir sorun fakat r7 265 lerde kronikleşen bu arızalar ekran kartı sorununu öne çıkarıyor başka bir bilgisayarda deneme şansınız var ise ekran kartını deneyin bir sonuç alamazsanız ya da ekran kartının arızalı olduğunu görürseniz iletişime geçebilirsiniz yardımcı oluruz.
    https://forum.donanimhaber.com/arizali-tum-marka-anakart-ve-ekran-karti-onarim-yapilir-ve-alinir--121134893#121134893
  • İlgin için teşekkürler, uygun bir vakitte deneyeceğim şahsen bozuk olduguna inanmıyorum, yanma, şişme koku oksitlenme gibi unsurlar görmedim, chipsetini kotrol ettim temiz, şahsi kanatimce psu kaynaklı,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağınızın markası nedir ? Aynı kart bende de var. 500 watt kaliteli marka (FSP) PSU ile hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
  • Dostum ne sen sor nede ben 500-600 w arası psu arıyorum şuanda highpower 600 w bi modeli vardı onda karar kıldım fsp forumlarda duydum gördüm, içime sinmedi bu yüzden bir kaç sorum olacak kaç aydır/yıldır kullanıyorsun ses sorunu varmı ve hangi model ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sheji

Dostum ne sen sor nede ben 500-600 w arası psu arıyorum şuanda highpower 600 w bi modeli vardı onda karar kıldım fsp forumlarda duydum gördüm, içime sinmedi bu yüzden bir kaç sorum olacak kaç aydır/yıldır kullanıyorsun ses sorunu varmı ve hangi model ?
    FSP Hyper 500 modelini kullanıyorum 4 senedir. Ses konusunda bir sorun yok çalıştığını hissetmiyorum bile. Ama High Power da fiyat performans açısından iyi güç kaynaklarından biri. 80+ sertifikası varsa alabilirsin.

• Dostum 4 sene kullanmışsın ses yapmadıysa sana güvenim fsp modellerini inceleyeceğim teşekkürler !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.