Şimdi Ara

r9 270 dalgalanma yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar haftaya sistem toplayacagim. Ancak 2 ekran kartı arasında kaldım bide 750 ti diğeri r9 270. Monitörüm VGA girişli. Sorum açık r9 270 dalgalanma yaparmi? Yaparsa da çok fazla göze batar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum bende de aynı durum geçerli benim içinde :)

• Valla bende merak ediyorum

• r9 270 çok daha iyi bir kart fakat vga monitörlerde dalgalanma oluyor.Dönüştürücü işi çözüyor mu emin değilim.

http://www.hizlial.com/gigabyte-gtx660-2gb-192-bit-gddr5-nvida-geforce-dx112-ekran-karti-gv-n660wf2-2gd/10372475?gclid=Cj0KEQjwy7qrBRC4lp7_hM3dgIoBEiQA72pCnr7yyL5GUSaZHIOLsjSVjuxtnySIRtmyeCvyJgR_ZuMaAjKo8P8HAQ

Şu kartı alın en iyisi.r9 270le performansları benzerdir.750 ti dan daha iyi bir kart.

• Kart biraz eski değil mi ?Acaba forumda r9 270 VGA da kullanan biri yok mu yav :/

• quote:

Orijinalden alıntı: arda9803

Kart biraz eski değil mi ?Acaba forumda r9 270 VGA da kullanan biri yok mu yav :/

En basitinden Google a r9 270 dalgalanma sorunu yazınca geliyor bir şeyler.Yine de siz bilirsiniz fakat gtx 660 ne kadar eski olursa olsun r9 270le benzerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: arda9803

Kart biraz eski değil mi ?Acaba forumda r9 270 VGA da kullanan biri yok mu yav :/

En basitinden Google a r9 270 dalgalanma sorunu yazınca geliyor bir şeyler.Yine de siz bilirsiniz fakat gtx 660 ne kadar eski olursa olsun r9 270le benzerdir.

GTX 660 alırsam dalgalanma sorunu ortadan kalkar mi peki dönüştürücü ile bağladığımda?

• Gx660da dalgalanma sorunu yok.
  • R9 270 VGAda dalgalanma konusunu bende merak ediyorum kullanan yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.