Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vatanın satış sözleşmesinde mi yazıyor bu?
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    ürünü aldıktan sonra maile gelen satış sözleşmesinde yazıyor bu maddeler
  • E mailde mesafeli satis sozlesmesi mevcut bilginiz olsun ek kisminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar abartıyorsunuz
    belli ki adamlar hata yapmışlar .Kendinizi o hata yapa elemanın yerine koyun.Bu kadar mezarcı olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

arkadaşlar abartıyorsunuz
    belli ki adamlar hata yapmışlar .Kendinizi o hata yapa elemanın yerine koyun.Bu kadar mezarcı olmayın

Koskoca firma, evet hata yapmış olabilirler; bunu hata yaptık yanlış girdik diye belirtseler bu kadar sorun sıkıntı olmazdı zaten... En azından ben iptale onay verirdim. Ancak stok kalmadı diyerek enayi yerine koymaları yanlış; bu kadar adam bu yüzden bu işin peşini bırakmıyoruz.
  • Ekran goruntusu lazım değil maile on bilgilendirme geliyor o yeterli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

quote:

Koskoca firma, evet hata yapmış olabilirler; bunu hata yaptık yanlış girdik diye belirtseler bu kadar sorun sıkıntı olmazdı zaten... En azından ben iptale onay verirdim. Ancak stok kalmadı diyerek enayi yerine koymaları yanlış; bu kadar adam bu yüzden bu işin peşini bırakmıyoruz.

Orada haklısınız.Neden yalan söylüyorsun yanlış yazdık diyin .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

quote:

Orada haklısınız.Neden yalan söylüyorsun yanlış yazdık diyin .

Yanlış yaptıklarını söylemeyi gururlarına mı yediremiyorlar?
    Bence yanlışlık yapmadılar ama neyse...

• e-devlet şifresi olanlar THH ye online başvuru yapabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

e-devlet şifresi olanlar THH ye online başvuru yapabiliyor.

yapıyor ama sonra kağıtların çıktısını alıp yine thh ye gitmek zorunda.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Başvuru esnasında gerekli olan kimlik fotokopisi, banka dekontu, ürün fişi v.b. ekleri tarama imkanı olmayan vatandaşlarımız başvuru formundan 2 adet çıktı alarak belgelerin aslıyla birlikte bir nüshasını İlçemiz Tüketici Hakem Heyetine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu bilgileri online olarak dosya ekine koyarsan gitmene gerek yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Eylül 2014; 13:51:14 >
  • quote:

Siz alsanız böyle bi durumla karşılaşsanız sizde karşı çıkarsınız aldığımda nerdeyse her ilde stokta gözüküyordu kart şimdi arayıp bunu söyleyince onlar teşhir ürünüymüştür deyip yalan söylüyorlar.

• beyler vatanın facebook sayfasını bombalayın, yolu o sayfaya düşenler ne b.k olduğunu öğrensin bu firmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalloutNV

quote:

Siz alsanız böyle bi durumla karşılaşsanız sizde karşı çıkarsınız aldığımda nerdeyse her ilde stokta gözüküyordu kart şimdi arayıp bunu söyleyince onlar teşhir ürünüymüştür deyip yalan söylüyorlar.

yukarıda belirttim.Onların yaptıkları da akılalmaz bir durum.
    yanlışlık olmuştur anlayışınız için teşekkür ederiz demeleri daha iyi bir davranış olurdu.Ama bu sefer daha çok kişi şikayetçi olurdu eminim.
    stokta yok dediği zaman %30 u inanır

• Ben stok yoksa muadili olan asus'u istedim bakalım ne cevap yazacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkametgahımın bulunduğu Bakırköy Tüketici Hakem Heyeti ile konuştum internetten imzalayamıyorum kendilerine faks çekebilirmiyim diye, bu şekilde kabul etmiyoruz dedi. Peki bu başvurular ne kadar sürede sonlanıyor dedim, şuanki başvurular için 16/08/2015 e gün veriyorum dedi. İlk zamanlarda bu THH nın da reklamı yapılmıştı şaşırmıştım bu devletten böyle bir hizmet çıkarmı diye, çıkmıyormuş. En kısa zamanda iadeden başka bir beklentim yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebil_77

İkametgahımın bulunduğu Bakırköy Tüketici Hakem Heyeti ile konuştum internetten imzalayamıyorum kendilerine faks çekebilirmiyim diye, bu şekilde kabul etmiyoruz dedi. Peki bu başvurular ne kadar sürede sonlanıyor dedim, şuanki başvurular için 16/08/2015 e gün veriyorum dedi. İlk zamanlarda bu THH nın da reklamı yapılmıştı şaşırmıştım bu devletten böyle bir hizmet çıkarmı diye, çıkmıyormuş. En kısa zamanda iadeden başka bir beklentim yok artık.

16 Ağustos 2015 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebil_77

İkametgahımın bulunduğu Bakırköy Tüketici Hakem Heyeti ile konuştum internetten imzalayamıyorum kendilerine faks çekebilirmiyim diye, bu şekilde kabul etmiyoruz dedi. Peki bu başvurular ne kadar sürede sonlanıyor dedim, şuanki başvurular için 16/08/2015 e gün veriyorum dedi. İlk zamanlarda bu THH nın da reklamı yapılmıştı şaşırmıştım bu devletten böyle bir hizmet çıkarmı diye, çıkmıyormuş. En kısa zamanda iadeden başka bir beklentim yok artık.

Benim son işim 1 ayda sonuçlanmıştı okadar sürmez bence.

• Vatan iyice saçmalamaya başladı. Şimdi gelen cevap;

"Bizi tercih ettiğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com

Bundan ibaret. Olumlu veya olumsuz birşey yazmadan böyle bir cevap geldi muadilini istediğim mesaja.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.