Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bsn33

arkdaşlar son durum nedir ben msj attım cvp yok hala siparişim hazzırlanıyor görünüyor. sabah gelen msj malum stok mazareti ile iptal edeceğiz diyordu.
    1. şikayetvar
    2. thh

bu yolları mı izleyeceksiniz?

hazırlanuıyor diyor ama sipariş içeriği ne :)
  • şimdi işin yoksa para iadesi için uğraş dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Para iadesinde sorun yok. Geri vermek için can atıyorlar zaten. Malı alacaz biz ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Para iadesinde sorun yok. Geri vermek için can atıyorlar zaten. Malı alacaz biz ^^

para iadesi için sordugumda ise 1 hafta 10 gün dendi.

• Orası öyle. Bankaların işlemlerinden oluyor. Vatan anında iade yapıyor ama banka sana geç yansıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

şimdi işin yoksa para iadesi için uğraş dur

Para iadesi yapmaya dünden razılar zaten. Uğraşacak bir durum yok pzt bilemedin salı günü yansır dönem içi işlemlere

Edit: EKran görüntüsü alan arkadaşlar ricam bana atabilirler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 25 Eylül 2014; 15:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Orası öyle. Bankaların işlemlerinden oluyor. Vatan anında iade yapıyor ama banka sana geç yansıtıyor.

para iadesinde anında iade yaptıkları falan yok... Ben daha önce ekran kartı iadesi için tam 30 gün bekletildim. Ayrıca iadeyi yansıtmama durumu değil yapmama durumu olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Sizde internet sitesinde sipariş durumu ne gözüküyor acaba? Bende siparis hazırlanıyor yaziyor.

sipariş hazırlanıyor demişler fakat içerikte sadece kargo bedeli var kaldırmıaşlar uyanıklık yapıyorlar böyle birşey olamaz yahu ben yarın thh deyim şimdi götürelecek listesini bilen bir arkadaş baştan sona ayrıntılı yazabilir mi :D
  • Mesajınız cevaplanmıştır. Sitemize giriş yaparak mesajınızı görebilir, anketmizi doldurabilir ya da yeni mesajınızı iletebilirsiniz.

"Stok olarak kayıtlarımızda görülen ürün teşhir ürünleridir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com

Bu mesajı gönderdiler en son. ,Şikayet vara da yazdım. Bana destek olursanız ordan bende size olurum. Destek beyler alıcaz kartları.

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2713630/siparisim-stok-oldugu-halde-stok-yok-diyerek-iptal-ed/7h1xx

• Durum bu

r9 270 Dual-x oc 209tl

Kampanyalı ürün aldık ürünleri göndermemek için vatan bilgisayar resmen yalan söylüyor nasıl bir ahlak anlayışı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Sizde internet sitesinde sipariş durumu ne gözüküyor acaba? Bende siparis hazırlanıyor yaziyor.

sipariş hazırlanıyor demişler fakat içerikte sadece kargo bedeli var kaldırmıaşlar uyanıklık yapıyorlar böyle birşey olamaz yahu ben yarın thh deyim şimdi götürelecek listesini bilen bir arkadaş baştan sona ayrıntılı yazabilir mi :D

Bu sayfada "cianni" isimli üye neler yapılacağını yazmış. Resimlerle göstermiş ve dilekçe örneğini koymuş. Kendinize göre düzenleyerek başvuru yapabilirsiniz. e-devlet şifresi olanlar online olarak da başvurabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_71957027/mpage_10/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Eylül 2014; 16:09:53 >

• şimdi müşteri hizmetlerini aradım. stok olmadığından siparişiniz iptal edilmiş ve size msj yolu ile bildirilmiş diyor. normal olarak stok bitmişmiş kaldıracaklarken ben o arada siparişi vermişim.hikaye okuyor her neyse adamlar ürünü göndermeyecekler anladığım kadarıyla. şuan sipariş içeriği kargo bedeli görünüyor. oem 214 tl olarak. dün akşam aldığım ekran görüntülerini koyayım işine yarayan olursa kullansın.
     r9 270 Dual-x oc 209tl r9 270 Dual-x oc 209tl r9 270 Dual-x oc 209tl r9 270 Dual-x oc 209tl

• 24-09-2014 tarihinde Vatan Bilgisayarın online mağazasından (Sapphire R9 270 Dual-x OC 2gm 256mb Ekran kartı) ürünü siparişi verdim. Bu tarihte ürün sadece online mağazada değil vatan bilgisayarın neredeyse bütün mağazalarının stoklarında mevcuttu. 25-09-2014 tarihinde siparişimin ürün temin edilemediği gerekçesiyle, benden iznim alınmaksızın, iptal edildiğine dair bir mesaj aldım. Bu tarihte ürün hala çok sayıda vatan bilgisayar mağazasında mevcuttu.
    Vatan bilgisayar, ödemesini yaptığım bu ürünü ekteki satış sözleşmesin 4.6 ve 4.7 maddelerine göre temin etmekle veya benzer yada üst seviye bir ürün göndermekle yükümlü olmasına rağmen siparişim bana sorulmadan iptal edilmiştir. Vatan bilgisayarın ürün stoklarında olmasına rağmen iptal nedenini fiyat anlaşmazlığı olarak değilde temin edilememe olarak göstermeye çalışmasının ise tamanen müşteriyi aldatma kapsamında ele alınması gerektiğini düşünüyorum.Kaldıki 4.6 ve 4.7 maddeler ürün temin edilemese bile geçerlidir. Talebim vatan bilgisayar tarafından tek taraflı yapılan sipariş iptalinin geçersiz sayılarak, ekte bulunan belgeler doğrultusunda ödemesini yaptığım ürünün yada benzer/üst modelinin temin edilerek satış sözleşmesindeki adresime teslim edilmesidir. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Ekler:
    1.Satış Sözleşmesi
    2. Sipariş ve ödeme kaydı
    3.Ürünün stokta olduğunu ispatlayan online mağaza görüntüsü

bu şekilde thhye gitmeyi düşünüyorum.

• Almadan gelmeyin hadi bakalım. Ben alsaydım da vatan mail atsaydı bana; yanlış yazmışız fiyatını dolar yazacağımıza tl yazmışız gibisinden tamam iptal edin derdim. Ama stok yok diye yalan söyleyince enayi yerine koymaya çalışınca insan deli olur. Hakem heyetine giden herkes ekran kartını alır.

Herhangi bir vatan mağazasına gidin bu ekran kartı mutlaka vardır. Çekin fotoğrafını koyun dilekçe ekine. Daha sağlam olur.
  • Vatan bilgisayarın bu yaptığının bir çeşit reklam olduğunu düşünmekteyim,benzer durum geçen gün hepsiburada.com da yaşandı.Lakin kanun var nizam var ve bu ürünü belirtilen fiyattan tüketiciye sunmak zorundalar!
    Stok felan hikaye kimse kalkıp iyice özlücü/mezarcı oldunuz demesin arkadaşım eğer bunlar bu şekilde bedavadan reklam yapmayı düşünüyorlarsa yanılıyorlar bu onlara pahalıya patlayacak yarın ilk kez THH ne başvuracağım sırf inat alacağım o ürünü senden Vatan!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 25 Eylül 2014; 17:24:21 >
  • Ben verdim thh ya.

• mussti19 kullanıcısına yanıt
    Online olarak mı müracaat ettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHNIYDER

r9 270x daha iyi
    http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-directcu-ii-top-2gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Hadi canım, bak sen :) Ciddi olamazsın.
  • beyler kaçırdık ama bir kaç tane alanlar aldıkları fiyata veya biraz daha üstüne bana satsalar olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.