Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben e devlet üzerinden formu doldurdum. Ekleri ekledim ileri dediğimde hiç bir şey olmuyor. Dolduramıyorum zaten.
  • Arkadaşlar THH ne başvuru yaparsak ürünün ücretini ödüyormuyuz mesela ben taksitli satın aldım. Olay nasıl işliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Thh ile uğraşmam ama stok yok yalanı yüzünden şikayetvar a yazdım şikayetimi.

Şikayetvar'a yazmanız birşeyi değiştirmiyor. Gene standart cevabı veriyorlar. Ama genede şikayetinizi yazın siz. Belki şikayetler çoğalınca insafa gelirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • havale bekleyen siparişi 24 saat dolmadan siparişlerim kısmından komple kaldırmışlar :) HB ye amatör vs diyip laf ediyordum da, bunlar ondan da beter çıktı :)
  • vatan kadar namussuz bir firma yoktur sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hb en azından bu konularda tüketiciyi mağdur etmemek için bir yol arıyor. Bir şekilde memnun etmeye çalışıyor. Ama vatan gerçektende çamura yatmaktan başka bir çaba göstermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 25 Eylül 2014; 21:37:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

havale bekleyen siparişi 24 saat dolmadan siparişlerim kısmından komple kaldırmışlar :) HB ye amatör vs diyip laf ediyordum da, bunlar ondan da beter çıktı :)

Benimkini henüz kaldırmadılar.:)

Alan herkes bence şikayetvar.com'a şikayetini yazsın.En azından 30 40 şikayet aynı anda gönderilirse etkili olabilir.
  • hani fiyat yanlıştır insnalık halidir vs diyecek adamı bile bu tip davranışlar sergileyerek çileden çıkarıyorlar.

şimdi ne vardı güzel güzel arasa, sistemsel hata olmuş ya da artık bahaneleri neyse onu anlatsalar, ama yok illa insanları enayi yerine koyup vay efendin stok yok, yenisi de gelmeyecek diyerek sipariş iptal et, ama ürün aşağı yukarı her mağazanda olsun. ki bunların dediğine bakılırsa fiyat hatası vs de değilmiş, stok yok diyor :) hani tutunacakları fiyat yanlış bahanesini de kendileri kendi elinden aldı.

sırf bunun için gidip şikayet edicem, hasan vatan'ın mailini de buldum ona da mail atıcam twitterdan vs de yazıcam. 50 sipariş verilmiş olsa 200 tl zarar etseler 10 000 yapıyor, bugun bi tv ye radyoya da dışarıdaki bir bilboarda reklam vermek kaç para ? Bimeks zamanında ne yaptı ? braun satmışlardı önce iptal ettiler sonra gödnerdiler, ama ertesi gün gazetelerde internet sitelerinde bimeks hata yaptı ama müşteriyi üzmedi diye haberler çıktı. aynı şekilde hızlıal'a da olmuştu sanırım. 10bnin tl verse bu reklamı yaptırabilir miydi , yaptırırdı ama neyse konumuz bu değil

Ama bu vatan, anneler gününde blender sattı, aldık sonra vay ilk 100 içindi diye yan çizdi yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 25 Eylül 2014; 21:46:57 >

• Benimde havale bekleyen kalkmış. K.Kartı ödemesi yapılan duruyor ama o da yarın kalkar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Eylül 2014; 21:55:01 >
  • bu tarz konularda daha önce izlediğim bir yöntemden bahsetmiştim. Kartı en pahalı satan yerden alın ve aradaki farkı isteyin. Ben bu şekilde sonuç aldım. Oldukça riskli ama mantıken doğru bir işlem. Tek sorun hakem heyetleri bu konuya standart yaklaşmayabilir.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    benim de sipariş hazırlanıyor derken silinmiş hesaptan, havale yapmamıştım para boşa gitmesin diye. şimdi sipariş iptal mi edildi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

benim de sipariş hazırlanıyor derken silinmiş hesaptan, havale yapmamıştım para boşa gitmesin diye. şimdi sipariş iptal mi edildi?

muhtemelen komple gitti seninki ve havale bekleyip havalesi yapılmayanlar. ama orda da durum falso, 3 gün içinde havaleyi yap diyordu. hani nerden tutsan elde kalıyor vatan.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    Birsey istemediler

• Gönderdikleri son saçma mesajdan sonra Karar verme yetkisi olan biri bana ulaşsın dedim ne mesaj nede arama tık yok sabahtan beri. Akşamda stok yok diyordunuz görünüşe göre stok sorununu halletmişsiniz tez zamanda gönderin ürünü dedim hala tık yok. Ben iptal istemedim ve onay filan vermedim kafalarına göre iptal ederlerse işte o zaman uğraşacağım bunlarla.

• Müşteri temsilcileri çıldırttı beni, resmen mafya gibi ürünü yollamiyoruz ne yaparsan yap diyo adamlar.
    Bu hakkı kendilerinde nasıl bulabiliyorlar pes doğrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal etmişler benimkini de şimdi mesaj attıydım stokta var niye hala kargoya verilmedi diye.Aynı mesajı kopyala yapıştır yapıp duruyorlar.

Ürün stoklarımızda bulunmamaktadır. Tedarik işlemi maalesef sağlanılamamaktadır. İptali yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla...
    Vatan Bilgisayar San. Tic. AŞ
    www.vatanbilgisayar.com
  • Benim siparişide iptal etmişler. Vatan üç kuruşluk firma olduğunu daha da netleştirdi. Bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum. Bakalım neler olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaçları bu zaten. Bedavadan reklam yapicaklar, parayi o sırada isleticekler, aramizdan mümkün olduğunca fazla kişiyi yıldırıp hakkını savunan bir kaç kişiye de kartları aylar sonra vericekler.
    Satın alam herkes bence uğraşsin, hakkını yedirmesin böyle firmalara kimse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormadan iptal etmişler benimde siparişimi aradım yok urunde bi arıza varmış toplatılmışta yasal olarak iptal etmişler gibi bişiler zırvaladı birde size iptal etmek için sormamız gerekmiyor dedi. Muadil gönderin dedim mumkun değil falan dedi hakikaten yukarı da arkadaşın dediği gibi terbiyesiz bir üslupla konuştular. Çok canım sıkıldı hayatımda gördüğüm en terbiyesiz müşteri hizmetleriydi. Sizler ne yapıcaksanız bende aynısını yapacağım. Yalanın 1 i 1000 para

• Hetkes oncelikle sikayetvar coma ve hesabi olan eksisozluge falan yazsin. Sonra THH basvurun. Adamlar resmen enayi yerine koyup konusuyorlar bizle. Piskinlik yaoiyorlar. Valla ben altta kalmayacagim onlar ugrassin. Hem ses getirse yaptiklarimiz geri adim atmak zorunda kalırlar. Facebook tweeter grubu falanda kurulabilir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.