Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayetvar a yazınca ertesi gün hemen aradılar, eğer yazmasam aramazlar bunlar.. bana dedikleri; bu kartta genel bir sorun tespit edilmiş, hepsi toplatılmış ve firmaya iade edilmiş.. ne zaman temin edileceğini bilinemiyormuş... sözleşmeden bahsettim, sözleşmede firma da iptal etme hakkına sahipmiş, 4.6 ve 4.7 maddeleri farklı bir durumda işletiliyormuş, yani stokta olmasa sonra gelse olurmuş ama kartlar sorunluymuş ve stokta olup olmayacağı belli değilmiş, sözlşemede firma nasıl iptal ediyor göster bana o maddeyi dedim, beklemeye aldılar beni, sonra hat koptu öyle kaldı.. bakalım tekrar arayacaklar mı
  • Hala bozuk plak gibi aynı şeyi söyleyip duruyorlar. İyice zıvanadan çıkardılar beni. Stok yokmuşmuş başka bir şey deseler bu kadar sinirlenmezdim. Yok size iptal miptal o ürün en kısa sürede bana ulaşacak lamı cimi yok. Büyük firmaysan halledeceksin meseleyi.

• Çamura yatanlar yeni yalan uydurmuşlar. Gelen cevap;
    "Stoğumuza son giriş yapılan serili cihazlarda teknik arızadan dolayı tedarikçi firmaya iadesi yapılmıştır. Bizi tercih ettiğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada ile aynı olay, peşini bırakmayınn arkadaşlar, her türlü haklısınız

Sözleşmenin ifası

MADDE 9 − (1) Taraflarca aksi kararlaştırılmadıkça, satıcı veya sağlayıcı, tüketici tarafından kendisine siparişin iletildiği günden itibaren en geç otuz gün içinde sipariş konusunu ifa eder. Bu süre tüketiciye daha önceden yazılı olarak veya bir sürekli veri taşıyıcısıyla bildirilmek koşuluyla en fazla on gün uzatılabilir.

(2) Sipariş konusu mal ya da hizmet ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaştığı hâllerde tüketicinin bu durumdan haberdar edilmesi ve ödemiş olduğu toplam bedelin ve onu borç altına sokan her türlü belgenin en geç on gün içinde kendisine iade edilmesi gerekir. Malın stokta bulunmaması durumu, mal ediminin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması olarak kabul edilmez.

(3) Satıcı veya sağlayıcı, aşağıdaki şartları sağlaması hâlinde tüketiciye eşit kalite ve fiyatta başka bir mal veya hizmet tedarik edebilir.

a) Sözleşmede kararlaştırılmış olması.

b) Haklı bir nedenle sözleşme konusu mal veya hizmetin tedarik edilemeyeceğinin anlaşılması.

c) Tüketicileri açık ve anlaşılabilir bir şekilde bilgilendirerek onaylarını alması.

Linkler:

http://www.tuketici.gov.tr/source.cms.docs/etuketici.gov.tr.ce/docs/haberler/tuketicibrosur25x.pdf
    http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.14778&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=mesafeli
    http://www.istanbulbarosu.org.tr/Yayinlar/BaroDergileri/TUKETICI2014.pdf

• Stoğumuza son giriş yapılan serili cihazlarda teknik arızadan dolayı tedarikçi firmaya iadesi yapılmıştır. Bizi tercih ettiğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

banada bunu yazdılar. Ben online başvurdum ama ıslak imza gerekiyor mobil imza yada elektronik imza kullanamadım bi türlü sıkıntı var sitede sanırım.

Kağıthane kaymakamlığına bizzat gideceğim başvuracağım. Gıcıklık değil mi bırakmayacam bu işin peşini bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Çamura yatanlar yeni yalan uydurmuşlar. Gelen cevap;
    "Stoğumuza son giriş yapılan serili cihazlarda teknik arızadan dolayı tedarikçi firmaya iadesi yapılmıştır. Bizi tercih ettiğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

Birazdan bunada cevabımız gelicek bakalım bu ne diyecekler beklemede kalın
  • ben basta 1 adet almistim sonra dayanamayip 2.yi de aldim.Simdi siparislere baktigimda 1ini iptal etmisler,digerinde siparis hazirlaniyor diyor.Mesaj atmistim bu iptal konusu hakkinda,cevapladilar hala.Sikayetvara yazacam ama degisen bir sey olmuyor.Herifle yuzsuz,asagilik bir bicimde konusuyorlar.

• beyler tedarikçi firmayı arayın ve sorun, safiri kim ithal ediyor, kim bundan sorumlu, arayın, vatandan size iade oldu mu arızalık kartlar varmış diye, bakalım ne diyecekler.. bu ekran kartını hangi firma ithal ediyor ben bulamadım, bulan varsa burdan yazsın veya telefon etsin hemen.. bu işi halledelim.. ben firma buldum ama sözkonusu kartın seri numarasının olması gerekiyor... o numaradan hangi distribütör bunu dağıtmış belli oluyor..

vatana gidip kartın seri no sunu alma imkanı olan arkadaşlar olursa, buaradan distribütöre ulaşıp, vatanın söylediği mazeretin gerçek mi yoksa yalan mı olduğunu tespit etmek mümkün olur.. ancak doğru olanı bu şekilde öğrenebiliriz.. kutunun üstünde, barkodun altında genellik A veya Z harfiyle başlayan ve rakamlarla devam eden seri numarasını almamız lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Eylül 2014; 14:24:32 >
  • saphhire global e mesaj yazdım bakalım kartlarının bozuk olduğunu söyleyince ne yapıyorlar :D
    vatan bu işi kabul etmezse dahada büyüyecek iş bence bir an evvel kartlarımızı gönderip olayı kapatmaları lazım
  • Yakın zamanda vatandan sapphire kart alanlardanda bu bilgiyi edinebiliriz herhalde?
  • yok mu soyle bi hacker siteyi hackleyelim tum fiyatlari 0.1 tl yapalim hepsini alalim o zaman ugrassinlar bizle.

• vatanbilgisayar sapphire distribütörü endeks bilgisayarmis, yakin bir zamanda kart alan bir arkadaşım dan öğrendim.
    Ben birazdan arayip vatanin sizide alet ederek bize yalan söylediğini, eğer sizde bu yalanin icindeyseniz thh de ceza alicaginizi, soylicem. Sizde arayın aynen anlatin bence, mutlaka bir noktada kırılıp vazgecicekler.
    Çok kizdirdi bu vatan beni bu sefer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün para iadesi tek seferde yapılacakmış,o yüzden pek bir şey demedim.

Kendi yalanlarına kendileri de inanmıyorlar,bu kadar rezalet,topaç gibi dönen bir firma görülmedi.

Herkes Gold Bilgisayar'a sallıyor ama Gold'a kurban olsun Vatan.

Sözleşmeyi kendi lehine iken hiçe sayan bu firmayla uğraşın beyler.

• Arkadaşlar, aynı stok yok yalanı tekrarlanıyor.. Sırf bu iş için edevlet şifresi aldım bugün!!! Benzer durumu yaşayan veya tecrübesi olan arkadaşlar fikir verirse memnun olurum. THH ine başvurmak için iptalin gerçekleşmesini beklemek mi lazım ? zira sipariş iptali olmadığı sürece şikayet "beklenti üzerine" yapılmış olacak gibi geliyor bana.Fakat asıl mesele yasal olarak izlenecek yoldur.. Siparişi iptal edilenler zaten vakit kaybetmeden THH ye başvursun..İptal olmayanlar beklemeli mi beklememeli mi ?
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Taksitli alanlarinkini banka taksitli ödeyecek dediler banada

• 22 eylülde yapılan kullanıcı yorumu bile yalan söylediklerinin kanıtı olsa gerek :) Biz sipariş verince stok bitti yalanı ve ardından bugün sorunlu seri uydurması :D Ne ara test ettilerse ( gecenin köründe vatan ekibinin işi gücü yok hususi karta arıza tespiti yaptılar, dediler bu sorunlu ), kartın arızalı olduğuna karar verdiler ve distribütöre iade ettiler :D Yemezler ...

Biz özellikle arızalı seriyi sipariş verdik ya :) 1 gecede neler olmuş arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Taksitli alanlarinkini banka taksitli ödeyecek dediler banada

Bankaya kendileri 214 tlyi direk veriyorlarmış,banka 9 aya bölüp karta yüklüyorlarmış.

Bilen biri bankayla mı alakalı bu durum yoksa Vatan'la alakalı mı ?

Ben almadığım bir ürünün parasını neden 9 taksitte geri alayım ?

• Eksen ile görüştüm öyle bir sıkntı yok dedi kendileri birde yazılı olarak sordum bakalım ne diyecekler
    Akorteke sordum onlarda yok dediler
    Saphhire Globale sordum onlardanda cevap bekliyorum.
    Eğer Vatan Bir ekran kartını göndermemek için saphhire markasını zedeliyorsa Saphhire in bu konuyla alakalı diyeceği yada yapacağı birşeyler olmalı
  • Arkadaşlar endeks bilisimin telefonu bu 02165233570
    Vatana onlar distribütörlük ediyorlar sanırım, ben işte olduğum için henüz ariyamadim, bi kaç kişi aynı konudan ararsa mutlaka peşine dusuceklerdir.
    Ben arayinca buraya yazicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo5558 -- 26 Eylül 2014; 15:37:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.