Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo5558

Mutlaka hataları eksikleri vardır, fakat su anda direk muhattap olmamız ve derdimizi anlatmamiz gereken yer akkortek.
    Distribütörün ve sapphire markasının adını keyfi olarak lekelemek ufak bir suç değil kesinlikle.
    Burdan bir ceza alırlarsa bir dahaki sefere bu tarz bir kriz durumunda daha mantikli davranmak zorunda kalicaklardir.
    Sonuç olarak bu adamlar sokak arası bilgisayarcısı değil, koskoca kurumsal bir firma

ben şimdi aradım akkortek firmasını Distribütörün kendileri olmdığını belirtti çıkan müşteri temsilcisi.
  • Valla benim görüştüğüm kişi konudan haberdar olduklarını ve gerekli yerler ile iletişime gectiklerini söyledi. Gerçekten birşeyler dönüyor gibi.
    Hangi numarayı aradiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo5558 -- 26 Eylül 2014; 17:48:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu süreç hata,yanlış bilgi derken adeta oyuna getirmeye dönüyor..
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirme yapmış gibi oldum ama bana söylenen şeyi yazdım bende.
    Çok fazla arayan olduysa belki daha uğraşmamak için yalan söylüyorda olabilirler.

• Seri hatalı vs. demişler sorunsuz stok geldiğinde gönderirsiniz o zaman dedim. Hatalı çıkmış, sorun olmuş bunlar benim problemim değil. Bunlar vatan ile tedarikçi firmanın sorunu onlara düşen ise bu sorunu bir an önce halledip bize ürünleri göndermek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo5558

Valla benim görüştüğüm kişi konudan haberdar olduklarını ve gerekli yerler ile iletişime gectiklerini söyledi. Gerçekten birşeyler dönüyor gibi.
    Hangi numarayı aradiniz acaba?

Akkortek telefon 08502071036 bu noyu aradım. siparişim hazırlanıyor görünüyordu şimdi iptal olmuş.mesaj trafiği devam ediyor. en son tekrar yazdım vatan siparişimn iptal olmasını istemiyorum diye ama nafile. thh den başka bir yer kalmadı. onunla da kim uğraşacak diyor içimden bir ses bir bardak su mu içsem ne yapsam bilemedim şimdi

• beyler, taaa en başından beri bu arıza olayı bana inandırıcı gelmedi;yanlış fiyattan vermemek için yalan söylüyorlar. bakın, en sonunda hatalı fiyat maddesini yollayarak kendilerinin yalan söylediklerini itiraf etmiş oldular.. yani burda fiyat hatası nedeniyle göndermiyorlar, delikanlı olmadıkları için de kıvırııp kartlarımız bozuk diyorlar. ulan bu kartların bozuk olduğu, tam da kargolanacakken mi belli oldu, bugüne kadar neden anlaşılmadı da böyle bir fiyattan satışa verildikten hemen sonra anlaşıldı(!).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 26 Eylül 2014; 18:16:02 >
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence vazgecmeyin, zaten amaçları bu, mümkün olduğunca fazla kişiyi yıldırmak.

• benim siparişi iptal etmişler öyle görünüyor. ticari ahlakları BİR EKRAN KARTI kadar bile yok bu adamların. Bir daha kesinlikle ürün almam bunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 26 Eylül 2014; 18:55:40 >
  • Beyler sabahtan beri kadıköydeyim sizi online takip ettim. Çok iyi ilerleme kaydettiniz.. Ben kaymakamlıktan başvuru yaptım. Oradaki adam boşdu zaten uzun uzun okudu. Geçmiş olsun vatan diyerek aldı belgemi.

r9 270 Dual-x oc 209tl

Distribütör olayını çok iyi akıl etmişsiniz. Bunun üzerinden gidelim. Ayrıca ilk başta stok yok, sonra ürün arızalandı şimdide fiyatdan ötürü diyorlar.

Sözleşme maddesinde yer alan; "AKIL MANTIK DIŞI FİYATLARDA ( 200$ LIK ÜRÜNÜ 2$) ÜRÜN İPTAL EDİLİR" maddesinden yarararlanamaz. Bunu bizzat hakem heyetindeki adam söyledi. Çünkü burada ürünün asıl fıyatı 493TL bizim aldığımız fiyat 214TL. Yüzde %55 civarı bir indirim söz konusunu. Firmanın kendisinin yaptığı tv reklamı, broşür, insert gibi yerlerde zaten indirimlerinin %50'ye varan şeklinde olduklarını defalarca lanse ediyorlar.

Şu Ataşehirde yeni açılan vatan bizim binanın karşısında hemen. Sapphire seri numarası falan yazımsa hala yardımcı olabilirim.

NOT: Sipariş iptalleri hakkında. Benim "havale" olarak işaretlediğim siparişim iptal edilmiş. Yani "siparişlerim" bölümünden otomatik silinmiş. Diğer K.kartı ile aldığım siparişim hala duruyor orda. (K.Kartından da tutar çekilmiş, Açık provizyonda değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermoon1331 -- 26 Eylül 2014; 20:38:17 >

• Ayrıca konuyu sıcak tutalım. Şuan bir çok kişiye zaten istedikleri iptalleri sağladılar. İşin ucunu kovalayan 10-15 kişi vardır. Sağdan soldan bastırmaya devam edersek THH kararını beklemeden verecekler zaten kartları.

Zaten bu şekilde 3 farklı yalanlarını bir şekilde kanıtlarsak hem rezil rüsva olur hemde karar lehimize çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermoon1331 -- 26 Eylül 2014; 20:39:18 >
  • silvermoon1331 S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel yapmışsınız, ellerinize sağlık. Sizden tüm forum adına rica etsem açıklayıcı bir şekilde THH de neler yaptığınızı ve yapmamız gerektiğini yazarmısınız. Benim gibi bir çok arkadaş da daha önce THH başvurmadığı için ya gitmeye çekiniyor yada uğraşmak istemiyor. Ufak bir yol gösterirseniz daha çok insan bu yolu izlicektir.
    Bende bütün distiribitörlere detaylı bir mail atmayı planlıyorum şu anda.
  • sikayetvar'a yazarsanız oradan da herkes ögrenir ne fırıldak çevirdiklerini. önce stok yok sonra ürün arızalı sonra yanlış fiyat falan diye herkes bahsederse ikiyüzleri ortaya çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvermoon1331

Beyler sabahtan beri kadıköydeyim sizi online takip ettim. Çok iyi ilerleme kaydettiniz.. Ben kaymakamlıktan başvuru yaptım. Oradaki adam boşdu zaten uzun uzun okudu. Geçmiş olsun vatan diyerek aldı belgemi.

r9 270 Dual-x oc 209tl

Distribitör olayını çok iyi akıl etmişsiniz. Bunun üzerinden gidelim. Ayrıca ilk başta stok yok, sonra ürün arızalandı şimdide fiyatdan ötürü diyorlar.

Sözleşme maddesinde yer alan; "AKIL MANTIK DIŞI FİYATLARDA ( 200$ LIK ÜRÜNÜ 2$) ÜRÜN İPTAL EDİLİR" maddesinden yarararlanamaz. Bunu bizzat hakem heyetindeki adam söyledi. Çünkü burada ürünün asıl fıyatı 493TL bizim aldığımız fiyat 214TL. Yüzde %55 civarı bir indirim söz konusunu. Firmanın kendisinin yaptığı tv reklamı, broşür, insert gibi yerlerde zaten indirimlerinin %50'ye varan şeklinde olduklarını defalarca lanse ediyorlar.

Şu Ataşehirde yeni açılan vatan bizim binanın karşısında hemen. Sapphire seri numarası falan yazımsa hala yardımcı olabilirim.

NOT: Sipariş iptalleri hakkında. Benim "havale" olarak işaretlediğim siparişim iptal edilmiş. Yani "siparişlerim" bölümünden otomatik silinmiş. Diğer K.kartı ile aldığım siparişim hala duruyor orda. (K.Kartından da tutar çekilmiş, Açık provizyonda değil )

diğer arkadaşlara gelen mesajlara göre, fiyat hatasından dolayı göndermek istememişler.. yani en başta düşündüğüm gibi bu arıza olayı yalan bence. ama ben gene de her ihtimale karşı distribütör olayını düşünerek işe koyuldum ama bunun için de seri numarası istediler... arıza olayı yalan olduğu için seri numarasına gerek olmayabilir ama gene de arıza olayına inanan arkadaşlar var ise eğer onlar soruşturmak isterlerse onların işine yarayabilir

• Şikayetvar linkide var yorum olarak ekleyin işte.

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2713725/stok-bahanesi-ile-tek-tarafli-sozlesme-feshi-yapamazs/tjzkb

THH basit. Adım adım yazıcam birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermoon1331 -- 26 Eylül 2014; 20:43:22 >
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    iyi söyledin, şimdi ne b.k çevirdiklerini orda açıkça anlatıcam, harf sınırı koymasalar destan yazardım da, hadi neyse
  • hasan vatan maili okudu ama cevap vermdi :) yada muhtemelen asistanı okudu, belki adama iletmedi ya da iletti de sallamadılar :)

bugun 2-3 kere daha atıcam, cevap verene kadar
  • Sabah erken saatlerde bulunduğum ilçede(tuzla) bulunan kaymakamlığa başvuru için gittim,oradaki thh çalışanları resmen boşverin uğraşmayın demekki ürün stokta yoktur diye geçiştirmeye çalıştılar lakin sert çıkış yaparak nedemek stok yok! yoksa satışa sunmayacak diye konuştuğumda bu sefer haklısınız felan demeye başladılar evrakları aldı sadece baktı ve isterseniz müdüre hanım ile görüşün ama 6 ay gibi sürebilir dedi imkanınız varsa paranızı geri alın dedi bende zaten gece nöbetinden çıkmıştım uykusuzluktan çıktım başvurudan vazgeçtim ama hazırladığım evraklar duruyor.
    İkamet adresinden farklı bir ilçede tüketici hakem heyetine başvuruda bulunmak mümkünmü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 26 Eylül 2014; 20:50:59 >
  • ayrıca facebook sayfalarında ürün tanıtımı yaptıkları ilanların altına yazıyorum. silmişler tekrar yazacagım bende şimdi.
  • Şikayetler bir türlü yayınlanmadı şikayetvar.com da. Sözde yanıt gözüküyor ama yayında değil. Bu arada bende müsait olduğum bir zaman thh'e mutlaka gideceğim. Hatta mh ile geçen yazışmalarıda dosyaya ekleyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.