Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apespecter

Ekran görüntüsünde oynama yapılmış, o şekilde kabul ediyorlar mı?

Belge üzerindeki yazıların ve görsellerin orjinalliğini bozmayacak ve okunmasına engel teşkil etmeyecek, anlam ve konu bütünlüğünü bozmayacak, yanıltıcı ilave çıkartmalar yapılmamış şekilde belge üzerinde açıklama ve dikkat çekme amaçlı olarak not ve işaretleme yapılabilir.. kafanız rahat olsun..
  • Peşini bırakmayın arkadaşlar
  •  r9 270 Dual-x oc 209tl

vatana gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde incehesapta tonerli yazıcı da fiyat hatası olmuştu. Fırsat görüp siparişleri vermiştik.Ertesi sabah aradılar ve düzgünce hatalarını kabullendiler , özür dilediler. Bizler de hesap bilgilerimizi verip paralarımızı geri almıştık. Vatan Bilgisayar gibi bir firmanın sipariş başı 200 tl için bu kadar takla atmasına gerek yoktu. Şimdi Thh'le uğraşsın dursun. Müsait olunca bende başvuracağım.Keşke adam gibi hatalarını kabullenselerdi, başka arayışlara girerdik...
  • konuda edit çektim ama görmeyenler için; THH başvurusunda e-devlet'in verdiği PDF çıktısının altına İSİM-İMZA atmayı unutmayın arkadaşlar.
  • Benim thh ile uğraşasım yoktu ama önceki sayfadaki arkadaş saolsun güzel anlatmış elimde tüm resimler var bende aynı şekilde pazartesi günü thh ye başvurcam zaten bulunduğum ilde yoğunluk falanda yoktur diye düşünüyorum bakalım.
  • Distribütör maillerine cevap yok mu ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermoon1331 -- 27 Eylül 2014; 13:10:54 >
  • silvermoon1331 S kullanıcısına yanıt
    Hala hiç birinden cevap gelmedi hocam, geldiği anda burda paylaşıcam
    Telefonlada arayıp yüklensem mi diye düşünüyorum bir yandan
  • Ya sanki 1000tlik ürünü 100liraya almaya kalktıkta yan yatıyor. Ulan ürünün satış fiyatı 450TL biz aldık 214TL ye. Toplasan %50 indirim. Onun zaten sana giriş fiyatı 300tl olsa 90 lira için yaptığı şeye bak.

Bu olaylar kesin kişilerin başına patlıyor o yüzden merkez yönetim işi kurtarmak için yırtınıyor. Yoksa aradaki tutar vatanın bir mağazasının 1 günlük elektrik gideri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermoon1331 -- 27 Eylül 2014; 13:28:21 >
  • 208 tl ye 1500 tl lik tableti satmişlar bir kişide mağazadan satın almış o fiyata :)
    Bu sefer emsal gösterirlerse vermek zorunda :) vatanın işi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo5558 -- 27 Eylül 2014; 15:01:25 >
  • evo5558 kullanıcısına yanıt
    Gördüm o konuyuda mağazadan tableti alanın resmi gelmedi hala. Ben pek inanmadım ona.

Eğer bu şekilde online sipariş verip mağazadan anında teslim alma şansımız varsa aklımızda olsun bundan sonraki durumlarda.

Mesala bu 1700tlik ürünü 200tl ye isterlerse vermezler evet. Sözleşmedeki akıl mantık dışı fiyata konulan ürünlerin iptal edilmesi (200$lık ürün 2$) maddesi bunlar için geçerli işte ^^ %94 indirim görünüyor. Bu mantık dışı.
  • Mhleri otomatiğe bağladı fiyat hatası mesajını atıp duruyor. Bende sözleşme detaylarını yazıyorum. Böyle mesajlaşıp duruyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi 4445656 tarafından arandım. siparişin iptal edilme sebebinin fiyat bilgisinin yanlış olması imiş. şikayetvara yazdığım için aranmışım. siz müşteri ile dalgamı geçiyorsunuz önce stok yok dediniz sonra arızalı olduğu için firma topladı dediniz şimdi ise fiyat bilgisi yanlış mantığa aykırı olduğu için diyorsunuz dedim. siz bunları nerden çıkardınız dedi ben de msj bölümünde bana verilen cevaplardan dedim o da siz oraya bakmayın orası otomatik cvplıyor. yani siz benim yazdıklarımı hiç okumadan mı cevaplandığını söylüyorsunuz dedim. evet dedi . ben siparişin iptalini istemiyorum ürün bana gelcek dedim o da benim sadece işim bilgilendirmek yapabileceğim birşey yok dedi. sizin de mesajlardan farkınız yok o zaman ben siparişin iptal olduğunu zaten biliyorum dedim. p.tesi hakem heyetine başvuruyorum diyince sizin takdiriniz efendim dedi ve kapattık sinirlerim bozuldu inadına gideceğim durduk yere can sıkntısı poffffff

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Mhleri otomatiğe bağladı fiyat hatası mesajını atıp duruyor. Bende sözleşme detaylarını yazıyorum. Böyle mesajlaşıp duruyoruz.

zaten otomatikmiş hocam. yaz yaz boşuna
  • Buradan anlıyoruz ki TR de ne kadar berbat müşteri ilişkileri yürütürsen yürüt yinede sırtın yere gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Mhleri otomatiğe bağladı fiyat hatası mesajını atıp duruyor. Bende sözleşme detaylarını yazıyorum. Böyle mesajlaşıp duruyoruz.

zaten otomatikmiş hocam. yaz yaz boşuna

Otomatik olayıda 5. yalanları oldu.
    1-stokta yok
    2-kartlar arızalı
    3-stokta gözükenler teşhir ürünü
    4-fiyat yanlış yazıldı
    5-vatan sitesi üzerinden size verilen cevaplar otomatik

Vatanın böyle bir şirket olduğunu bilmezdim iyiki şimdiyekadarki alışverişlerimde vatana işim düşmemiş.

• Yaptıkları tek şey kademe kademe sinirlerimi germek. Ben iptal istemediğimi her fırsatta belirttim buna rağmen kafalarına göre iptal ederlerse işte o zaman işi gücü bırakıp sadece bunlara yoğunlaşacağım. Kendi belirledikleri fiyattan kargo parası dahil 214 TL ye ürünü almışız bunlar 200 e 2 gibi hatalar vs. diye sayıklıyorlar hala.

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Yok bu olayda o maddeden yararlanamazlar. Hakim değilim tabi ama akıl/mantık çerçevesinde bir fiyat. Bu kartı 40tl ye alsaydık hiç THH ye bile gitmezdim mesala.
  • silvermoon1331 S kullanıcısına yanıt
    Ben de vatana gönderdiğim mesajda " belirttiğiniz gibi %98 lik bir farkla almadık, sizin şuan ki stokunuzda görünen ürüne göre web e özel kampanyanızla %50 civarı bir farkla aldık." şeklinde belirttim durumu. Bakalım bu sefer ne ile çıkacaklar karşımıza?!

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Ya işte ben şunu anladım hangi kuruluş olursa olsun telefonda görüştüğümüz insanların kurmalı saatten hiç bir farkı yok. Onlarında yapabileceği bir şey yok. Tek görevleri ekranda olan yazıyı okuyup sana söylemek. Üstlerden bir emir geliyor ve sen %100 haklılığını ispat etsen bile o yine sana ekranda yazılı olan kalıp cümleyi okuyor...

Anca işte hukuken haklı çıkacaksın o şekilde belge ellerine ulaştıklarında hiç umursamadan pat diye veriyorlar ürünü. Çok umurlarında değil zaten ama kaç kişiyi yıldırırlarsa o kadar kar demek
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.