Şimdi Ara

r9 270 Dual-x oc 209tl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
16
Favori
15.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • online olarak thh 'ne şikayeti yazdıktan sonra şikayet sorgulamada çıkmıyor sizdede durum aynımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilibo2

beyler kaçırdık ama bir kaç tane alanlar aldıkları fiyata veya biraz daha üstüne bana satsalar olur mu?

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: samilibo2

beyler kaçırdık ama bir kaç tane alanlar aldıkları fiyata veya biraz daha üstüne bana satsalar olur mu?

Tamam

vallaha de
  • Sikayet,var dan yazdım aradılar, oradan da sonuç çıkmadı. Thh yarın gideceğim ama alan herkes yazsın sikayetvar a, en azından orada gözükür başkası yanmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetvar a yazdım yarında thh ndeyim
  • Benide aradılar iptal edileceğini söylediler. Tabii ben iptal istemedim ve muadili konusunda ısrar edince talebi ileteceğini söyledi ama birşey çıkacağını bende sanmıyorum. Thh başvurusunu bende yapacağım. Resmen dalga geçtiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde her şeyim, her belgem PDF, JPG olarak hazır.

Tek sorun THH'ye online mı müracaat edim yoksa giderek mi başvuru yapim bilemedim. Online olarak yapınca şikayet otomatik olarak hangi ilçedeki heyete gönderiliyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Eylül 2014; 18:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

online olarak thh 'ne şikayeti yazdıktan sonra şikayet sorgulamada çıkmıyor sizdede durum aynımı acaba?

ben e-devlet'ten şikayet formu doldurdum. fakat kaç defa uğraştım bir türlü kayıt olmuyor. her yer yokuş yapıyor bize arkadaş ya.
  • soniquakee kullanıcısına yanıt
    Buradan?

https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

online olarak thh 'ne şikayeti yazdıktan sonra şikayet sorgulamada çıkmıyor sizdede durum aynımı acaba?

ben e-devlet'ten şikayet formu doldurdum. fakat kaç defa uğraştım bir türlü kayıt olmuyor. her yer yokuş yapıyor bize arkadaş ya.

Sıkıntı yok hocam en güzeli thh ne yazılı olarak başvuru yapmak,yarın hepsiburada.com dan aldığım araç kamerası ve vatanbilgisayar dan sipariş ettiğimiz ekran kartı için başvuruda bulunacağım.
    Bence sizde yazılı olarak en yakınınızda bulunan kaymakamlığa gidin

• hocam normalde bu tür şeylerle hiç uğraşmam ama vatan bilgisayar'ın bize "senin paran buna yetmez fakir" muamelesi yapıp iptal etmesi hakkaten deli etti beni. bulunduğum yerdeki thh merkez adresini aldım. yarın gidip müracaat ediyorum. hem de bu tür işler nasıl işliyor öğrenmiş olucam.

@shockwave error: evet hocam orası.
  • Thh vereceğim tamam da o iş 5-6 aydan önce çözülmez. Ama genede peşini bırakmayın zamanında vatanın attığı kazığın intikamını bir gün alacağımı biliyordum.O gün bu gündür arkadaşlar hor görünenler kandırılanlar 2.el ürünü 0 diye satıp mağdur edilen insanlar adına biz bu kartı almalıyız.Bize inanan insanları yüz üstü bırakamayız.
  • shockwave error kullanıcısına yanıt
    online thh yazdım ama e-imza hata verdi. bende e devletten doldurmuş oldugum formu alıp, gidip thh bıraktım. sikayetvar.com da yazdım. herkes yazsın bence.
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2714357

Zor bir iş değil. Hatta orada matbu evrak bile var. Ben edevletten doldurdum. sonra onun çıktısı alıp imzaladım. maile gelen satış sözleşmesini ve bankadan ödeme yaptıgım dekontu alıp gidip başvurumu yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 25 Eylül 2014; 19:01:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Thh vereceğim tamam da o iş 5-6 aydan önce çözülmez. Ama genede peşini bırakmayın zamanında vatanın attığı kazığın intikamını bir gün alacağımı biliyordum.O gün bu gündür arkadaşlar hor görünenler kandırılanlar 2.el ürünü 0 diye satıp mağdur edilen insanlar adına biz bu kartı almalıyız.Bize inanan insanları yüz üstü bırakamayız.

Gaza geldim nerdeyse 450 TL`ye alcam haa :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mussti19 kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce k.kartı için THH'ye başvuru yapmıştım. Abartmıyorum her belgeden 4 adet falan fotokopi istediler. 32 sayfa falan vardı elimde. Senden belgelerin fotokopisini istediler mi? Ona göre hazırlıklı gidelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Eylül 2014; 19:00:25 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis stoksuz tekrar eklenmiş son zamlı haliyle.Dikkat ederseniz gün içerisinde mesai saatleri içinde site üzerinde ürünü göstermediler. Dalga geçiyorlar resmen. Site üzerinden mesaj atarsın robot mesajlarla karşılık verirler. Müşteri hizmetlerini ararsın iptal ettik paranızı yollayacağız diye savuştururlar , benzeri kalitede ürün taleplerini kabul etmezler.... Ah vatan ah gözümden düştün iyice...

• _LAZOGLAN_ kullanıcısına yanıt
    Aynen sabahleyin görsel hali bile yoktu. Şimdi stoksuz hali eklenmiş.

Stoktaki mağazalara tıklandığında Dudullu, Ümraniye, Bostancı gibi mağazalar görünüyor. İlginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Eylül 2014; 19:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis stoksuz tekrar eklenmiş son zamlı haliyle.Dikkat ederseniz gün içerisinde mesai saatleri içinde site üzerinde ürünü göstermediler. Dalga geçiyorlar resmen. Site üzerinden mesaj atarsın robot mesajlarla karşılık verirler. Müşteri hizmetlerini ararsın iptal ettik paranızı yollayacağız diye savuştururlar , benzeri kalitede ürün taleplerini kabul etmezler.... Ah vatan ah gözümden düştün iyice...

Temin edilemiyor diye iptal edeceğiz demedilermi?
    Bu konuyu bizim aleyhimize çeviriyor ekran görüntüsünü thh ye verilen dosyalara ekleyelim.
    Ellerinde olduğu halde göndermedikleri ortada.

• livingston kullanıcısına yanıt
    Bunu koymaları hiç bir şey ifade etmiyor ki. Senin mailine satış sözleşmesi geldi. XXX kişi vatan bilgisayardan 219TL ye xxx ekran kartını aldı diye. Stokta olmayan bir ürünü zaten alınamaz ve sözleşme yapılamaz. Senin mailine bu sözleşmenin gelmesi zaten o an stoklarda olduğuna kanıt niteliği taşıyor.

Kısaca buradan vatanın yan çizdiği şey; stokta olmayan bir ürünü doğal olarak gönderememe yolunu tercih ediyor. Ancak sözleşmeye göre; eğer varsa stoklarında muadil ürün sağlamak durumundalar. Ben 2 adet muadil ürün görüyorum. Asus ve Powercolor marka R9 270 mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 25 Eylül 2014; 20:10:51 >
  • Thh ile uğraşmam ama stok yok yalanı yüzünden şikayetvar a yazdım şikayetimi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.