Şimdi Ara

R9 270 Ekran Kartım Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    R9270-DC2OC-2GD5 Ekran kartımı görüntü bozulması gibi şikayetlerden dolayı servise gönderdim. Servis benim aradı sorun görülmedi dedi şikayetimi dinlediler ve ekran kartını oyunlarda test ediceklerini söylediler. Asus'u arayıp bilgi almak istedim ve ekran kartımın chipseti arızalı bulunmuş.
    Sorum şu :
    Sizce Ekran kartımın chipsetini tamir mi ederler yoksa ekran kartınımı değiştirirler. Tecrübesi olan arkadaşlar vardır elbette sizin yorumlarınızı bekliyorum :)

• büyük ihtimal sıfır kart gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 13 Şubat 2015; 16:57:36 >
  • Hocam görüntüde anlık kopmalar oluyormuydu sadisenik ekranın gidip gelmesi gibi 15-20dkda bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

Hocam görüntüde anlık kopmalar oluyormuydu sadisenik ekranın gidip gelmesi gibi 15-20dkda bir
    tamir etmemeleri lazim normalde o ayaga yatmadan sifirini vermeleri lazim o yuzden sen sifirinda israr et olmadi parasini versinler yoksa aynisi.
  • quote:

Hocam görüntüde anlık kopmalar oluyormuydu sadisenik ekranın gidip gelmesi gibi 15-20dkda bir

Görüntü bozulması anlık fps düşmeleri ve pc de görüntü yeşil olup donduğu da oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: L3Go

quote:

Görüntü bozulması anlık fps düşmeleri ve pc de görüntü yeşil olup donduğu da oluyordu

Alıntıları Göster
    Ekran kartı tarafında Asusda baya sıkıntı var. 7790da da çok fazla sorun olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killabyte

Ekran kartı tarafında Asusda baya sıkıntı var. 7790da da çok fazla sorun olmuştu.

Alıntıları Göster
    TR de o chipsete müdahale edecek ekipman gücü ve bilgisi olmadığı için bire bir değişim olur.
  • Temennim değişim ama bakalım 😊
  • Ekran kartını oyunlarda test etmeden nasıl 'arıza bulunamadı' diyebiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri

Ekran kartını oyunlarda test etmeden nasıl 'arıza bulunamadı' diyebiliyorlar.

Bilemedim ama sonra chipset arızası olduğunu söylediler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rodri

Ekran kartını oyunlarda test etmeden nasıl 'arıza bulunamadı' diyebiliyorlar.

Bilemedim ama sonra chipset arızası olduğunu söylediler

Alıntıları Göster
    Yeni kart hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNostravian

Yeni kart hayırlı olsun

Ciddimisin
  • L3Go kullanıcısına yanıt
    Ciddiyim tabi chipset tamir edeceklerini hiç zannetmiyorum.Direk yeni kartı verirler temiz
  • quote:

Ciddiyim tabi chipset tamir edeceklerini hiç zannetmiyorum.Direk yeni kartı verirler temiz

İnşallah bekliyoruz :)
  • quote:

quote:

İnşallah bekliyoruz :)

Alıntıları Göster
    Sonucu alıntılarsan sevinirim merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Büyük ihtimal haftaya sonuçlanır tabiki patlaşırım ne demek
  • quote:

Ekran kartım için değişim kararı çıktı ve bende r9 280 ile arasındaki ödemeyi yapacağımı söyleyerek yardımcı olacaklarını söylediler bakalım elime belge ulaşınca gerisini artık yazarım :)
  • quote:

quote:

Ekran kartım için değişim kararı çıktı ve bende r9 280 ile arasındaki ödemeyi yapacağımı söyleyerek yardımcı olacaklarını söylediler bakalım elime belge ulaşınca gerisini artık yazarım :)

Hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun

Ekran kartımı iade edip r9 280 e geçiş yapıyorum fakat msı mı asus mu arasında kaldım

• L3Go kullanıcısına yanıt
    İsterseniz şansınızı bu seer msi'dan yana kullanın. Şahsen msi'ın görümtüsü daha hoşuma gidiyor benim. Soğutma konusunda da fanların yapısı ve dizaynı hoş gerçekten.

Seçim sizin gene de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 19 Şubat 2015; 18:15:44 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.