Şimdi Ara

R9 270X vs R9 280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2000'e sistemi kurdum ama bu iki ekran kartı arasında kaldım.R9 270X'in oyun performansı sağlam olduğunu gördüm ama 280 hakkında bir bilgim yok 280 in oyun performansı hakkında bilgili olan varsa yardımcı olabilir mi?

• R9 280 in daha iyi bir karttır. Oyun performansıda daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekirdek hızı ile kafam biraz karışmıştı ama paylaştığınız tabloya bakınca çok daha iyi olduğunu gördüm.Bütçemi ayarlarsam 280x bile olabilir ama çok teşekkür ederim.
  • Şey birde R9 280 beni ne kadar götürür oyunlarda grafik çılgınlığım yoktur.Yani görüntü çok bozuk olmasın ve akıcı olsun yeter bana.3-4 yıl gidebilir miyim ? Şu an Geforce GT210 kullanmamdan dolayı grafiklere çok önem vermiyorum.Akıcı olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straxien -- 12 Ekim 2014; 10:36:02 >
  • Straxien kullanıcısına yanıt
    grafik çılgınlığın yoksa 4-5 Yıl tepe tepe kullanırsın .
  • r9 280 tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 vs RX 580
    5 yıl önce açıldı
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    R9 270 mi r9 280 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim rahatladım her şey için saolun.Dual X versiyonu için 500-600 Watt yeter mi ? Dual X OC'li geliyormuş normal hali 940 Mhz iken 1100 Mhz oluyormuş.
  • Straxien kullanıcısına yanıt
    Msı olanı daha iyi gibi hocam snn dediğin 1100 mhz olan r9 280x dir
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Hocam Vatan da yorumlarda gördüm özelliklerde 940 yazıyormuş ama dual x fabrika çıkışlı OC geliyormuş PC'ye takınca 1100'de falan çalışıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straxien

Hocam Vatan da yorumlarda gördüm özelliklerde 940 yazıyormuş ama dual x fabrika çıkışlı OC geliyormuş PC'ye takınca 1100'de falan çalışıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2194&psn=&lid=1&leg=0

840 mhz normal oyunda 940 Mhz ye kadar çıkıyor doğrusu bu

• Tamam çok teşekkür ederim yanlış anladım galiba sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.