Şimdi Ara

R9 280 Ekran kartına Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar i5 4590 işlemci R9 280 ekran kartlı sisteme uygun fiyatlı monitör tavsiyesi arıyorum.21,5 inç düşünüyorum daha büyüğe gerek yok bütçe mümkün olduğunca düşük ama kartın hakkını verebilecek en ucuz monitörü arıyorum. Tavsiyeler doğrultusunda fiyat bandı belli olursa ona göre bütçe ayarlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

http://sinerji.gen.tr/asus-215-vs228ne-lcd-monitor-5ms-siyah-pmu50179

http://www.hepsiburada.com/liste/benq-rl2240he-215-1ms-analogdvihdmi-full-hd-led-gaming-monitor/productDetails.aspx?productId=bd802139&categoryId=3002879

BenQ nasıl bir markadır 1ms tepsi süresi fiyatına göre çok iyi duruyor ama kalite parlaklık olarak nasıldır bilginiz var mı bu konuda ?

• Aoc i2369v kalibre edildiğinde fiyatına göre gerçekten iyi bi monitor.. 400-450 tl bandında bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyreequel

Aoc i2369v kalibre edildiğinde fiyatına göre gerçekten iyi bi monitor.. 400-450 tl bandında bulabilirsin

Ürüne baktım 400 tl ye var hepsiburadada fakat IPS Led monitörlerin oyun amaçlı kullanımda uygun olmadığı söyleniyor bu konuda bir bilginiz var mı ?
  • Tn panellerin tepki sureleri düşük ama görüntü kaliteleride aynı derecede düşük.. ips panelde ise renkler tatmin edici seviyede ama buna istinaden tepki sureleri yüksek.. yani oyun ya da filmlerdeki gorseligi tam yansitamayan ama hızlı tn panel diğer tarafta görüntü kalitesi daha iyi ama görece yavaş ips panel.. her iki sekilde de donanımın uretigini tam anlamıyla deneyimleyemiyeceksiniz.. bu birazda kişisel bir tercih ama ips panellerin ortalama 5-6 ms tepki sureleri benim için bi problem yaratmıyor bunun yanında görüntü kalitesi de tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyreequel -- 14 Şubat 2015; 19:33:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.