Şimdi Ara

r9 280x Ekran kartı tavsiye acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 saat içinde ekran kartı alacağım. Kafamda r9 280x var. Fakat vapor-x mi toxic mi alsam bilemiyorum.Aklımda 3 soru var.

1-)Toxic alırsam kasaya sığar mı kasa olarak xigmatek assasin kullanıyorum.

2-) Power supply yeterli gelir mi. 80+ 700w power var tauro serisi

3-) vapor-x ile toxic arasındaki 70tl farka değer mi

şimdiden herkese teşekkürler

• Kasaya sığar...

power yeterli gelir...

paran yetıyorsada toxic al daha iyi performans verir..
  • 1- bilmiyorum, ama xigmateg kasaların düdük gibi olmadığını da biliyorum. büyük ihtimalle sığar.
    2- yeterli, ben 80+ 600W ile aylarca mining yaptım.
    3- kişisel beklentilere göre değişir. teknik olarak; eğer kasanız karman çorman değilse, yeterli havalanıyorsa fark yratmaz (toxic'in daha iyi soğuduğu fenomenine gönderme), ayrıca frekans farkları için de biraz tuning yaparsınız olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 23 Haziran 2014; 11:31:21 >
  • Teşekkürler arkadaslar kasayı ölçtüm toxic ucu ucuna sığıyor. Sanırım vapor-x alacağım kasa içi soğutmadan feraget etmem gerekecek toxic alırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

Power yeterli olur,bence asusun bu modelini alın sogutma anlamında daha iyi olur testlerine flen bakabilirsiniz netten
    R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    bide 280x yerine gtx 770 almalısınız hocam
    GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    buda testleri http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R9-280X-vs-GeForce-GTX-770

Su anda asus gtx 760 iadeden geliyor 4 nisandan beri ugraştırıyor beni asus daha işim olmaz asusla. gtx 770 düşünmüyorum hocam geleceğe yönelik bir kart imajı çizmiyor son dönemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

Arkadaşlar 2 saat içinde ekran kartı alacağım. Kafamda r9 280x var. Fakat vapor-x mi toxic mi alsam bilemiyorum.Aklımda 3 soru var.

1-)Toxic alırsam kasaya sığar mı kasa olarak xigmatek assasin kullanıyorum.

2-) Power supply yeterli gelir mi. 80+ 700w power var tauro serisi

3-) vapor-x ile toxic arasındaki 70tl farka değer mi

şimdiden herkese teşekkürler

1. Ekran kartı olarak Toxic daha iyidir, elindeki kasaya sığar..

2. Kasadaki PSU 12V kanalından gerçek 700 Watt güce sahip.. O.C. işini fazla kurcalamazsan fazlasıyla yeterli..

3. Kesinlikle değer bana göre.. Performans, soğutma konularında farklar var.. PCB olarak da daha kalitelidir..
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Tamamdır abi şimdi çıkıyorum yola hayırlısı neyse alıp geleceğiz :) teşekkür ediyorum yorumlar için
  • quote:

Tamamdır abi şimdi çıkıyorum yola hayırlısı neyse alıp geleceğiz :) teşekkür ediyorum yorumlar için

Önemli değil kardeşim.. inşallah beğendiğin kartı alır, sorunsuz, uzun süre kullanırsın.. :)
  • Angelmax kullanıcısına yanıt

Tam benim açacağım kafamdaki konu :D
    He bir de PCB nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Önemli değil kardeşim.. inşallah beğendiğin kartı alır, sorunsuz, uzun süre kullanırsın.. :)

abi teşekkür ederim vatanın son saniye golü sebebiyle vapor-x aldım. Lart çok çok şık Xigmatek assasinde de 3 santim boşluk kaldı ama 3 santim kalınlıgında fan var ayrıca o arada
  • PCB baskılı devre kartı demek dostum Ekran kartının en altındaki bölüm
  • quote:

abi teşekkür ederim vatanın son saniye golü sebebiyle vapor-x aldım. Lart çok çok şık Xigmatek assasinde de 3 santim boşluk kaldı ama 3 santim kalınlıgında fan var ayrıca o arada

Tamam, olsun Vapor-X de canavar gibi karttır.. Sesi için bir şey diyemem ama performansından memnun kalacağın garantidir.. :) Aradaki fanı başka bir yere takarsan sorun çözülür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Tamam, olsun Vapor-X de canavar gibi karttır.. Sesi için bir şey diyemem ama performansından memnun kalacağın garantidir.. :) Aradaki fanı başka bir yere takarsan sorun çözülür..

abi totalde 9 fan takılı kasada sıkıntı yok kart rahat sığdı backplate ve fan hizasında birer fan var soğutmaya katkı olarak :)

vatanın son dakika golü şöyle oldu ben aldığımda gtx 760 610 Türk Lirasıyken şimdi 664 olmuş. Vatan da sağolsun aldığımdaki fiyattan fatura kestiğinden 610 tl geçti elime :) Mecburen vapor-x aldım bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.