Şimdi Ara

R9 280x için Corsair Camp/spec 02 yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kasa konusunda çok arada kaldım bir yardım edin, işlemci i5 4460 ekran kartı r9 280x olacak ve 2 kasa arasında kaldım

1. CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650Whttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champspec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html?srt=UP
    Fiyatı: 440TL

2. XIGMATEK VANGUARD 80PLUS 750Whttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-vanguard-80plus-750w-midt-pencereli-siyah-kasa.html?srt=UP
    Fiyatı: 475TL

corsair kaliteli ürün oldugu için yakın geliyor fakat psu yetermi bilmiyorum, vanguard da psu yeter kesin ve çok hoş görünüyor ama kalitesi hakkında pek bilgim yok. corsairin toz filtresi varmış oda bir artı benim için çünkü kasa hemen tozlanmasın istiyorum. ürünler bunlar vatandan alacağım yardımlarınızı bekliyorum

• Kardeş vs650 psu kalitelidit ve yeterli gelir ayrıca kasa çok hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgın İtalya kullanıcısına yanıt
    Corsair kasa saydığın sisteme yeterli
  • Corsair Spec 02 yeterli olur ekran kartı için, rahat sığar ve psu'su fazlasıyla yeterli. Ben kullanıyorum kasayı i5 4460 ve GTX 960 ile memnunum. Tasarımı güzel, 2 saat civarı ultra ayarlarda BF4'ten sonra sıcaklık değerleri ve ses düzeyi düşük oluyor. Karşılaştığım tek sorun ön panel usb 3.0'larda 1 TB WD harici diskim var o düzgün çalışmıyor. Kasa ile alakalı mı yoksa anakart ile alakalı mı emin değilim ama; çünkü Corsair 16 GB Usb 3.0 var o gayet iyi çalışıyor.
    @Çılgın İtalya
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    vanguarddan vezgeçiyorum o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.