Şimdi Ara

R9 280X MI GTX 770 Mİ ? ACİL DESTEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce topkapı vatandan r9 290 trix kart aldım reyonda görevli arkadaşta tam nvidia fan boy çıkmaz mı yok sakın 290 alma oyunlarda 780 60 fps veriyorsa 290 40 fps verirmiş hey allam yaa zorla milleti kazığa oturtacaklar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

quote:

quote:

quote:

quote:

Vatanda gene bitmiş

Ne bitmiş?

Vatanda SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX 11.2 EKRAN KARTI stokta kalmamış...Bu arada

MSI R9 290 GAMING GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI da stoklara girecek sanrım Vatanlar gece 12 kadar açık olacakmış ama şu internetteki stokları da tazeleseler fena olmaz.

Stokta var gözüküyor.

Bende gözükmüyor varsa bir link atabilirmisniz ?

Mobildeyim birsürü yerde var gözüküyor hemde.

Vatanın internet sitesi dışında diğer mağazalarına ulaşamam malesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vatanda gene bitmiş

Ne bitmiş?

Vatanda SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX 11.2 EKRAN KARTI stokta kalmamış...Bu arada

MSI R9 290 GAMING GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI da stoklara girecek sanrım Vatanlar gece 12 kadar açık olacakmış ama şu internetteki stokları da tazeleseler fena olmaz.

Stokta var gözüküyor.

Bende gözükmüyor varsa bir link atabilirmisniz ?

Mobildeyim birsürü yerde var gözüküyor hemde.

Vatanın internet sitesi dışında diğer mağazalarına ulaşamam malesef.

İnternette yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eeevrim kullanıcısına yanıt
    Telefon ile arayıp sipariş verebilirsiniz

• orhancub kullanıcısına yanıt
    Evet bende Sapphire R9 290 Tri-x Siparişi vermiş bulundum...Bu arda telefondaki yetkilinin dediğine göre ekran kartlarında aynı fiyatlar devam edecekmiş ama max 9 taksit olacakmış. İlginç ben açıkçası taksitlendirmede faiz koyarlar diye düşünüyordum...
    Hayırlı olsun kartınız aile genişliyor :)

• Almanyada taksit yok elektronik esyalarda mesela saturn de yoktu
  • Vatanın sitesine baktım fiyatlar hala aynı ama 9 taksit enfazla vade farkı falan girmemiş Fakat telefonlar tek atış artık akıllı telefon değiştirmek zor olacak gibi
  • quote:

Almanyada taksit yok elektronik esyalarda mesela saturn de yoktu

Almanya'da alım gücü yüksek gelir çok çok fazla kardeşim. Türkiye'de taksiti bitirirsen millet o asgari gelirle nasıl alsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren1851 -- 1 Şubat 2014; 1:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1851

quote:

Almanya'da alım gücü yüksek gelir çok çok fazla kardeşim. Türkiye'de taksiti bitirirsen millet o asgari gelirle nasıl alsın :)

Açıkçası telefonlar dışında pek fazla bir şey etkilenmemiş gibi duruyor. Ha birde evkur artık 24 ay 36 ay reklamları etkilenecek sanırım Ama cidden alım gücü düşerse evet ithalat azalır evet alım gücün olsa bile çok fazla kişi alamayacağı için formlarda takip ettiğin güzel kaliteli ürünleri Disbirtörler artık getirmeyeceklerdir. Belki de gün gelecek gene alın verin ekonomiye can verin reklamları türeyecektir. Paramızın yurt dışına akışı azalacak buda doları düşürür tabi siyasi kaos daha da alevlenirse

• quote:

quote:

quote:

Açıkçası telefonlar dışında pek fazla bir şey etkilenmemiş gibi duruyor. Ha birde evkur artık 24 ay 36 ay reklamları etkilenecek sanırım Ama cidden alım gücü düşerse evet ithalat azalır evet alım gücün olsa bile çok fazla kişi alamayacağı için formlarda takip ettiğin güzel kaliteli ürünleri Disbirtörler artık getirmeyeceklerdir. Belki de gün gelecek gene alın verin ekonomiye can verin reklamları türeyecektir. Paramızın yurt dışına akışı azalacak buda doları düşürür tabi siyasi kaos daha da alevlenirse

Verdim şukunu :D Yarın alıcam kardeşim asus gtx 770 mi asus r9 280x mi ? Saatlerce benchmarklara baktım hala da bakıyorum. Kafayı yicem ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Verdim şukunu :D Yarın alıcam kardeşim asus gtx 770 mi asus r9 280x mi ? Saatlerce benchmarklara baktım hala da bakıyorum. Kafayı yicem ya

Kartların performansları hakkında bilgim yok fakat DX11.2 ve sessiz çalışma nedeniyle 280X Olabilir

İkisi de Asus ve aynı soğutma sistemi DCU2. Ses ve soğutma olarak değil de performans olarak bana öneri lazım. Yine de saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan&Blade

Bence bu durumda kesinlikle R9290 TRI-X O.C. 11.2 DX, 4GB 512 bit. Süper. GTX780 geride kaldı gençler. O kartla Metro Last Night oynanır. Next Gen. oyunlar gelirse PC'ye FIFA, PES ya da 2K serisinden, bu kartla pek bi yere gidilemez. EVGA alırsanız sizi 3 yıl güncel götürür. O da taş çatlasa. BF4 oynarsınız, CoD: Ghosts da oynarsınız. Ama biraz ileri bakın, bu kart bitti artık. 11.1 DX.

Dx 11.1 ile 11.2 arasında ne fark varmış? Şu güne kadar sadece Crysis 3 yalnızca Dx11 istedi. Onun dışında ben gt8600 ile battlefield 3 oynadığımı biliyorum. Dx olayı okadar abes bir durum değil, 11.2 ye çıkan 9 destekleyenr de uyarlanır normalde. He çok kasar o başka. Gtx780 bugün yer yer Titan'ı geçen bir kart, unutma 7950 de 3gb 384bit ama 660ti den çok farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Az önce topkapı vatandan r9 290 trix kart aldım reyonda görevli arkadaşta tam nvidia fan boy çıkmaz mı yok sakın 290 alma oyunlarda 780 60 fps veriyorsa 290 40 fps verirmiş hey allam yaa zorla milleti kazığa oturtacaklar..

Oha, abartmış oda.

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Şimdi 1273 liraya 290 tri-x alınır.Çünkü diğer 780 fiyatını haketmiyor.Gelelim diğer noktalara.Performans olarak 290 daha önde.780nin artısı nedir denirse üstünde nvidia yazıyor o kadar.Kimse nvidia driver desteği felan demesin önceki msjlarımdada yazdım.Driverın ne olduğunu bilmeyen adamlara 780ti 290x alıp driverlara suç atmasını doğru bulmuyorum.

Ve forumda bu kartla yaşanan sorunun kaynağınıda daha önce belirttim.

Objektif yaklaşımlarla 290tri-x burda tercih edilir.Mönitör gsync olaylarına girmiyorum çünkü netlik kazanmadılar.

Peki 780ti alcam dense eyvallah derim gayet güzel bir kart ama çok pahalı.290x i ise 290 la arasındaki ciddi miktardaki farktan dolayı önermiyorum.

Bizzat 6 seridir amd kullanan hepsindede crossfire yapan biri olarak ; beni en memnun eden düzen 290cf oldu.Kartlar oldukça güçlü ısınmaları bir miktar fazlaydı onada çözümler geldi zaten.

sadece nvidiamı yazıyor sen yapma bari...

-4monitör desteği direk.. nvidia ligtingboost monitörde
    -+3oyun ücretsiz bu seride kartlarla oyunları alanlar 25 -50tl arası 2.elde satıyorlar oyunları bunu yaparak fiyatı dahada düşürürsün +75tl gibi..
    -driverda shadowplay kayıt desteği
    -cuda? her kartta cuda yazılamına tam destek cuda destekli yazılımlarda gtx 780de 2300core gtx 780tide 2800core cpu gibi kullanırsın

-gsync(lag takılma gecikmelere artık son)
    -fxaa txaa aa modları
    -nvidia 3dvison2
    -physx real fizikmotoru

bunlar artı değil yani sadece nvidia yazıyormuş gerçekten :))

• Burhan r9 290 varken 780 olmaz fakat sunu dersen kabulum 780ti .gecen bi inceleme firsati buldum 8800gt den sonra gordugum en iyi kart cok net soyluyorum.geri kalan fizik cuda onlar 2.planda olan seyler hele parali gysnc daha bi dursun bakalim ne kadara patlayacak belli degil.piyasada iki tane begendigim alana mani olmam yoli acik olsun dicegim bi 780tl bide 290 var. 290x oldukca gereksiz 780 de nispeten yerini 290 a birakti.Sende bana cudafizik coklu monitor yazma burhan :) ha bide tabi mining var 2. Elde satisi kolaylistirmaya basladi .miningci arkadaslar ozel sogutmali model ariyorlar rahat satilir yani.yanliz kartlarin ilk gelenlerinde biosta sikinti var onu kabul etmemek mumkun degil.amd nin bu konuda attihi adimlar var fakat daha istenen duzeye gelmedigi acik.onceki yazdigim gibi bi daha yaziyorum su temiz kurulum dedigimiz isin iyice ogrenilmesi gerektigini dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 1 Şubat 2014; 9:27:45 >
  • 1290tl'ye SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC varken fazla para verip gtx 780 almanın anlamı yok.

R9 290 TRI-X OC alamassan Sapphire R9 280X Toxic Edition OC 3GB al.İncelemeside burdahttp://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-280x-toxic-edition-oc-3gb-review/9/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 1 Şubat 2014; 12:51:18 >
  • R9 290 tabi mantle güncellemesinide düşünün

• eren1851 E kullanıcısına yanıt
    Asuw gtx 770 al

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.