Şimdi Ara

R9 280X MI GTX 770 Mİ ? ACİL DESTEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire r9 290 tri x al

• R9 290 TRI-X kesinlikle
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt
    FULL HD DE HATTA EN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE 130 FPS
  • Vatanda gene bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123berkantc123

FULL HD DE HATTA EN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKTE 130 FPS

arkadaşım 770 le 60 fps oynuyor nasıl oldu o ?..
  • olmadı öyle bir şey. imkansız zaten. arkadaşın başka bir konudaki mesajına bak. 1024*768p çözünürlükte oynuyor.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87299734
  • BENDE BİLMİYORUMKİ :P Ekran kartını yanlışıkla titan mı verdiler

yasin sanada diyorumki en iyi çözünürlüğe alınca 120 fps ki zaten monitörüm full hd değil galiba
    ayrıca hiç kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilim ben oynuyorum ve sizin inanmanız umrumda değil ve olmayacak bu yüzden lütfen mesaja cevap yazmayın veya alıntı yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantcelik -- 31 Ocak 2014; 17:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

olmadı öyle bir şey. imkansız zaten. arkadaşın başka bir konudaki mesajına bak. 1024*768p çözünürlükte oynuyor.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87299734

gördüm güldüm sekmeyi kapattım :)
  • işte monitör çözünürlüğün 1024*768p. bu nedenle alıyorsun 120 fps. oyun içerisinde yaptığın o ayar geçersiz. zaten monitör de 60 fps üstünü göstermiyor boşuna kendini avutma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

işte monitör çözünürlüğün 1024*768p. bu nedenle alıyorsun 120 fps. oyun içerisinde yaptığın o ayar geçersiz. zaten monitör de 60 fps üstünü göstermiyor boşuna kendini avutma...

burdaki insanları salak sanıyor heralde kendini avutur bu anca :)
  • hocam bende 2 sinin arasında kaldım 290 aldım nvidia 780 önerenler genelde kendi kullanan hiç bir dayanağı olmadan iyi diyenler testlere bakabilirsin.
    http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/sapphire-r9-290-tri-x-oc-review-1600p-ultra-hd-4k/
    http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290-review-benchmark,3659-6.html
    http://www.youtube.com/watch?v=5XzIIR2e77s

• quote:

Orijinalden alıntı: eeevrim

Vatanda gene bitmiş

Ne bitmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Vatanda gene bitmiş

Ne bitmiş?

Vatanda SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX 11.2 EKRAN KARTI stokta kalmamış...Bu arada

MSI R9 290 GAMING GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI da stoklara girecek sanrım Vatanlar gece 12 kadar açık olacakmış ama şu internetteki stokları da tazeleseler fena olmaz.

• Bilgisayar malzemesinde taksit dönemi kapancağı için kredi kartı için son saatler Çok merak ediyorum storeların hali nolcak
  • Enseyi karatmayın, Vatan'dan öğrendiğim kadarı ile Bonus (garanti bankası) yazı göndermiş ve üst sınır 9 taksit olacakmış. 9'dan sonrası vade farkı. Diğer bankalardan henüz bir yazı ulaşmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 31 Ocak 2014; 18:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Bilgisayar malzemesinde taksit dönemi kapancağı için kredi kartı için son saatler Çok merak ediyorum storeların hali nolcak

sistemi degistirdim vatandan aldigim ekran karti haric hepsi tek cekimdi cunku tek cekimde daha ucuz oluyordu.bu kredi kartina taksit olayi vatandan pahali ekran karti almayi dusunenleri vurur sadece diye dusunuyorum cunku sistem toplayanlarin elinde biraz nakit para oluyor ekran karti almak gibi olmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Vatanda gene bitmiş

Ne bitmiş?

Vatanda SAPPHIRE R9 290 TRI-X OC GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX 11.2 EKRAN KARTI stokta kalmamış...Bu arada

MSI R9 290 GAMING GDDR5 4GB 512BIT AMD RADEON DX11.2 EKRAN KARTI da stoklara girecek sanrım Vatanlar gece 12 kadar açık olacakmış ama şu internetteki stokları da tazeleseler fena olmaz.

Stokta var gözüküyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vatanda gene bitmiş

Ne bitmiş?

Stokta var gözüküyor.

Bende gözükmüyor varsa bir link atabilirmisniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Vatanda gene bitmiş

Ne bitmiş?

Stokta var gözüküyor.

Bende gözükmüyor varsa bir link atabilirmisniz ?

Mobildeyim birsürü yerde var gözüküyor hemde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.