Bildirim
R9 280x Performans Düşüklüğü (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Yabancı kaynaklardan araştırmam sonucu bu iki parça dar boğaz yapmıyor. Heaven de aldığı puan da anormal değil, normalmiş.
Peki siz bana 4.1 ghz yaptırdınız bu işlemciyi de, stok fanla patlamasın pc Zaten önceden aşırı ses çıkarıyordu şimdi bayağı bir arttı. -
fan al ozaman akasa venom atto öneririm ucuz ama iş görüyor -
bende bugün bu testle baya bi uğraştım ne heavenmiş arkadaş. :-)
7870xt kullanıyorum default 975mhz de 695 alıyor, 1150 mhz de 745 alıyor arada da 1fps oynuyor. vrm sıcaklıkları 90 larda. kartın canına okuyor resmen.
@.45 ACP bu testin amd lerde düşük sonuç verdiğini yazdı, tesselationla alakalı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
bende bugün bu testle baya bi uğraştım ne heavenmiş arkadaş. :-)
7870xt kullanıyorum default 975mhz de 695 alıyor, 1150 mhz de 745 alıyor arada da 1fps oynuyor. vrm sıcaklıkları 90 larda. kartın canına okuyor resmen.
@.45 ACP bu testin amd lerde düşük sonuç verdiğini yazdı, tesselationla alakalı olabilir.
evet ben de oyle dusunuyorum tess. yuzunden.witcher 3 hair works olayinda bir ayar ogrettiler tess. 8x yapiyorsun hair works acinca daha cok fps icin.eminim ki bu oyunda da ayni ayari yapsak daha yuksek sonuc aliriz.3dmark firestrike testinde de amd daha iyi.sky diver'de de mahcup olmuyor.gtx960 ile 280x'i kapistirsak firestike'de gecemez 960 ama heaven'de gecer.bu durumda bu tip testlere bakmamak lazim oyunlarda karsilastirmak lazim.
ek:denemis arkadasin biri heaven'de 8x tess yapsan da milim degismiyormus demek ki programda bir olay var amd'yi sevmiyor.ben adamlara mail attim yeni versiyonu cikmayacak mi boyle boyle oluyor islemcimizi 4x goruyor diye adamlar yok yenisini dusunmuyoruz dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Temmuz 2015; 12:08:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fuko08
fan al ozaman akasa venom atto öneririm ucuz ama iş görüyor
Evel güzel bir soğutucuya benziyor ve gayette ucuz. Ama benim işlemci AM3+ bu soğutucu AM3 destekliyor farkeder mi acaba? -
Destekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puanınız normal bende benzer puan alıyorum . İnternette 280x 1000 puan görünüyor ama dikkat ederseniz o testlerde çekirdek hızı %20 civarında oc yapılmış çekirdek hızı çok etkiliyor
Edit : 1000-1100 alması gerekiyor demişsiniz hayır yanılıyorsunuz :) İmzamdaki sistem ile 940 alıyorum kartımın 1070çekirdek 6400bellek hızı var msi kullanıyorsunuz 1000çekirdek 6000bellek hızlı , yukarıdaki yazımı tekrarlıyorum default halde ASLA 1000 bile alamazsınız 280x test listesi olması lazım heaven test skorlarında hepsinin çekirdek hızına dikkat edin oc edilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcumlop2 -- 28 Temmuz 2015; 17:08:49 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: AC Kiriklar
quote:
Orijinalden alıntı: tun58
Hayır, stok fan ile kullandığım için hiçbir müdahelede bulunmadım.
Stok fan biraz başınızı şişirir ama 500-600 mhz overclocku da kaldırır.Oc yaparsanız ekran kartınız rahatlayacaktır.Ciddi oc bilgisi olmadan da belirtiğim miktarda oc yapılabilir.Deneyip sonuçları paylaşır mısınız?
Stok fanla 500-600 yapıyorsan soğutucu ile kaç yapıyorsun merak ettim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X