Şimdi Ara

R9 280X & R9 290 mı? hangisini tercih etmeliyim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: competitor

Asus R9 280x DirctCU II TOP modelini aldım gittim. İnş istediğim performansı sunar.

birdaha düşün bence aldıysan geçmiş olsun üst seviyelerde nvidia ' dan vazgeçilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Asus R9 280x DirctCU II TOP modelini aldım gittim. İnş istediğim performansı sunar.

birdaha düşün bence aldıysan geçmiş olsun üst seviyelerde nvidia ' dan vazgeçilmez.

Sizde bunu diyorsanız yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

quote:

evet diyorum fp de olsa farketmez derdim ama üst seviyeye parası varsa adamın kalite almalı hocam ben bu zamana kadar hep amd aldım valla mimari yok teknoloji yok kuru kuru gb lari çıkarıyor bir halta yaramıyor cansız ruhsuz oyun oynayacaksam ne anladım o işten aynı oyunda aynı sahnede phsyx le adam oyunun içine giriyor resmen biz sadece izliyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

quote:

evet diyorum fp de olsa farketmez derdim ama üst seviyeye parası varsa adamın kalite almalı hocam ben bu zamana kadar hep amd aldım valla mimari yok teknoloji yok kuru kuru gb lari çıkarıyor bir halta yaramıyor cansız ruhsuz oyun oynayacaksam ne anladım o işten aynı oyunda aynı sahnede phsyx le adam oyunun içine giriyor resmen biz sadece izliyoruz.

Öncelikle şunu belirleyim hiçbir zaman takım tutar gibi marka tutmadım.15 senedir hep F/p ürünleri aldım bir amd bir nvdia.İki markayıda çok seviyorum hatta bir yıl Amd 6870+Nvdia Gt9800(Phsyx) olarak kullandım nasıl yapılır eskiden konusunda yazmıştım şu an bilmiyorum olurmu.Merak edenler bakabilir nvdia kartı physx olarak kullanmahttp://forum.donanimhaber.com/m_49148652/f_//tm.htm#49148652

Phsyx olayını çok abartıyorsunuz kaç tane oyun Phsyx destekli? 500 oyun varsa bunun tahmini 6-7 tanesi Phsyx desteklidir.Bence ekran kartı alırken marka olayını bıraklım F/P ürünlerini alalım.Dolar arttı zaten ama Gtx 780 fiyatları düşmedi daha.Gtx 780 harika karttır ama fiyatı pahalı.Anca 1200 tl civarına gelirse o zaman işler değişir.Şu anda üst düzey ekran kartında Amd R9 290 Tri X F/P alınır.
    Amd mantle olayı daha tam netlik kazanmadı fakat bir tane demo oyunu ile test ettim 7950 yi sonuçlar çok iyi bakınız.

14.1 Beta Mantle Driver

Direct
    Sapphire 7950 oc 2500K@5.3Ghz
     R9 280X & R9 290 mı? hangisini tercih etmeliyim.

Mantle
    Sapphire 7950 oc 2500K@5.3Ghz

Direct ile Average FPS: 44.24
    Mantle ile Average FPS: 64.00
    Fark : 20.24 FPS
    Artış yüzdesi = %44.67

------------------------------------------------------------------------------------------------------

İşlemci 3.3Ghz'de

Direct
    Sapphire 7950 oc 2500K@3.3Ghz

Mantle
    Sapphire 7950 oc 2500K@3.3Ghz

Direct ile Average FPS: 28.17
    Mantle ile Average FPS: 53.69
    Fark : 25.52 FPS
    Artış yüzdesi = %90.59

------------------------------------------------------------------------------------------------------

İşlemci 1.6Ghz'de

Direct
    Sapphire 7950 oc 2500K@1.6Ghz

Mantle
    Sapphire 7950 oc 2500K@1.6Ghz

Direct ile Average FPS: 17.19
    Mantle ile Average FPS: 55.42
    Fark : 38.23
    Artış yüzdesi = %222.4

• Ben eski günleri özledim açıkçası o zaman ekran kartları ucuzdu oyunlarda kaliteydi aha resimdeki yılları arıyorum gerçekten Şimdiki oyunlarda AA açıyon fps yerlerde neymiş kırtık düzeliyormuş Neymiş blur efekti varmış açıyorsun yerlede fps.

Şu resimdeki grafikler her oyuna yeterde artar yeterki oyun içinde mantık olsun sürükleyici olsun.Şimdiki oyunlara baktım Tomb raider'den başka insanı sürükleyici oyun göremedim.

Far Cry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 7 Şubat 2014; 16:22:29 >

• r9 290 ın özel soğutmalı modellerinden al hocam alacaksan. 280 alma bence.
  • Aldım hocam artık çok geç :)

PowerColor R9 290PCS vardı sorun çıkarırmı çıkarmazmı bilemediğimden almadım. İyi diyenler olursa gidip değiştirmeyi düşünebilirim esasında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.