Şimdi Ara

R9 280X VAPOR X TRİ X SICAKLIK NORMAL Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  R9 280X VAPOR X TRİ X SICAKLIK NORMAL Mİ?

Arkadaşlar kartı yeni aldım yaklaşık 4-5 saattir kullanıyorum oyun oynamadım sıcaklıklar bu şekil de sizce normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDURANT35 -- 16 Haziran 2014; 3:10:47 >

• Bostaki sicakligi atmissin
  • evet hocam bana biraz fazla geldi 30 35 derece olması gerekmez mi boşta?Ekran kartının bu modelinin soğutması nasıldır sizce?
  • Oyunlarda kac derece playclaw5 ac bak guzil sogutmasi o kartin
  • Hocam oyun daha yüklemedim steam den indiriyorum şuan montajı vatan a yaptırdım acaba kablo saklamayı felan yapmadılar mı sabahleyin açıp bi düzenlesem kabloları sıcaklıkta fark eder mi sizce?Bu arada kasa Zalman z5 iki adet fan var
  • Duser tabiki..
     R9 280X VAPOR X TRİ X SICAKLIK NORMAL Mİ?
    Bole yaptiktan sonra 3 4 derece dustu sicakliklar onceki halini atmayim aglarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 16 Haziran 2014; 3:32:54 >
  • Çok teşekkürler hocam yardımlarınız için sabahleyin ben de bi düzenleyeyim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDURANT35

Çok teşekkürler hocam yardımlarınız için sabahleyin ben de bi düzenleyeyim bakalım
    normal hocam o sıcaklıklar benimde 36-38 derece bu sıcaklarda normaldir.
  • Haf 942 kasa aldim ve KediQ arkadasimiz gibi kablolari arkadan dolastirdim, bosta 38 idi su an 33-34 arasi gdip geliyor. Hava sirkülasyonu cok onemli, hafife almayin sakin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagriErcan

Haf 942 kasa aldim ve KediQ arkadasimiz gibi kablolari arkadan dolastirdim, bosta 38 idi su an 33-34 arasi gdip geliyor. Hava sirkülasyonu cok onemli, hafife almayin sakin :)
    Kasanın bulunduğu ortam sıcaklığı da önemli, sonuçta havalar ısınmaya başladı.

Şuan boşta, %20 fan hızı ile 30 derece R9 270X Vapor-X kartım.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bence 7950pcs+ var boşta ısı 28 ile 35 derece fan yüzde 30 uzay kasa olmasına rağmen ses yok gerçi 2 fan var ama pcs+ serileri 3 fan olsada ses konusunda çok iyi
  • Gayet normal değerler olması gerektiği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Gayet normal değerler olması gerektiği gibi
    Beyler kasadan biraz fazla ses geliyor ekran kartı fanlarının dönme hızı %20 ondan mı geliyor yoksa AMD FX 8320 Stok fan ile kullanıyorum o mu ses yapıyor?
  • quote:

Beyler kasadan biraz fazla ses geliyor ekran kartı fanlarının dönme hızı %20 ondan mı geliyor yoksa AMD FX 8320 Stok fan ile kullanıyorum o mu ses yapıyor?

Alıntıları Göster
    yüzde 20 çok ses yaptığını sanmam 2-3 saniye fanları durdur anlarsın
  • ghost recon advanced kullanıcısına yanıt
    şu mesajı forumun girişine sabitleyebilsek keşke. powercolor olunca millet öcü görmüş gibi kaçıyor. PCS+ bambaşka bir şey diyoruz dinleyen yok.
  • KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    Hocam r9 280x de yoktu pcs+ r9 290 alacak bütçem yoktu vapor x tri x aldım sizce bu modelin soğutması sesi performansı nasıldır?
  • quote:

ekran kartında sıkıntı olacağını sanmam anca %40 tan sonra çıkarttığı sesi anlarsın.

amd stok fanı yapıyordur sesi.

sıcaklıklar normal zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

ekran kartında sıkıntı olacağını sanmam anca %40 tan sonra çıkarttığı sesi anlarsın.

amd stok fanı yapıyordur sesi.

sıcaklıklar normal zaten.

Alıntıları Göster
    Kartin gayet iyi. Sıkıntı yapma kendi kendine. Bunu alamayan ve hayalini kuran insanlar var unutma ;)

• quote:

Hocam r9 280x de yoktu pcs+ r9 290 alacak bütçem yoktu vapor x tri x aldım sizce bu modelin soğutması sesi performansı nasıldır?

hocam benim vermek istediğim "pcs+lar da iyidir" mesajıydı. yoksa piyasada bir çok başarılı ürün var. 280x alınacaksa vapor alınır zaten. ben de başkasına bakmazdım. soğutmada sorun yaşamazsın asla da ses konusunda 3 fanlı olanın gürültülü olduğunu söyleyen de var hayır çok sessiz diyen de var. kullanmadım bilmiyorum. ben alacak olsam 2 fanlısını alırdım. backplate de var kartta
  • Çok teşekkür ederim hocam sağolun İnşallah herkes kavuşur bir gün hayaline
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.