Şimdi Ara

R9 280X VAPOR X TRİ X SICAKLIK NORMAL Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum gerçekten hiç oyun yok steamdan indiriyorum şimdi oyun indirdikçe fps aldıkça sana pm atarım olur mu?
  • DDURANT35 D kullanıcısına yanıt
    çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Aid64 programında sistem kararlılık testi vardır ona gir sadece stress gpu işaretle başlat bi yirmi dk fln kalsın bak o arada gpuzdan fln sıcaklığa ne alemde

Ben bu programdan testi yaptım 20 dk 76 dereceyi gördü.Boşta 40 küsür derece.Bu kartı kullanan biri yükte 48 dereceyi gördüğünü söylüyor benim kart da mı bir anormallik var acaba ? Şuan hava 19 derece Temmuz gibi benim kart patlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Aid64 programında sistem kararlılık testi vardır ona gir sadece stress gpu işaretle başlat bi yirmi dk fln kalsın bak o arada gpuzdan fln sıcaklığa ne alemde

Ben bu programdan testi yaptım 20 dk 76 dereceyi gördü.Boşta 40 küsür derece.Bu kartı kullanan biri yükte 48 dereceyi gördüğünü söylüyor benim kart da mı bir anormallik var acaba ? Şuan hava 19 derece Temmuz gibi benim kart patlar herhalde.

Hocam normal gibi az ısınan bir kart değil 280x 80 dereceye gelmemesine dikkat edin.48 derece sıvı soğutma falan yoksa imkansız hocam r9 270 var bende yüke girdimi 70-72 rahat oluyor.Kasanın hava akımına dikkat edin fan ekleyin olmadı çok sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.