Şimdi Ara

r9 280x veya gtx 770 bu donanımla darboğaz yapar mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Orijinalden alıntı: Jacey01

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

x4 965 lere en son 3gb bellekten dolayi sinirlari biraz daha zorlayip r9 280 takabilirsiniz nvidia dan da 760 olur ustune kisitlama yapacaktir.

Jacey01,

sizde de kisitlama olur. forumda bir arkadas 4.5 o.c lu fx6300'e r9 280x takmisti feci darbogaz sorunu yasamisti, kart kullanimi %50-60'i gecmiyordu. sizde en fazla r9 280-gtx760 dusunun.

Hocam peki bu nasıl bir kart oyunlarda kadar mı ? R7 265http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?stk=True&srt=UP

7850'nin yeniden adlandirilmisi, yeni bios lusu ve az bir sey daha iyi performansli halidir. guncel oyunlara cok rahat yeter bende 7870ghz edition kullaniyorum bu kartin bir tik ustu oyun performansi gayet iyi x4 965 3.7ghz ile. monitorunuzde sadece vga girisi varsa dalgalanma yapma olasiligi var kullanicilarina sorun bence ya da gtx650ti boost alabilirsiniz.

Hocam monitör ahanda bu buyurhttp://m.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/118375776

samsung'un sitesinden baktigimda dvi girisi var denmis. sende kontrol et arkada beyaz giristen varsa dvi kablosuyla karta bagladigin zaman hicbir sorun olmaz. zaten dvi giris yani dijital oldugu halde vga ya (mavi kablolu) baglamiyorsundur herhalde.

soldaki dvi, sagdaki vga:

r9 280x veya gtx 770 bu donanımla darboğaz yapar mı ?

yok hocam bende sadece mavi olan VGA var
    ekran kartını da gtx650ti boost alıcam büyük ihtimal

o zaman gtx650ti boost daha uygun olur. r7 265 alipta dalgalanma sorunu yasamani istemem, forumda kullananlara sorabilirsin ya da konu acip sorabilirsin bu sana kalmis. umarim alacagin kart memnun eder simdiden hayirli olsun..

Çok sağolun hocam, forumda bazı 2.el ekran kartları satılıyor onlardan tavsiye eder misiniz peki ?

uygun fiyata bulursan tabikide alabilirsin. referansli kisileri tercih et, garantisi falan olsun. bende 1 sene once cf yapmak icn 6870 almistim kutulu ve garantili hicbir sorun cikmamisti kullanirken 7870'e gecince sattim.

Forum da yeniyim hocam o yüzden kim nedir bilmiyorum e mecburen çekingen davranıyorum o konularda

• Çözünürlük düşürünce işlemciye binen yük artmaz ki...

Eğer yüksek çözünürlükteyken ekran kartı sınırlıyorsa ve işlemci sınırına yaklaşılmadıysa, işlemci kullanımı nispeten düşük kalır ve çözünürlüğü düşürünce işlemci kullanımı artar (çözünürlük, ekran kartıyla alakalı olduğu için).
    Ama bu işlemciye extra bir yük bindiği anlamına gelmez.

Konuya dönersek, dediğim gibi, ucuza bulunduysa 280X alınır.
    İşlemci yüzünden, hiçbir oyunda 270X-280X arasında fark olmaz diye bir durum yok. Oyuna bağlı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.