Şimdi Ara

R9 285 EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler işlemci:İ5 4460 3.2GHZ Ekran kartı: Sapphire r9 285 2 GB 256 bit Ram:8 battlefield 3'ü multiplayerde medium 1080 p 60 fps oynuyorum fakat GTA 5 de takılma ve kasmalar oluyor oyun korsan sebebi korsan olduğu içinmidir orjinal alsam düzelir mi?

• NoTronn45 N kullanıcısına yanıt
    driverları güncelleyin ekran kartını yada oyunun daha güncel korsanını bulun
  • 280x ve 380 var bende senin karta yakin.benim anlamadigim niye bf3'u medium oynuyorsun madem vsync acacaksin?ben ultra'da oynuyorum vsync acik yine sabit 60 veriyor islemcin de kotu degil.lag yapar diye mi medium yapiyorsun?gta5 uyuz bir oyun korsan olmasindan olur kartin 2gb diye olur yani ayarlari degistir bf3'u medium oynayan adamin gta5'te ayar kasmamasi lazim.
  • Bf3ü niye mediumda oynuyorsunuz ? O sistemle çok rahat ultrada oynarsınız.
  • Her oyunu korsan oynuyor sa kesin virüs doludur arkaplanda işlem kalabalığı yapıyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoTronn45 N kullanıcısına yanıt
    Sistemin temiz ve suruculerin guncel oldugundan emin olduktan sonra tekrar deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek korsan oyunum GTA 5.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemi yeni topladımda eskiden gelen alışkanlıklar kolay unutulmuyor :D
  • Ondan gta 5 de sağlam virüs var dikkat et benim sistemi götürüyordu az daha.

• aynı kart bendede var gta 5 te işlemci ile alakalı bölümleri biraz kısıyorum texture quality en yüksek ayarlarda gölge kalitesi yükseğin 1 ayar düşüğünde geri kalan grafikle alakalı olan herşey en yüksekte en düşük 40 en yüksek 70 fps alıyorum ortalama 50-55 fps. monitörüm 1440*900 olduğu için bu çözünürlükte oynuyorum ama gayet güzel fps alıyorum yani.

Edit: Bu arada gta 5 korsan versiyon. ve sadece msaa kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 11 Ocak 2016; 17:23:46 >
  • R9 270X TOXİC Model kart var High Ultra arası gta 5 akıyor fps 60 çoğu zaman.

Battlefiled 3 te Ultra da oynaman lazım senin sistemde %100 virüs var

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Sanırım format zamanı geldi
  • Güncel korsan oyunlar arastir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.