Şimdi Ara

r9 285 için güç kaynağı yeterlilik sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Benim psu 432 w veriyor 12v kanalından bir çılgınlık yapıp da 270x ten 280 e mi geçsem diyorum sırf vram sınırına kalmayayım diye.
    Panelimde sistemim yazıyor, siz ne diyorsunuz hocam?

panelden markasina baktim FSP diyor kaliteli marka ve 432w bence kurtarir 280'i ama biraz bilimsel yaklasirsak 20w fark olmasi lazim iki kart arasinda. 270x de az cekmiyor ya da 280 tahmininden az cekiyor.280'e 250w demis bir site ama bence bir yanlislik var o iste cunku ben 250w olan 280x'in bile oyun testlerinde 200w bitcoin yaparsan 250w cektigini gormustum.280'in stream processor olayi biraz daha az yani kesinlikle 250w olamaz belki 270x ile ayni cekiyordur ya da dedigim gibi max 20w vardir aralarinda 200w'dur oyunlarda 280x gibi.

650 lira civarında VTX gördüm de coilwhine gibi bir şeyler de okudum.

Gigabyte windforce tan sonra yadırgamayalım hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Benim psu 432 w veriyor 12v kanalından bir çılgınlık yapıp da 270x ten 280 e mi geçsem diyorum sırf vram sınırına kalmayayım diye.
    Panelimde sistemim yazıyor, siz ne diyorsunuz hocam?

panelden markasina baktim FSP diyor kaliteli marka ve 432w bence kurtarir 280'i ama biraz bilimsel yaklasirsak 20w fark olmasi lazim iki kart arasinda. 270x de az cekmiyor ya da 280 tahmininden az cekiyor.280'e 250w demis bir site ama bence bir yanlislik var o iste cunku ben 250w olan 280x'in bile oyun testlerinde 200w bitcoin yaparsan 250w cektigini gormustum.280'in stream processor olayi biraz daha az yani kesinlikle 250w olamaz belki 270x ile ayni cekiyordur ya da dedigim gibi max 20w vardir aralarinda 200w'dur oyunlarda 280x gibi.

650 lira civarında VTX gördüm de coilwhine gibi bir şeyler de okudum.

Gigabyte windforce tan sonra yadırgamayalım hocam

vtx powercolor'un yan markasi olmasi lazim.force sizinleyse ne marka ne aldiginiz onemli olmuyor iste powercolor 7970 aldim 1240 mhz'ye cikiyor ustune bir de 280x biosu attim oldu bitti coil whine de yok artifact da yok.isin esprisi tabi elektronik urunlerin sans isi oldugunu herkes bilir zaten.vtx olmasin sapphire olsun garantisi saglam en azindan tamir edelim abi ayagina yatamiyorlar ve coil whine bedevilere ozgu bir sey oldugu icin amd'de hani en azindan degistirmen kolay olur oyle bir sorun olursa.sogutmasinda saginda solunda problem yok.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sapphire-radeon-r9-280-dual-x-oc-boost-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti-11230-00-20g.aspx

yine de biraz daha sekil olsun dersen bu da olabilir.280x asuslardaki artifact sorunu 280 modellerinde yok ki o 280x partisini de degistirmislerdir zaten su anda olan bir sey degil hani duyduysan diye dedim.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-r9280-dc2t-3gd5-radeon-r9-280-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti.aspx

• beyler benim konuya nediyorsunuz overclok yapmadan sorunsuz kullanırmıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.