Şimdi Ara

R9 290 tri-x in gta da 30 fps alması normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba dh üyeleri,Sistemimin iyi olmasına rağmen verdiği performans çok kötü. (Gta5:max 40 fps civarı min 15!)
    sistemim:
    R9 290 trix ekran kartı
    İ7 4790K işlemci
    Z97 Gaming 7 anakart
    16 gb ram (tam olarak değerlerini bilmiyorum)
    750W power supply
    Birde thermaltake sıvı soğutucum var.Bana bu sistemle bu fps normal dediler,acaba overclock yapsam mı?Daha başka fps arttırma yöntemleri varmı?
    Cevaplarınızı bekliyorum...

(msaa 8x dahil ultra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanrz -- 2 Mart 2016; 21:21:46 >

• Bu hangi ayarlarda olduğuna bağlıdır, ultra ayarlar+ adv ayarlarda açıksa olabilir yada adv kısmı kapalı ama msaa4 yada 8x seviyesindeyse yine normal denebilir veya 2-4k gibi çözünürlükler kullanıyorsan msaa kapalıda olsa böyle etki yaratabilir, bu gibi durumlarda o.c seni çok fazla kurtaramaz yani 2-3fps etki alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

Bu hangi ayarlarda olduğuna bağlıdır, ultra ayarlar+ adv ayarlarda açıksa olabilir yada adv kısmı kapalı ama msaa4 yada 8x seviyesindeyse yine normal denebilir veya 2-4k gibi çözünürlükler kullanıyorsan msaa kapalıda olsa böyle etki yaratabilir, bu gibi durumlarda o.c seni çok fazla kurtaramaz yani 2-3fps etki alırsın.

4x de 60 fps alıyorum benim derdim 8x ile bir anda neden 30 fps kadar düşüyor anlamış değilim
  • Bende fx8350 r7 370 ile her şey ultra,msaa 8x fullhd min 28 e düşüyor benchmark testlerinde
  • X8 açmaya gerek yok msaa sorunlu gta 5 te zaten fazla bi işe yaradığıda yok. X2 gayet yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msaa kapatın veya 2x açın fazlasına gerek yok fps katili o oyunda.

• Çünkü 8xmsaa nın öyle bir etkisi olur.
    Aşağıdada r9 290 8xmsaa açık test var.

@EgoluAdc
    İsmine bakınca ''fx8350 r7 370 ile her şey ultra,msaa 8x fullhd min 28 e düşüyor benchmark'' cümlen doğru olabilir diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam msaa ayarları her 2x açtığınızda (2x 4x 8x)her 2 katında yarı yarıya fps düşüşü oluyormuş yani 2x de 120 fps 4x te 60 8x te 30 fps ne kadar doğru bilmiyorum denemedim ama olabilir böyle birşey

• Berkanrz B kullanıcısına yanıt
    8 4 den büyük o yüzden.

• X8 fazla abartı bence gereksiz zorluyo kartı X2 gayet yeterli

• x8 msaa nedir o kartta titan var sanki elinizde

• Tamam saolun demekki bu ekran kartından 8x beklemeyecekmişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkanrz

Tamam saolun demekki bu ekran kartından 8x beklemeyecekmişiz

Tüm ayarlar ultra 8X msaa' da 980TI ve TitanX gibi kartlarda bayılıyorlar. 290' ın o ayarda 30 fps verdiğine şükredin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravencarnage -- 3 Mart 2016; 18:39:18 >
  • Zorlama kirarsin :) msaaa da biryere kadar

• O kart, 8x msaa için en iyi seçimlerden biri. 980 Ti'yi Titan'ı karıştırmayalım bence, çünkü saf bantgenişliğinde 290 önde. Eğer daha yüksek görüntü kalitesi isterseniz 4x MSAA + EQAA yapabilirsiniz(radeon ayarlarından müdahaleyle). SSAA'nın repertuarından şeffaflık örtüşmesi filtesi sağlıyor(tel örgü gibi ön arka cephesi olan çizimlerdeki hatları düzeltiyor).

• Hocam X4 é kadar çıkmışsanız gayet yeterli bence arada Astronomik bir fark yok hatta bana kalırsa hiç yok zorlamamak adına X2 açıyorum GTX970 ile oyun fps patlaması yaşıyor gerek yok yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.