Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

r9 290x mi gtx970 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anakart msi z97 pc mate
    ram gs kill cl9 8 gb ram
    kasa z11 psu fps raider 750wat
    Kısaca sistemim bu
    AOC E2461FWH 23.6" 2ms satın aldım efsane monitör. Ama ekran kartında kararsızım. gtx970ler hem pahalı hem stoklarda yok ve coil whine sorunu varmış.
    sapphire r9 280x vapor-x alacaktım bu saatten sonra bu kartlar alınmazmış. ekran kartında çok kararsız kaldım.

• FROSTT29 F kullanıcısına yanıt
    Hocam 970 al coil whine sorunu olursa değişirsin fiyata gelince ona yapacak bi şey yok ben istersen bekle 960'lar çıkınca onlardan al yok bekleyemem diyorsan zaten 290x almak en mantıklısı gibi
  • Gtx 970 alinacak turden kart.Dx12 destegi de alacak.Ama ses yapmasina birsey diyemem bende duydum oyle sikayetler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 970 alinacak turden kart.Dx12 destegi de alacak.Ama ses yapmasina birsey diyemem bende duydum oyle sikayetler.

R9 280X ayarında kart bakıyorsan 285 e yönelebilirsin yeni bir kart güzel özellikleri var. Artan parayla sisteme SSD takviyesi yapabilirsin.

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r9-285-turboduo-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Hocam 900 tl limitim var ancak. Gtx970ler pahalı ve sorunlu diyor herkes bekleyin diyorlar. Adam sistem önerisine yazmış başka konuya gtxler sorunlu yazıyor herkes birbiriyle çelişiyor.
    Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit 826tl. Dx12 desteğide gelicekmiş. 4 yıl falan rahat götürmez mi bu ekran kartı
  • Bence GTX-970 All Tabı Sorunlu Olmazsa Olursada Garantıye Verırsın Her GTX-970 dede Sorun Olmaz Galiba Kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    r9 270x mi rx 460 mi
    8 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben asusun strix modellerinde coil whine olmaz garantisi olduğunu biliyorum?Hatta 780 de çok kaliteli malzememiz deyip iyi kitlemişlerdi?Ama gerçekten iyi malzeme kullanmıştılar 970 de durum nasıl bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FROSTT29

Hocam 900 tl limitim var ancak. Gtx970ler pahalı ve sorunlu diyor herkes bekleyin diyorlar. Adam sistem önerisine yazmış başka konuya gtxler sorunlu yazıyor herkes birbiriyle çelişiyor.
    Sapphire R9 280X VAPOR-X GDDR5 3GB 384Bit 826tl. Dx12 desteğide gelicekmiş. 4 yıl falan rahat götürmez mi bu ekran kartı

İkinci el alma imkanın varsa GTX780`lere bakabilirsin 700-800 TL ikinci el piyasası var

• quote:

Hocam 900 tl limitim var ancak. Gtx970ler pahalı ve sorunlu diyor herkes bekleyin diyorlar. Adam sistem önerisine yazmış başka konuya gtxler sorunlu yazıyor herkes birbiriyle çelişiyor.

İkinci el alma imkanın varsa GTX780`lere bakabilirsin 700-800 TL ikinci el piyasası var

• quote:

Hocam o kartlara dx12 destegi gelecek yalniz tam anlamiyla gtx900 serisine geliyor.
    Kaynak:www.donanimcibaba.com/2014/10/hangi-ekran-kartlari-directx-12-destekleyecek.html

• quote:

Yeni nesil oyunlar artık güçlü ekran kartı istiyor, mesele sadece oynatmaksa R9 280 ve GTX 760 da yeterli gelir, ama ileride grafik ayarı açmak isteyince yeteceğinin garantisini veremez. 4 yıl kullanmak istiyorsanız en az R9 290 veya GTX 780 gibi kartlara yönelmelisiniz, ikinci eli 800 TL civarıdır DX 12 konusu önemli değil çünkü bu kartlar destekleyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Kasım 2014; 8:40:32 >
    gtx970 serisinden bir model alabilrisin ama sıkıntı ( cw veya bobin sızlaması) çıkarsa artık açıklama yapıldı power supply yetersizdir diye ona göre durum almanı isterim
  • Asus gtx770 ya da zotac gtx970 olabilir mi arkadaşlar. Biri 1000 biri 1100. Ssd yi sistemden çıkartıp alıcam. Salı günü alıcam sistemi ve hala karar veremedim. Psu yetersiz kalcağını düşünmüyorum fsp raider 80plus 750wat alıyorum.

• msi 970 alabilirsin
  • quote:

Asus gtx770 ya da zotac gtx970 olabilir mi arkadaşlar. Biri 1000 biri 1100. Ssd yi sistemden çıkartıp alıcam. Salı günü alıcam sistemi ve hala karar veremedim. Psu yetersiz kalcağını düşünmüyorum fsp raider 80plus 750wat alıyorum.

coil whine güç kaynağı yüzünden oluyor olayı satıcıların uydurduğu bir yalan.970 alan bir insanda 500w Frisby güç kaynağı olacak hali yok kartların genelinde bir sorun var.belki yeni revizyon gelir acele mi illa salı günü alacam diyorsun?770'in 4gb'sine mi bakıyorsun o mu 1000 lira olan?ikinci eli 700 lira 4gb 770'in çok fark var.bile bile alayım dersen 970 al ya sorun çıkınca garantiye gönder ya da ses rahatsız etmezse kullan ama bunun gibi taş kartlar varken bir kaç fps'nin peşine düşmeye gerek yok bence.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-290-vapor-x-tri-x-oc-4gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• Hocam bende aynısını düşünüyorum.nvidia dediği için herkes gtxlere yöneldim fakat pahalı. Oyun delisiyim ama 100ile 120fps arasındaki farkıda anlayıp hissedemem. Önerdiğin ekran kartını almak vardı zaten hep aklımda. Ama z11 e sığmıyormuş. Z11 inceledim gördüm çok begendim.
    Sapphire r9 290 vapor-x alıyorum o zaman.

• Asus GTX770 DirectCU II GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    Bundan bahsetmiştim. Fiyatı aynı. Ama daha hızlı r9 290dan yani özelliklerinden söylüyorum.yeterli bilgim yok

• quote:

Hocam bende aynısını düşünüyorum.nvidia dediği için herkes gtxlere yöneldim fakat pahalı. Oyun delisiyim ama 100ile 120fps arasındaki farkıda anlayıp hissedemem. Önerdiğin ekran kartını almak vardı zaten hep aklımda. Ama z11 e sığmıyormuş. Z11 inceledim gördüm çok begendim.
    Sapphire r9 290 vapor-x alıyorum o zaman.

27cm diye biliyorum sığmıyor muymuş z11 kasaya?kasayı aldın mı peki?yanlış bilmiyorsam yeni kasalarda ekran kartı sığmadığı zaman hdd yuvasını çıkarabiliyorsun ve genişletiyorsun kart yuvasını.olmadı sığan kasa al kasa mı önemli kart mı önemli simdi z11'e uyan kart alırsın bir sonraki seferde kart alırken yine sorun yaşarsın.27cm kartı alamıyorsa çok da güzel bir kasa değilmiş bence.
  • Monitörü aldım hocam aoc nin hbdan 530 tl ye. Vatandan toplu alıcam kasayı. Ben gittim z11 e baktım. Görünüş açısından güzel diyorum. Hayatım boyunca hep sapphire kullandım beni üzmedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.