Şimdi Ara

R9 295x2 İLE MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sapphire r9 295x2 ekran kartı almayı düşünüyorum . Yanında monitör de alacağım fakat 4k hd mi alayım yoksa 144 hz 1ms monitör mi alayım karar veremedim. 144 hz olanı alırsam ekran kartına yazık olurmuş gibi geliyor . Ama baktığım bütün yorumlarda 144 hz ile oynamanın tadı başkadır deniyor . Birde 4 k modellerinin bazılarında full hd de 120 hz k da 60 hz çalıştırıyor diye biliyorum . Sizce hangisini ve neden alıyım ?

• Asus PG27AQ'yu tanıttı CES 2015'te. 4K,IPS,G-Sync hepsi beraber ancak eksi yanı 60hz.

Ama benim düşüncem 144 hz, G-SYNC/Free Sync ve 2k olması. Neden dersen o kart şu an belki 4k'da 60 fps oynatsa da 4-5 ay içerisinde çıkacak oyunlar 4k'da 60 fps nin altında oynatır gibime geliyor. Bu da ileride senin kart değiştirmeni gerektirecektir. Ancak diğer önerdiğim monitörde problemler yaşamazsın. Ortalama 60 üstü fps alırsın. Bu da oyunun akıcılığında baya bir fark yaratıyor.

60 üstü fps ile oynamadan 30 fps(konsollar)'nin ağır çekim olduğunu anlayamıyorsun.
  • kekkeme K kullanıcısına yanıt
    Aslında canım baya bir asus rog swift istemiyor değil ama şu an seçtiğim monitörle arasında 250 dolar ( kdv hariç ) fark var . Peki 4 k yı eleyelim . 2k 120 hzmi yoksa full hd 144 hzmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.