Şimdi Ara

[ALINIK] Amd R9 380x/290/290x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar r9 380x arıyorum marka olarak msi veya sapphire olabilir. Referans tasarım olsun istemiyorum. OC'li veya mining için kullanılmış kartları istemiyorum birkaç aylık bile olsalar yıpranmaları baya fazla oluyor.Şuan kullandığım msi hd 6970 twin frozr iii 2gb ile takas ta yapabilirim. Fiyat verirken piyasadan haberdar olan birine göre fiyat verirseniz sevinirim,gerek yurt içi gerek yurt dışı fiyatlarını biliyorum. İyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciwetrust35 -- 25 Şubat 2016; 21:38:37 >

• Pm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi r9 380 tavsiye ederim. 5 gün önce vatandan aldım. Forumda sıfırıyla aralarıyla 50 100 tl oynadığını görünce gittim sıfır aldım :) . En çok hoşuma giden özelliği fanların 60 derece üstünde çalışması. Yani oyun harici hiç fanı çalışmıyor diyebilirim. Kasada sıfır ses. Şiddetle tavsiye ederim. Hayırlı alışverişler inşallah bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unix64

Msi r9 380 tavsiye ederim. 5 gün önce vatandan aldım. Forumda sıfırıyla aralarıyla 50 100 tl oynadığını görünce gittim sıfır aldım :) . En çok hoşuma giden özelliği fanların 60 derece üstünde çalışması. Yani oyun harici hiç fanı çalışmıyor diyebilirim. Kasada sıfır ses. Şiddetle tavsiye ederim. Hayırlı alışverişler inşallah bulursun.

O fanların 60 c sonra çalışma bütün r9 380 lerde var msi tek artısı görünüşünün havalı olması ama sapphire aralarında 60 tl fark var geri kalan her şey eşit birde bütün r9 380 olan şu özellik vsr ( sanal süper çözürlük )özelliği var ki süper şöyleki monitörün 2k ve 4k çözünürlüğü desteklemese bile o çözünürlükte oyun oynayabilirsiniz ikinci el fiyatlarına gelince bende bir süredir arıyorum dediğiniz gibi 50 -100 tl fark var arada kart popüler olduğu için satıcılar ikinci ele çok para istiyor ama ne kadar popüler olursa olsun kimse o kadar az fark için ikinci el ürün almaz onlarda satamıyor zaten bu arada kartınız hayırlı olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inciwetrust35 kullanıcısına yanıt
    pm
  • 2gblık versiyonu istiyorsanız pm atın uygun fiyata verebilirim.
  • Hocam 2gblık versiyonu var MSİ R9 380 2g. 08.12.15 tarihinden vatan computerden alınma. 680 'e bırakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    [ALINIK]GTX 1070
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • R9 380 4 gb var. Pm gönderdim.

• Bende çok aradım ama bulamadım,gittim sıfır aldım.

• Aynen bende aradım uygun fiyata bulamadım gittim sıfır aldım satıcılar kafayı yemiş ikinci el karta sıfırının 50-60 tl altına satmaya çalışıyorlar tabi satamıyorlar orası ayrı elalemin akıllısı bitek kendileri tabi kart popüler birazda ondan oluyor .

• Bi tane amazon ürünü 380x gördüm oda yarım saat içinde satıldı baya uyguna gitti fiyatı. Diğer satıcılar da dediğiniz gibi sıfırından max 70 lira aşağıya satıyorlar nakit olarak :D gidip taksitle sıfır almak daha makul oluyor. Şuan msi 6950 power edition'ım var idare ettiği kadar kullanıcam gibi uygun bir 380x veya 290 falan bulana kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.