Şimdi Ara

Gtx 760-Sapphire HD7950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gtx 760 ekran kartım var ,Sapphire HD7950 ile takas etme imkanım var,siz ne düşünüyorsunuz ?

• Bence gerek yok hani R9 280 olsa kafa kafaya takasa gir derim fakat bence gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

arkadaşlar gtx 760 ekran kartım var ,Sapphire HD7950 ile takas etme imkanım var,siz ne düşünüyorsunuz ?

Üstüne para vermeyeceksen takasla hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen64 -- 20 Ocak 2015; 22:09:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

quote:

arkadaşlar gtx 760 ekran kartım var ,Sapphire HD7950 ile takas etme imkanım var,siz ne düşünüyorsunuz ?

hocam açıkcası yıllardır amd gpu kullanmıyorum,tereddütteyim açıkcası.
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Ben 7950 ve r9 280 ile üste parada verilsede asla takaslamam, sen ne diye takaslıycaksın, yani kartla ilgili sıkıntın fln varsa o ayrı mevzu.
  • HD 7950, standart hızları ile GTX 760'ın biraz gerisindedir. Ancak ikisini de OC yapsak, kafakafaya kartlar olurlar. Bunun haricinde HD 7950'nin 3 GB bellekli olması gibi bir avantaj vardır. Şu sıralar bazı saçma ayarlara sahip oyunlarda işe yaradığını söylemek mümkün.

Bunun haricinde sürücü konusun 14.12'den sonra AMD'nin iyice mala bağladığını kesin olarak anladım. Sorunsuz derken, bazı oyunlarda kaplama sorunlarına yol açtığını gördüm. Bunun haricinde notebookta da flash videolarında sorunlar yaşıyorum. Nvidia yazılım konusunda bariz daha iyi. Baş ağrısı yapmıyor. Silmesi, kurması kolay en azından.

HD 7950, görece eski bir kart olduğu için Mantle ile abuk subuk sorunlar yaşatma potansiyeli vardır. Ama kesin bir şey söylemeyeyim. Sorun yaşayan var, yaşamayan var. Artı özellikler konusunda Nvidia bariz öndedir.

HD 7950'yi tercih ettirecek nokta, fazladan 1 GB belleği olmasıdır. Eğer bellekle ilgili bir sorun görmediysem, şahsen değiştirmezdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

quote:

hocam açıkcası yıllardır amd gpu kullanmıyorum,tereddütteyim açıkcası.

Uzun vadede daha avantajli ama 760 kendi kartin ve hala yeterli bi kart karar sana kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç gerek yok değiştirmenize.Karttan memnunsanız boşa macera aramayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

HD 7950, standart hızları ile GTX 760'ın biraz gerisindedir. Ancak ikisini de OC yapsak, kafakafaya kartlar olurlar. Bunun haricinde HD 7950'nin 3 GB bellekli olması gibi bir avantaj vardır. Şu sıralar bazı saçma ayarlara sahip oyunlarda işe yaradığını söylemek mümkün.

Bunun haricinde sürücü konusun 14.12'den sonra AMD'nin iyice mala bağladığını kesin olarak anladım. Sorunsuz derken, bazı oyunlarda kaplama sorunlarına yol açtığını gördüm. Bunun haricinde notebookta da flash videolarında sorunlar yaşıyorum. Nvidia yazılım konusunda bariz daha iyi. Baş ağrısı yapmıyor. Silmesi, kurması kolay en azından.

HD 7950, görece eski bir kart olduğu için Mantle ile abuk subuk sorunlar yaşatma potansiyeli vardır. Ama kesin bir şey söylemeyeyim. Sorun yaşayan var, yaşamayan var. Artı özellikler konusunda Nvidia bariz öndedir.

HD 7950'yi tercih ettirecek nokta, fazladan 1 GB belleği olmasıdır. Eğer bellekle ilgili bir sorun görmediysem, şahsen değiştirmezdim.

hocam kartla ilgili herhangi bir sıkıntım yok takas olayı keyfii sadece,nvidiadan amd'ye geçmek konusunda şüphem vardı sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Hiç gerek yok değiştirmenize.Karttan memnunsanız boşa macera aramayın derim.

Teşekkürler hocam.
  • quote:

hocam kartla ilgili herhangi bir sıkıntım yok takas olayı keyfii sadece,nvidiadan amd'ye geçmek konusunda şüphem vardı sadece...

Bak arkadaş cevabı vermiş.

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Hiç gerek yok değiştirmenize.Karttan memnunsanız boşa macera aramayın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.