Şimdi Ara

R9 300 Serisi Fikir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuoni

quote:

Orijinalden alıntı: rindaasd

quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

quote:

Orijinalden alıntı: rindaasd

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim,burdan sorayım dedim 4k monitör için r9 380x in r9 380 e göre yeniliği ve getirisi varmı acaba overlock lu olması dışında

2 üst mesajı okuyun.4k'ya 380x olmaz 980 SLI yapmanız lazım.

Haklısın kardeşim ,aslında ben eksik anlattım biraz,demek istediğim benim sadece 2 ekran kartına gücüm yetiyor birisi r9 380 diğeride r9 380x.4k monitörde 4k değilde 2k oynamak istesek mesela 380x in getirisi bariz şekildemi farkedilir yoksa farkedilecek kadar bir şey yokmu

%10 fark var pek de abartılacak bir şey değil.demek ki 2048 1792 shader farkı o kadar etkili değil.saat hızları da yüksek mesela 380 985 990 olurken 380x 1030 1040 mhz oluyor.380'i 1040 mhz yapsan demek ki arada fark kalmayacak.bu video'nun 10. dakikasından başlatıp bakabilirsin.başka incelemerini de gördüm ben genelde %10 fark.

https://www.youtube.com/watch?v=0ujojX3iGtk

Bilgilendirmelerin için çokca sağol kardeşim

• dipsit54 kullanıcısına yanıt
    Hayır,powercolor ile asusu karşılaştırmadım,iyidir demedim.

O mesaj reklamın ilk düşünceye olan etkisi ile alakalı.

Sapphire bir asus kadar kalitelidir,kullandım,tecrübe ile sabit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu zamana kadar güzel sistem ilk kez topladım dostum.

ilk önce sapphire r9 280x aldım. performansı güzeldi fakat fan kontrolcüsü bozuktu. furmarkta 90 derece olan kartın fanları 1300 devirde sabit çalışıyordu. servise gönderdim kullanamadan. hevesim kursağımda kaldı. sonra gittim asus r9 380 4gb aldım. miss gibi. sessiz, serin, iyi performans. mutluyum kısacası.

asus candır.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html Sapphire sorunlu diyenlere bakma hocam sen daha önce 2 tane sapphire marka kart kullandım gık demedi kart. O çok konuşulan Asusları da görüyoruz. Madem o kadar kaliteli bir marka r9 280x serisinde artifacts sorunları neden hep asuslardan çıktı? Kartları allayıp pullayıp etiketini basıp şişirip şişirip tavan bir fiyat veren firma asus.

• patren kullanıcısına yanıt
    ya birde şöyle birşey var ben Sapphire R9 380X serisinde 2 tip kutu gördüm biri dikey diyeri yatay ve 2 sindede nıtro yazıyor ama birinde NITRO Dual-X yazıyor bu modeli heralde normal 380 olan 380x olan değil
  • EADonanım E kullanıcısına yanıt
    r9 380 oc yazanı alın
    380x almayın
    evet dostum birinde oc ibaresi var diyerinde yok ya benim kafama takılan şu 985 le 1040 mhz olayı oldu yani yanlışım varsa söyle önemli olan çekirdek hızı değilmi
  • EADonanım E kullanıcısına yanıt
    evet cekirdek hizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tamam dostum şunu alıcam

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=37BE40BB-7273-46B8-9E32-A8C13262ABE9&lang=eng çekirdek hızı 1010 2 sinin ortası x değil
  • R9 380x olarak msi yasa ASUS tercih etmelisin çünkü sapphire en sorunlu partlernedir ondan dolayı msi ve ASUS hem iyi soğutur hemde msi in Kartı oc edition oldundan daha fazla fps alırsın sapphireyi araştırırsan performansının az oldunu görürsün saten

• quote:

Orijinalden alıntı: EADonanım

evet dostum birinde oc ibaresi var diyerinde yok ya benim kafama takılan şu 985 le 1040 mhz olayı oldu yani yanlışım varsa söyle önemli olan çekirdek hızı değilmi

Donanımhabere H.G. Bende Sapphire kullandım ve gerçekten soğutmada çok iyi bir kart.Zaten F/P efsanesi 6850'deki soğutması ve sessiz fanı kartı başarıya ulaştırmıştır.
  • marduk8831 M kullanıcısına yanıt
    valla dostum youtube de izledim asustan daha iyi fps performansı veriyor testlerde yabancı testlerde bu arada
  • Dedim ya msi al miss hiç sorunsuz kullanırsın yani 4sene boyu ultrAslan oynarsın

• Ultrada kullanırsın klavye otomatik düzeltmiş ultrAslan diye

aynen dostum sağol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.