Bildirim
R9 300 Serisi Fikir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sapphire R9 380X Nitro 4 GB 256 Bit
http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380x-nitro-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
Donanım Haber İnceleme Videosu
http://m.donanimhaber.com/videolar/Sapphire-AMD-R9-380X-Nitro-inceleme-videosu-Orta-seviyede-yeni-fiyat--performans-oyuncusu.htm?vid=7820
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
asus 380 kullaniyorum ama 927 lira su anda.o kadar para verecekseniz bence de 380x alin. -
dostum o marka için pek iyi şeyler söylemiyorlar sorunluymuş -
Onlar reklamını yaptığı kartı över yere göğe sığıramaz (asus,msi) diğer kartlara sorunlu der (Sapphire,Zotac vb.)
Forum Donanımda sıkça önerilen bir markadır Sapphire.Soğutması vb. iyidir kronik sorunlu diyenler hiç Sapphire marka ekran kartı kullandılar mı acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminmisin?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ya arkadaşlar firmalar değil bazı forumlarda okudum ona göre diyorum bende DH deki sizin gibi arkadaşlara güvendiğim için soruyorum böyle birşey varmı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EADonanım -- 26 Aralık 2015; 23:14:39 > -
Her markada sorun çıkar,teknoloji bu.
Sapphire kronik sorunları olan,soğutması kötü bir firma vs. değil.
Mesela birdahaki maaşı aldığımda sapphire r9 380 4g modelini almayı düşünüyorum(para yeterse ),eğer bir trolle konuşmuyorsanız donanımhaberde kimse bilmeden öneri yapmaz.
İşte reklamları insanların bilinç altlarına böyle işliyorlar.
Sokakta birini çevir asus nedir diye sor,bilgisayar markası vs. der,fakat birisine sapphire yada powercolor nedir diye sorsan hiçbirşey diyemez
tamam arkadaşlar DH ekibine size güveniyorum ve sapphıre alıyorum 4GB modelini çok sağolun elleriniz dert görmesin :) 2 aya elimde -
Sapphire 380x alin o fiyata veya gtx 960ti i bekleyin nasil bir kartmis gorelim ona gore hareket edin
Powercolor la asus u kıyaslıyorsanız konuşmaya gerek yok. İki markayıda kullanmış biri olarak asus u tek geçerim. Powercolor a dokunmayın max 6-12 aylık ömrü var sonrası çöp
-
yanlız dostum senin önerdiğin uygun fiyat ama çekirdek hızı 985 x olanı 1040 -
quote:
Orijinalden alıntı: EADonanım
yanlız dostum senin önerdiğin uygun fiyat ama çekirdek hızı 985 x olanı 1040
x ile duz olan arasindaki fark 985 1040 degil sadece o onemli bir sey degil sen de 1040 yapabilirsin.cipsette x olanda 2048 paralel islemci var duz olanda 1792 tane var esas fark bu ama iki kart arasinda ucurum bir fark yok duz olani da isinizi gorur. -
kardeş aralarında çok az fark var 380x o fiyatını hak etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 27 Aralık 2015; 10:40:38 > -
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim,burdan sorayım dedim 4k monitör için r9 380x in r9 380 e göre yeniliği ve getirisi varmı acaba overlock lu olması dışında -
quote:
Orijinalden alıntı: rindaasd
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim,burdan sorayım dedim 4k monitör için r9 380x in r9 380 e göre yeniliği ve getirisi varmı acaba overlock lu olması dışında
2 üst mesajı okuyun.4k'ya 380x olmaz 980 SLI yapmanız lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
quote:
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim,burdan sorayım dedim 4k monitör için r9 380x in r9 380 e göre yeniliği ve getirisi varmı acaba overlock lu olması dışında
2 üst mesajı okuyun.4k'ya 380x olmaz 980 SLI yapmanız lazım.
Haklısın kardeşim ,aslında ben eksik anlattım biraz,demek istediğim benim sadece 2 ekran kartına gücüm yetiyor birisi r9 380 diğeride r9 380x.4k monitörde 4k değilde 2k oynamak istesek mesela 380x in getirisi bariz şekildemi farkedilir yoksa farkedilecek kadar bir şey yokmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rindaasd -- 27 Aralık 2015; 22:42:29 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
quote:
2 üst mesajı okuyun.4k'ya 380x olmaz 980 SLI yapmanız lazım.
Haklısın kardeşim ,aslında ben eksik anlattım biraz,demek istediğim benim sadece 2 ekran kartına gücüm yetiyor birisi r9 380 diğeride r9 380x.4k monitörde 4k değilde 2k oynamak istesek mesela 380x in getirisi bariz şekildemi farkedilir yoksa farkedilecek kadar bir şey yokmu
%10 fark var pek de abartılacak bir şey değil.demek ki 2048 1792 shader farkı o kadar etkili değil.saat hızları da yüksek mesela 380 985 990 olurken 380x 1030 1040 mhz oluyor.380'i 1040 mhz yapsan demek ki arada fark kalmayacak.bu video'nun 10. dakikasından başlatıp bakabilirsin.başka incelemerini de gördüm ben genelde %10 fark.
https://www.youtube.com/watch?v=0ujojX3iGtk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 27 Aralık 2015; 23:00:35 >
Benzer içerikler
- gigabyte garanti sorgulama
- palit ekran kartı alınır mı
- intel iris xe graphics
- amd radeon r7 200
- düşey senkronizasyon nedir
- ekran kartı resetleme
- amd fluid motion frames 2
- amd yeni ekran kartı
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- dlaa nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X