Şimdi Ara

R9 380 GÖRÜNTÜ SÜRÜCÜNÜN YANIT VERMEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. ASUS STRİX R9 380 4 GB 256 BİT ekran kartım var. Görüntü sürücüsü yanıt vermiyor böyle hata veriyor. Sadece tek bir oyunda alıyorum bu hatayı ful ayarlara çektiğim zaman 2-3 dk sonra görüntü siyah oluyor ve çalıştırmayı durduruyor, sonra görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyor. Kesin bir şey öneriseniz çözüm sevinirim. Bilgisayarımın her şeyi güncel driver vb...

Sistemim budur;

İŞLEMCİ = AMD FX X 8 8350 4 GHz
    RAM = KİNGSTOM HYPERX DD3 8 GB 4+4
    ANAKART = M5A78L-M LX3
    EKRAN KARTI = ASUS STRİX R9 380 4 GB 256 BİT
    GÜÇ KAYNAĞI = FSP 700 WAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterix43 -- 17 Nisan 2016; 12:15:31 >

• Selamlar @asterix43,

Muhtemelen sorunun sürücülerle alakalı yeni sürücü kuruluysa eski sürücüleri deneyebilirsin. Bazen yeni sürücülerde sıkıntı olabiliyor. Drvier düzgün çalışmadığından ilk önce windows donanımı durdurup yeniden başaltıyor bu nedenlede bu hatayı alıyorsun. Söylediklerim sadece anlatıklarından çıkarımlar. Yoksa donanımında da arza olmuş olabilir. Ama ilk öncelik kesinlikle driver.

Kolay Gelsin..
  • Hocam driverler en son çıkan da yani güncel hepsi kaldirdim bida kurdum ama yine devam ediyor eskisini kursam duzelirmi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran karti biosunda yani saat hizlarinda sorun olabilir yada ramlerde tek tek deneyin ramleri 4 gb takin oyunda deneyin sonra diğerini takin deneyin

• AMD cihazların yaz ayları ısınma sorunları başladı
  • Hocam bendede bunu benzer sorun vardı ama bende sapphire r9 380 vardı ve her oyunda olmuyordu ve olunca genelde ekran kartı duruyordu aldığım yere yolladım kartı sende öyle yap ama önce iyice drivlerini felan kontrol et.
  • hocam yolladın sonuç ne çıktı ve driverlerin hepsini kaldırdım baştan kurdum yok tek bir oyunda alıyorum sinir bozucu orjinal oyun .s sistemimin boştaki hali ısıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterix43 -- 16 Nisan 2016; 1:48:05 >
  • asterix43 A kullanıcısına yanıt
    İnventus dün aradı stres testi felan yapmışar bir sorun çıkmamış yenisini yollayacaklarmış bakalım gelsin eğer sorun devam ederse kasa gidecek zaten sorun devam ederse büyük ihtimal güç kaynağında sorun.
  • aynı sorun benim gtx 980 de de var.

bu zamanlarda ekran kartları iyice boka sardı..
  • hocam driverleri dandik yapıyola galiba çözemedim teknolajiye yetişilmiyo hata verse çözemiyon nerde ne var diye.. oyundan atıncada ısı degerleri bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterix43 -- 17 Nisan 2016; 0:21:45 >
  • Crackli ise oyunlar genelde ondan kaynaklanıyor
  • steam üstünde orjinal oyun .s
  • Kafayi yiyecegim ayni sorun bendr var ve imzamdaki sistem alali bir hafta oldu sorin yuzunden servise gitti yenisi geldi ama hala rusta bu sorun devam ediyor stress testr sokuyorum karti bir sorun olmuyor yada baska oyunlarsa sadece bir oyunda kafayi yiyecegim hayatimda ilk defa amd aldim pismanim.

• Not:Aldigim yere yolladim ekran kartini yenisjnj yolladilar

• up up bize yardım edecek yokmu?
  • Hocam bende kafayı yemek üzereyim ekran kartının yenisi geldi taktim ama sorun hala aynı devam ediyor bu ekran kartı için çıkmış tüm drivlerı kurdum temizden yine aynı ramlerin yerini değiştirin yine sorun devam etti MSI after burner ile fan hızını baya artırdım ve grafikleri baya kıstim pek sorun olmadı ama fan sesinden kafam şişti normale aldım grafikleri artırdım sorun kaldığı yerden devam ediyor.Anlamıyorum r9 380 kullanan o kadar tanıdığım var onlarda hiç sorun olmuyor tek bende sorun var yarın ilk işim kasayı yollamak olacak inventusa inşallah sorunu çözerler..

• Çözebildnmi sorunu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.