Şimdi Ara

R9 380 PC TOPLAMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ---ACER G236HLBBD 23" 5MS SİYAH LED MONİTÖR

---MSİ B150M PRO-VDH ANA KART

---SAPPHIRE R9 380 4G OC VERSİYON EKRAN KARTI (BACKPLATE VAR)

---İ5 6500 İŞLEMCİ ALDIM

---Zalman z3 Kasa

---CORSAIR 8GB 2400MHz DDR4 Ram

---CORSAIR VS Serisi VS650 650w 80 Plus psu

---EVERESE RAMPAGE SET

@Nerd Miner ardakadaşıma çok teşekkür ederim

evet gta 5 benchmark testi

https://www.youtube.com/watch?v=vEnTzSV5i90&feature=youtu.be

R9 380 PC TOPLAMA YARDIM

R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM R9 380 PC TOPLAMA YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaarman -- 6 Mart 2016; 21:06:12 >

• tolgaarman T kullanıcısına yanıt
    imzamdaki sistemi sistemi kullanıyorum 8300 ve r9 380. r9 380 için 500 w yetmeyebilir önerilen 650 w psu yazıyor çoğu yerde. fx 8300 alacaksan anakartıda en az 970 model iyi bir anakart almalısın. asus un le modeli bir anakart almıştım ucuz diye, mosfet soğutucu bulunmuyormuş, oyunlarda ani fps düşüşleri ile deli ediyordu beni. sonradan msi gaming 970 aldımda rahatladım. anakart bütçesinide düşünmelisin fx 8300 kullanacaksan
  • imzamdaki sistemi öneririrm
    O çöp anakart ile fx8300 falan olmaz stabil çalışmaz

500w psu amd ekran kartı ve işlemcili sistem için yetersiz kalır
  • Bütçe daha düşükse ram tek 8 liğe işlemci 6400 a kasada daha uyguna çevrilebilir.
     R9 380 PC TOPLAMA YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huoralcarin H kullanıcısına yanıt
    fx 8300'ü fiyat performans olarak iyi olduğu için düşünüyorum fakat bütçe sıkıntısı var evdeki 3.pc olacak biraz estim akıllıyım aklıma esti gittim ekran kartı aldım ekran kartına görede uygun parça toplaycam diye uğraşıyorum anakart 200 civarı önerin varmı bu bana çokmu sorun çıkartır psu 500w konusunuda internetten baktım 500 al diyordu... bide bunu buldum bu nasıl MSI 970a-g43 Am3+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaarman -- 11 Ocak 2016; 22:19:09 >
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    açıkcası intele okadar para veresim yok :) sapphire r9 380 4gb lık olanını aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    peki anlaşıldı psu 600w yapacam ama anakartda MSI 970 GAMING dan daha uygun performanslı bişey varmı? bide kasa olarakhttp://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-g900b-500w-gaming-midt-atx-siyah-kasa.html#ozellikler bunu düşünüyorum daha uygun ebat olarak sıkıntı varmı ?
    kasa + 600 w güç kaynağı beraberhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7521 bu olabilir ankartta en düşük bu olabilir :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-le-r20-amd-970sb950-am3--ddr3-2133mhzoc-anakart.html?srt=UP bende ekonomik olarak kısmak için anakartı düşük model aldım fakat sonradan anladım ki fx işlemcilerde çok önemli, bi o kadar daha para verip üstüne değişiklik yapmak zorunda kaldım oyun oynayabilmek için. yoksa cidden çekilecek dert değil. o kadar para verip sistem topluyorsun, oyunda 15 fps görünce için gidiyor.

• Ben olsam 750ti alirim daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    600w ile beraber ofiyata ise iyi kiminde 600w yazıyor kasayı aldığınızda 600w uyumlu diyorlar 600w psu göndermiyorlar :D ankart fiyatı uygunmuş performansı nasıl ?
  • 750ti mı ? 960 desen neyse :D ekran kartını aldım zaten "sapphire R9 380 4g Gddr5 256b" bunu fiyat performans olarak beğendim ve aldım gerisini buna göre topluyorum.
    bu kasanın bir boş bir de 600 w lı versiyonu var diye biliyorum. inventusu arayarak bilgi alabilirsin işini bilen ve iyi yapan bir şirket. istersen boş zAlman z3plus + corsair vs 650 w ayrı ayrı da alabilirsin benim imzamdaki gibi. anakart fx 8 serisi işlemciler için yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huoralcarin -- 12 Ocak 2016; 17:49:02 >
    O kasa baya kötü ve dar doğru düzgün hakkında bilgide yok bir de içinde 500w de psu geliyormuş harici psu alacaksın zaten başka kasaya yönel

Anakartı da yükseltiğine göre bütçen de yükseldi bu bütçede intel amacın oyunsa daha mantıklı olacaktır.İlla fx dersen 970 gaming anakart iyi. 970 chipsetten şaşma onunda iyisini al Amd anakart seçer düzgün kullanım için iyi anakart şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2016; 18:26:19 >
    650w psu ile beraber olan fiyatı uygun olan kasa önerebilirmisin. Oyun için alıyorum şu ana kadar full intel işlemci kullandım artık ona o kadar para vermek istemiyorum anakart da buhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-le-r20-amd-970sb950-am3--ddr3-2133mhzoc-anakart.html?srt=UP işini görür diyenler var 970 şartmı sizce performans açısından?
    650w psu ile beraber olan fiyatı uygun kasa önerirmisin ?
    Oyle bi kasa yok ayri kasa olarak z3 plus al yanina psu al

Amd de anakart performans ile dogrudan alakali ve le modeli anakart cop vrm sogutmasi yok kim onerdiyse amd anakartlardan anlamiyormus

Amd uyguna cikmiyor artik totalde
    iyi anakart şart sogutucu lazim oc icin kaliteli bir psu bile onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2016; 20:47:18 >
    970 gameing anakart ile alsam i5 i aratmaz heralde demi ?
    Iyi Sogutucu alip Oc yapip 4.5 4.6 seviyesine geldigi zaman bazi durumlar haric i5 4440 i aratmayabilir bazi oyunlarda oc de kar etmeyebilir

Bu islemciler eski mimari cekirdek basina performanslari dusuk tam bagimsiz gercek 8 cekirdek degil 4 modull bulundurur duzgun kullanmasi oc yapmasi giris seviyesi kullanci icin biraz zahmetli olablir eger cok konuya hakim degilsen biraz daha arastirmani tavsiye derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2016; 21:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaarman

750ti mı ? 960 desen neyse :D ekran kartını aldım zaten "sapphire R9 380 4g Gddr5 256b" bunu fiyat performans olarak beğendim ve aldım gerisini buna göre topluyorum.

Sadece 29mesajin var farkinda misn? Abi de bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.