Şimdi Ara

R9 390X GARANTİLİ PROBLEMSİZ 1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ekrran kartı 1 kez servise gitti ancak SORUNSUZ denilerek geri geldi bende format atınca problem olmadığını gördüm.

Kartta yaşadığım problem fan hızının artmaması idi. Ben vatana gittiğimde değişim şansını arttırmak için fan problemi yanına görüntü vermeyi durduruyor yazdırdım. Ama durdurma gibi bir problem yoktu. Servis kağıdına sadece donuyor yazılmış.
    Ardından kart servisten sorunsuz diye geldi format attım fan problemi driver kaynaklıymış problem düzeldi. Zaten başka bir problem yoktu. Aktif olarak kullanıyorum.
    Şu anda problemsiz çalışıyor.

ARKADAŞLAR,ABİLER; BU KART BOZUK DEĞİL, SERVİSE YOLLADIM SORUNSUZ DİYE GERİ GELDİ. FORMAT ATINCA SORUN ÇÖZÜLDÜ. ARTIK DOLANDIRICI MUAMELESİ YAPMAYIN.
    SERVİS TARAFINDAN KARTIN PROBLEMSİZ BELGESİ VAR.

6 AY 8 GÜN GARANTİSİ MEVCUTTUR. İLAN TARİHİ 6 AĞUSTOSTUR. Referans tarihidir.
    KUTUSU FATURASI IVIRI ZIVIRI MEVCUTTUR.

Fiyat 1000TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 23 Ağustos 2017; 19:27:29 >

• Sorun ne diye gönderdin?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Kartta yaşadığım problem fan hızının artmaması idi. Ben vatana gittiğimde değişim şansını arttırmak için yanına görüntü vermeyi durduruyor yazdırdım .ama durdurma gibi bir problem yoktu.
    Ardından kart servisten sorunsuz diye geldi sinirlendim format attım fan problemi driver kaynaklıymış o problem düzeldi. zaten başka bir problem yoktu.
    Şu anda problemsiz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Ağustos 2017; 17:46:0 >
  • satıldı mı?
  • Tarıfımdan alınmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.