Şimdi Ara

RA - NoWayOut ~ New Guild in Helios (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi ara guild açtınız yha tebrikler hadi hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Number_One_Wizard

Pre plustan aşşağı kurtarmıyormu yav

Kurtarmıyormuş en az 1000 silk. Adamların amaçları farklıymış
  • Amaçları farklıymış .
    Yiyim ulan sizin amacınızı .

@karazaferaskeri
    Bu herife soruyorum kendi sitesinde ya benim sbotta sorunum var yardım edebilir misin ? diyorum adam bizim sattıklarımızda sorun yok bizden alsaydın diyor .
    Yardım karşılık beklemeden olsun ki , bir anlamı olsun .

Çok gördük her serverda var bi tane nwo .

Ayrıca bi tane arkadaş neden wizz açtınız demiş .
    Onu 65-70 arası bir lw e kadar kasıcak .
    Sonra sp kasıcak (cold-glavier için)
    Ardından lw kasıcak.
    Baktı gaia da elle kasınca olmuyo cold glavier her canavarı veriyo 4 lw altı fire glavier a
    Hemen yeni server açıldı ona gecelim.

Karla b*k örtülmüyo evladım
  •  RA - NoWayOut ~ New Guild in Helios
    4 lwl oLunca 16.16 yapar koyarsınız Mucx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Unfaithful] -- 26 Ağustos 2009; 11:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haadeess

sen yenisin galiba

Ne ne yaptı söylede bilelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

sen yenisin galiba

diyecek birşeyleri yok ki saçmalar dururlar işte 3-5 tanesi çıkar gelir biri diyor ki her serverda NWO açılmış şaka gibi ya işim yok her serverda oynayacağım ona para mı dayanır, onlar bizi sevenler bizim namımızı yürütenler. ben sadece pacific - gaia'da show yaptım alemler bilir şimdi helios'u sallamaya geldim.

neyse topic gene 3-5 ailesi tarafından terbiye görmemişlerle dolmuş ben son mesajımı atıp kaçayım bu ortamdan.

NoWayOut ailesine katılmak istiyorsan oyun içerisinde bana ulaşın, RA is there

• quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Her serverda bir NWO kuruluyor ama henüz icraat göremedim

apollodada kuruldu ama 1 ay gecmeden gitti xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraloob

1) GAIA halen devam ediyor 10 yıl sonra bırakırım ancak.
    2) GAIA rezil bir server ne oyuncu var ne item satan var ne party var ne action en kötü server.
    3) GAIA'da başlayan ne adamcıklar gördük şimdi yoklar biz ise halen devam ediyoruz.
    4) HELIOS'a geçtik amacımız farklı bu bağlamda ileride amacımızı anlarsınız şu anda zor.
    5) EU char açtık 4.ncü maddede dediğim gibi amaçlar farklı.

yeterli açıklama olmuştur herhalde, aramıza katılmak isteyen arkadaşlar premium plus aldıkları takdirde gelebilirler

enjoy its xD

"enjoy it" olacak o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

sen yenisin galiba

Ben bana yaptığını söyleyeyim,bir kaç kez alış veriş yaptım bu adamın sitesinden ilk yaptığım alış verişde fazla değil 3-4 saat esir etti beni daha sonrakinde 3 gün abartmıyorum tam 3 gün sonra alış veriş sona erdi ve sorunlu bir şekilde,son alışverişimdede charımı çaldırdı yani kendi sitesinde satış yapmaya çalışıyor ama eline yüzüne bulaştırıyor aslında birşeyler yapmaya çalışıyor ama bu konuda yetersiz ayrıca bazı arkadaşlarda sitede yayınladığı programlara keyloger koyduğunu söylüyor ben sitesinden hiç program indirip kullanmadım bilmiyorum o konuda net bir şey söyleyemem ama eğer bu adamdan alış veriş yapacaksanız bir daha düşünün diye bilirim.

• Guild LvL 2 olmuştur, geceyarısı LvL 3 yapılacaktır şu anda guild full katılımcılar geceyarısından sonra aramıza gelebilirler
  • hani sen son mesajı yazıp kaçıodun ??
    Ailesi tarafından terbiye edilmeye çalışılmış ama becerilememiş insan
  • quote:

1) GAIA halen devam ediyor 10 yıl sonra bırakırım ancak.
    2) GAIA rezil bir server ne oyuncu var ne item satan var ne party var ne action en kötü server.
    3) GAIA'da başlayan ne adamcıklar gördük şimdi yoklar biz ise halen devam ediyoruz.
    4) HELIOS'a geçtik amacımız farklı bu bağlamda ileride amacımızı anlarsınız şu anda zor.
    5) EU char açtık 4.ncü maddede dediğim gibi amaçlar farklı.

yeterli açıklama olmuştur herhalde, aramıza katılmak isteyen arkadaşlar premium plus aldıkları takdirde gelebilirler

enjoy its xD

Cold Glavier'in değerini sen bile anlyamamışsında biz şimdi bu eu lardaki ilerideki amacını nasıl anlayalım
    Çektiğin resim güzel olmuş ama

• quote:

pacific - gaia'da show yaptım alemler bilir şimdi helios'u sallamaya geldim.

ahuwehaushd
    bayaa komik lem bu adam
  • Pacific'i bilmem ama Gaia'da ne yaptığınız belli...
    Gaia'da ne şovu yaptınız açıklar mısın?
    Ben niye göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _oz_blood_

bu nedir ya extraloob yalnız bulmus üstüne gidiyonuz adamın bırkaıdna bir soluk alsın adam herkez her yerdne sıkılır herkez herseyi yapmakta özgür siz sen sura sen bura neden yorumu yapamazsnız oyunu o adam oynuyor server a girip bir char acmıs onu o kasıyor bir guild acmıs onu o yönetiyor presini almıs hedefleri varmıs bize düsen bu adama helal oslun diyip destek cıkmaktır bir birinize düsrümek degil iki dk durup düsünüp sonra adama karsı cıkın ben bu adamın her zaman yanında oldum daha bir kisi ye küfür yada bir agır laf ta kullandıgını görmedim ama su vardır ki zoruna gidn yada cekemeyen varsa anten taksın kendine :D from LoKoTe

extraloob forumundan mısın?
  • Eski bir sro oyuncusu olarak yeniden oyuna dönme planlarım var. Beni düşündüren tek şey her ay silk için vereceğim 100TL (Öğrenci adam için 100TL çok para) Açtık Helios'da bi char şimdilik botsuz presiz takılıyoruz.
    Herneyse umarım bu guildde diğer serverdekiler gibi hüsranla sonuçlanmaz. Kolay gelsin ... ...
  • quote:

sen yenisin galiba

Çöm çöm
  • Ne oldu cevap yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

Ne oldu cevap yok?

Ne cevabı bekliyosun?
    İnsanları gaza getirip birbirine düşürmek hoşunuza mı gidiyo.Madem o kadar rakipsiniz sizde alın silkinizi botunuzu rakip olun onlara.Laf kalabalığı yapmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.