Şimdi Ara

RACE CHIP (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende f10 520i ye racechip uyguladım 1000 km satıcının ayarlarında 1000 km kullandım. Dün deneme amaçlı cihazı söküp kör ucu taktım. Gün içinde arabayı kullandım bişey omadı ancak akşam arabayı çalıştırdığında motor arıza lambası yandı. Sonra cihazı takıp denedim lamba yine yanıyor. Ne yapmalı acaba bilen varmı ? Bu arada benzinde düşük seviyede çeyreğin altına düşmüştü bir bağlantısı olabilirmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerenzo kullanıcısına yanıt
    arabam getz dizel 88 bg 2008 model.ama burada 1 aydır kullanıyorum demişim esasen 1 yıl kullandım yanlışlık olmuş.esasen yakıt için kkullanmaya çalıştım ama hiç bir yararı olmadığını görmediğim için çıkardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: HaTToRi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaTToRi

Racechip ADANA bayiisiyiz. Montaj ve destek veriyoruz, Adanada olan arkadaşları bekleriz...

su 2. podun tam olarak ne ise yaradigini soyleyebilir misiniz?

2. POD boxun ne zaman devreye girip, ne zaman çıkacağını ayarlamaya yarıyor, ne kadar fazla açarsanız o kadar erken devreye girer ve o kadar geç devreden çıkar. Basitce tarif edeyim. Standart gelen ayarda Racechip aracınısın turbosunun devreye girmesi ile birlikte çalışıyor ve 4000 devirde turbo basıncının düşmesi ile birlikte devreden çıkıyor.

Ayar tablosu şu şekilde ;

2. POD 1 de 2000 / 4000
    2 de 1900 / 4100
    3 de 1800 / 4200
    4 de 1700 / 4300
    5 de 1600 / 4400
    6 da 1500 / 4500
    7 de 1400 / 4600

Tablo bu, sizin yapmanız gereken ayarı çok fazla açmadan, aracınızın turbosunun devreye girdiği devir bandına göre ayarlamanız. Bunu anlamak için en üst vitesde saatde 90km hızla giderken devir saatinizin gösterdiği devri baz alabilirsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur.

bilgi icin cok teseekurler cok aydintici oldu simdi ben aracimda 5-9 olarak kullaniuyorum 2. pod 9 da yani 8 9 A B C D E F 0 1 2 3 4 5 6 7 seviyeler var en dusugun 1 ustunde bende simdi chip surekli devrede gibi bisi o zaman degil mi ?

hocam madem 2 pod 1 ayarındayken 2000 devirde devreye giriyor peki 8 deyken çoğu araçta devreye girmiyormu

• Racechip den aldigim bilgiye gore bi yanlislik yoksa eger s2 podu devir podu yalniz ayar burda denen gibi degil baslangic devrini degil sadece ust limiti ayarliyor yani 1 ayardayken 4000 devire gelince devreden cikiyor yani arac calisinca devreye girer 4000 devirde devreden cikiyor saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model Ford Fiesta 1.4 tdci (68bg) aracıma alt devirlerde aracı taşımakta zorlandığı ve ivmelenmede Zayıf olduğu için geçen hafta içersinde racechip alıp montajını yaptırdım. Satıcı distribütör bu araç için F-1 ayarının uygun OLDUĞUNU söyleyerek cihaza bu ayarı yaptı. Fakat hem performans hemde çekiş anlamında istediğim gücü yakalamayınca telefonla görüşerek Sırası ile 0-1 , daha sonra da 1-1 ayarına geçmemi istedi ve tavsiye ettiği en yüksek ayar bu. 0-1 performans bir miktar daha arttı ve motor daha sessiz çalışıyordu. 1-1 ayarında çok fazla fark hissetmedim fakat motor vurumu sesinin arttığını hissettim. Ayarı denemek için 2-1 olarak değiştirdim fakat performans Yükseldi ama vuruntu sesi devam ediyor. Racechip ayarlarını sırasıyla deneyeceğim ama bu konu ile ilgili bilgisi ve deneyimi olan varsa yardım rica ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker639

2011 model Ford Fiesta 1.4 tdci (68bg) aracıma alt devirlerde aracı taşımakta zorlandığı ve ivmelenmede Zayıf olduğu için geçen hafta içersinde racechip alıp montajını yaptırdım. Satıcı distribütör bu araç için F-1 ayarının uygun OLDUĞUNU söyleyerek cihaza bu ayarı yaptı. Fakat hem performans hemde çekiş anlamında istediğim gücü yakalamayınca telefonla görüşerek Sırası ile 0-1 , daha sonra da 1-1 ayarına geçmemi istedi ve tavsiye ettiği en yüksek ayar bu. 0-1 performans bir miktar daha arttı ve motor daha sessiz çalışıyordu. 1-1 ayarında çok fazla fark hissetmedim fakat motor vurumu sesinin arttığını hissettim. Ayarı denemek için 2-1 olarak değiştirdim fakat performans Yükseldi ama vuruntu sesi devam ediyor. Racechip ayarlarını sırasıyla deneyeceğim ama bu konu ile ilgili bilgisi ve deneyimi olan varsa yardım rica ediyorum.

benim araç 307 1.4 hdi senin aracın motoruyla aynı motor .. ben 6 .2 ayarında kullanıyorum şimdilik bi hata vermedi önümüzdeki günlerde 7.2 deneyecem hata vermezse 7.3 deneyip sabit bırakacağım benim aracın şu anki performansı çok iyi oldu

• merhaba almak isteyen varsa ford ve renault grubu için rache chip pro2 satlıktır 3 aylık ben tasarruf için almıştım fakat ayarlamalarda veya bende kaynaklanan durummu bilmiyorum yakıtta birsey görmedim güçte farklılık var inkar edilemez ama benim alış amacıma uymadı almak isteyen pm atsın faturası ve kutu içeriğiyle verilecektir
  • dehsetilyo D kullanıcısına yanıt
    Peki 6-2 ayarında ekonomik kullanımda yakıt ta ne gibi bir değişiklik oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker639

Peki 6-2 ayarında ekonomik kullanımda yakıt ta ne gibi bir değişiklik oldu.

şehir içinde ölçmedim ama uzun yolda 100 kmde 0,7 litre daha az yaktım yol bilgisayarı daha önce 5 lt gösteriyordu en son gidişimde 4,3 gösterdi ...enson 7-1 ayarını denedim hiç bir sorun çıkmadı araç hata vermedi şimdi 7-3 ayarını deniyorum bakalım sonuç nolacak :)
  • Hocam yol bilgisayarında olcmeyin pompa da ölçün yol bilgisayarını yaniltiyor

• Merhaba, bayadır Racechipi araştırıyorum. Forumda tek bir Racechip farklı arabalarda kullanılmış (ikinci arabasında kullanmış, arkadaşına vermiş o kullanmış) . Sormak istediğim Racechip her araç için ayrı mı üretiliyor (sitesinde öyle satılıyor) yoksa tek bi Racechip her araçta kullanılabiliyor mu? Ben ikinci el orta seviye Racechip almayı düşünüyorum. İnternette tdci Ford için olanı satılıyor. Ben Cerato kullanıcısıyım. Benim aracıma uyarsa alacağım. Tavsiyenizi bekliyorum. Birde Cerato için kullanan var mı. Izlenimlerini yazabilir mi?

• Bugün race chip com tr sitesinden aldığım racechip ultimateim geldi.aracımda kullandım.tam bir hayal kırıklığıydı.otoyola cıkıp gaza 4.viteste asılmaya başlamıştım ki 3binli devirlerde esp ısıgı el freni lambası beraber yandı.motor gücü durduruldu.en yakın servise gidiniz yazdı ve aracım istop etti.ve arıza ısıgını yaktı .aracım bir alman arabası olmasına rağmen hiç uyum sağlamadı.bu chip elime aldığımda hiç beklediğim gibi değildi.vidalarındaki kalitesiz işçilik dikkatimi çekti.sanki çin malı gibiydi.başka bir tuning firmasına olayı anlattım.trdeki race chiplerin çin malı olduğunu söyledi.şmdilik bu kadar.sorusu olan bana özelden ulaşabilir.hiç tavsiye etmiyorum box tuningi ve racechipi
  • quote:

Orijinalden alıntı: strikermcf

Bugün race chip com tr sitesinden aldığım racechip ultimateim geldi.aracımda kullandım.tam bir hayal kırıklığıydı.otoyola cıkıp gaza 4.viteste asılmaya başlamıştım ki 3binli devirlerde esp ısıgı el freni lambası beraber yandı.motor gücü durduruldu.en yakın servise gidiniz yazdı ve aracım istop etti.ve arıza ısıgını yaktı .aracım bir alman arabası olmasına rağmen hiç uyum sağlamadı.bu chip elime aldığımda hiç beklediğim gibi değildi.vidalarındaki kalitesiz işçilik dikkatimi çekti.sanki çin malı gibiydi.başka bir tuning firmasına olayı anlattım.trdeki race chiplerin çin malı olduğunu söyledi.şmdilik bu kadar.sorusu olan bana özelden ulaşabilir.hiç tavsiye etmiyorum box tuningi ve racechipi

1.si ayarlariniz duzgun olmadigi zaman bendede yakiyor motor lambasini aracim 1.3dizel astra j 2012 model
    2.si cin mali var cin mali var bunlar alman patenli olarak cinde üretiliyor. Söyle örnek veriyim yani iphone kullaniyorsaniz o bile cinde uretildi
    3.sü aracina ustundeki ayarlari ve araciniz model marka ve motorunu ögrenebilirse size daha cok yardimci olabiliriz ben 4 senedir kullaniyrom hic bir problem olmadi aracimda 4 senedir diyorum bundan önce ayni chip diger aracimda takiliydi.

• quote:

quote:

Bugün race chip com tr sitesinden aldığım racechip ultimateim geldi.aracımda kullandım.tam bir hayal kırıklığıydı.otoyola cıkıp gaza 4.viteste asılmaya başlamıştım ki 3binli devirlerde esp ısıgı el freni lambası beraber yandı.motor gücü durduruldu.en yakın servise gidiniz yazdı ve aracım istop etti.ve arıza ısıgını yaktı .aracım bir alman arabası olmasına rağmen hiç uyum sağlamadı.bu chip elime aldığımda hiç beklediğim gibi değildi.vidalarındaki kalitesiz işçilik dikkatimi çekti.sanki çin malı gibiydi.başka bir tuning firmasına olayı anlattım.trdeki race chiplerin çin malı olduğunu söyledi.şmdilik bu kadar.sorusu olan bana özelden ulaşabilir.hiç tavsiye etmiyorum box tuningi ve racechipi

1.si ayarlariniz duzgun olmadigi zaman bendede yakiyor motor lambasini aracim 1.3dizel astra j 2012 model
    2.si cin mali var cin mali var bunlar alman patenli olarak cinde üretiliyor. Söyle örnek veriyim yani iphone kullaniyorsaniz o bile cinde uretildi
    3.sü aracina ustundeki ayarlari ve araciniz model marka ve motorunu ögrenebilirse size daha cok yardimci olabiliriz ben 4 senedir kullaniyrom hic bir problem olmadi aracimda 4 senedir diyorum bundan önce ayni chip diger aracimda takiliydi.

arabadan arabaya degisiklik gosterebilir.
    bazi araclarda performans alabilirsiniz, bazilarinda alamazsiniz. hangi ayari denerseniz deneyin tutmaz.
    forumu incelerseniz bircok insan enjektor problemi yasadi.
    benim tavsiyem motor ariza lambasini yakarak stop ettiyse hicbir ayar denemeden atin cope gitsin. araciniza yazik etmeyin.
    tekrardan gecmis olsun.
    iyi gunler...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpcen

quote:

quote:

arabadan arabaya degisiklik gosterebilir.
    bazi araclarda performans alabilirsiniz, bazilarinda alamazsiniz. hangi ayari denerseniz deneyin tutmaz.
    forumu incelerseniz bircok insan enjektor problemi yasadi.
    benim tavsiyem motor ariza lambasini yakarak stop ettiyse hicbir ayar denemeden atin cope gitsin. araciniza yazik etmeyin.
    tekrardan gecmis olsun.
    iyi gunler...

Bazı araçlar da ters tepebiliyor forumdaşın dediği gibi araça yazık etmeyin atın gitsin

• Merhaba arkadaşlar, bilgi kirliliğini önlemek adına bu foruma girmek istedik, merak ettiğiniz sorular için yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla,

Murat Günyel
  • Chixao C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu aracı sonlandırıcı ile orjinale haline almak isterseniz, MAF sensörü üzerindeki bağlantıyı da orjinal hale almanız gerekiyor, Bilgilerinize;
  • RaceChip Teknik kullanıcısına yanıt
    Pro versiyon kullanıyorum aracım 1.3cdti motor. 4-4 4-5 ayarlarında siyah duman atıyordu şu an 2-2 de siyah duman sorunu yok. Sİyah duman olmadan max kullanabileceğim ayar nedir biliyor msunuz acaba?
  • strikermcf S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, RaceChip %100 Alman malıdır (vidasına kadar), isteyen arkadaşlar ofisimize gelip gümrük belgelerine bakabilirler. Bazı araçlarda seri üretim farklilikları yüzünden sorunlar yaşanabiliyor. Çok ender yaşadığımız bu durumda aracı yolda okuyarak veya şasi numarası ile Almanya'ya bildirip bu sorunları halledebiliyoruz. Bilginize;
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu durum araçtan araca değişebiliyor, 3-3 ayarında bu araç zaten tam %30 güç veriyor. Dolayısıyla mevcut ayarınız gayet yeterli, tşk
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.