Şimdi Ara

RACE CHIP (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %30 güç derken arabanın gücünün %30 u mu? 120 bg filan mı demek istiyorsunuz? Düşük devirlerde canlandırma 4-4 4-5 ayarlarında çok güzeldi ama siyah duman olayı var dediğim gibi. Racechip alış amacı bu idi. 2-2 ye de alıştım şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 15 Kasım 2014; 0:06:28 >
  • RaceChip Teknik kullanıcısına yanıt
    F10 bmw 520i için arıza ışığı yanmadan ve sorun olmadan en son 6 ayarını mı tavsiye ediyorsunuz? Bu ayarda araç 215 hp mi üretiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Automaniac82 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ürünü sıfır bizden bu araç için aldıysanız 0-1 ayarında zaten gücü veriyor, ikinci el bir cihaz ise seri no sunu gönderin sistemimizden kontrol edelim, tşk
    Ürünü henüz almadım ancak bu aysonu bakım sonrası almayı planlıyorum. Dolayısıyla yapacağım ayarı merak ediyorum. Kimisi F de kullanıj derken kimisi 6 da kullanıyorum demiş. Siz de 1 diyorsunuz. Sonuç olarak şöyle mi anlamalıyım? Ayar 1 ile başlayıp yukarı doğru çıkmak mı gerekiyor? Çünkü hedefimiz az ile yetinmeyip güvenli max gücü yakalamak.

• Ürün Nerede elden teslim alabilirim tşk
  • Automaniac82 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, RaceChip ler hardware olarak aynı gözükmekle beraber içlerinde araca özel program bulunur. Sizin aracınızda biz zaten rezerv gücü 0-1 ayarında alıyoruz. Bunun üstü ayarlara uyumluluk birazda aracın kullanıldığı ortamla ilgili oluyor.

tşk
    Peki mesela 520i aracıma alacağım bu cihazı istersem ford focus dizel aracıma da takmam mümkün müdür? Yoksa Benzinli için olan dizel için ya da marka değiştiği takdirde kullanılamıyor mu?

Bir de rezerv güçten kastınız kaç hp dir benim aracım için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automaniac82 -- 18 Kasım 2014; 14:17:01 >
  • Merhaba, tuning teknigi ayni olan araclarda software degisikligi ve uygun kablo demeti ile kullanim mumkun ancak siz konusu araclarda boyle bir durum soz konusu degil. BMW chipleri PWM sinyali ile calisir ford araciniza takmak isterseniz BMW icin aldiginiz chipi takasa alip yenisini veriyoruz. Boylelikle degisik arac kullandiginizda magdur olmuyorsunuz. Tsk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Peugeot 508 1.6 e-hdi 115hp için:

Önerilen değerler nedir?

Performans değerleri nedir?

Ayrıca bu box sistemi uzun vadede enjektörlerin yapısını bozuyor mu?(Artmış basınçtan dolayı)

Teşekkürler...
  • Merhaba daha öncede yazdım ama olumlu sonuç alamadim cihazın takıldığı yer yakıt ayarlama yeri yol bilgisayarını yaniltiyor ayrıca yakıt otomotiginide yaniltiyor ve fazla yakıt harcıyor bir süredir kullanıyorum ve cihazin yanıltarak çalıştığını anladım isteyen olursa Ford uygun pro2 satabilirim bende ise yaramadı yarayacagini düşünen varsa irtibata geçsin

• arkadaşlar araım opel corsa c enjoy 2004 model 1.3 cdti. race chip standart olanını bir arkadaşımdan aldım fakat montajını yapamadım.yarımdı olurmusunuz.parça mı eksik çözemedim.ayrıca opel corsa için ayarlarını ne duruma getirmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceChip Teknik

Merhaba bu durum araçtan araca değişebiliyor, 3-3 ayarında bu araç zaten tam %30 güç veriyor. Dolayısıyla mevcut ayarınız gayet yeterli, tşk

Aracım chevrolet aveo 1.3 dizel 75 bg elimde corsadan çıkma racechip var B-1 pozisyonunda bunu nası ayarlamam lazım bana bi bilgi verebilirmisiniz teşekkürler.
  • Lutfen ofisimizi arayip chipinizin seri no sunu verebilirseniz ona gore yardimci olabiliriz

Tsk

• hakan4477 H kullanıcısına yanıt
    Aracinizin pompa enjektor sistemi ilk nesil oldugundan dolayi yol bilgisayariniz bu tarz tuning tekniginde yaniliyor. Yakit ile ilgili hic artan veya dusmeyen bir arac gormedik, isterseniz gelin beraber deneyelim. Memnun degilseniz urunu iade edebilirsiniz. Sadece turkiyede 12 bin + dunyada 450 bin surucu memnun ise size ozel bir problem olabilir. Tsk.

• Arkadaşlar hiç racechipi yeni aveo 1.3 dizel 75 bg de kullanan yokmu ya bi ayar tavsiyesi versinler.
  • qrtv01 Q kullanıcısına yanıt
    2-2 denediniz mi?
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    D-2 denedim F-3 denedim D-2 de turbonun gücü baya iyiydi fakat araba belli bi hızdan sonra gitmemeye başladı birde arabayı 10 dk kullandım bu havada stop ettiğim halde arabanın fanı çalışıyordu. Sol taraf B olduğundan oraları rakam kısmına getirmedim korkumdan birşey olur diye. Bi forumdada sağ tarafı ellemeyin yazmışlar bende onun için tekrar B-1 e aldım
  • qrtv01 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam önce 1-1 dene sıkıntı çıkmazsa ama memnun etmemişse 2-2 yap.
  • 1-1 e aldim böyle biraz deneyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceChip Teknik

Aracinizin pompa enjektor sistemi ilk nesil oldugundan dolayi yol bilgisayariniz bu tarz tuning tekniginde yaniliyor. Yakit ile ilgili hic artan veya dusmeyen bir arac gormedik, isterseniz gelin beraber deneyelim. Memnun degilseniz urunu iade edebilirsiniz. Sadece turkiyede 12 bin + dunyada 450 bin surucu memnun ise size ozel bir problem olabilir. Tsk.

Hocam aracın 2011 model connect ilk nesilmi oluyor birde artma oldu zaten yakıtta ben azalması için almıştım tesekurler

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.