Şimdi Ara

RACE CHIP (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı sattım şu anda elimde halen racechip var. 1.4 tsi için deneyen var mı acaba? Yakıt tüketimi konusunu merak ediyorum. İşe yaradıysa yeni aracıma da takmayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar selam.

Arkadaşımdan race chip pro2 modelini ödünç alıp kullanacağım. Araç 2.0 hdi 136 bg. Yakıt tüketimi önceliğim. Hangi ayarda olmalı? Mevcut ayar F1 dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangibir sikinti yapmaz muaynede.

• bu chip box ların; dizel-benzin farkı var mı, motor-ps-tork aralıklarına göre çeşidi varmı, vs hususta net bilgisi olanlar, bir özet geçseler güzel olacak... :)
  • 2 gün oldu kullanıyorum. Henüz depo ölçümü yapmadım. Yol bilgisayarı verisine göre 0.8-1 lt arasında düşüş var karma tüketimde. Performans çok artmadı ama duman dahi yok. Tahminim en fazla %10 artış oldu. Biraz ayarı açmam lazım sanırım.

• s.a beyler bende e60 535d var chiplemeyi dusunuyorum.ama kimisi yazilimin box lardan daha iyi oldugunu soluyor.ben racechip almayi dusunuyorum ama bi arkadasim yazilim attirma uzerine cok basli yapiyor ondada ayni arac var yazilimla 330 ps olmus orjinali 282ps. ..ben baska ulkedeyim arkadas baska ulkede armaizda 600 km var.bana dediki benim arkadas 150 euroya yazilimini atar daha once cok kisiyede yapti sikinti cikmadi 200 euroda yolda harcsam 400 euro diyelim toplamina bana yazilimi gelicek.
    ama racchip te 480 euro ultimate stage 3 olan.oda sitedeki bilgilere gore +82 ps ile 354 ps 664 nm oluyor.ama arkadasim guvenme motoru yiyor o chipler diyor.burdada 4 5 sayfa okudum kimisi memnun kimisi satiliga cikartmis.benim icin ikiside ortalama ayni fiyata mal olacak sizce hangisini deniyeyim.arac duman atmasi felan calismasinda dengesizlikler yapacakmi acaba bunlar kesin degil suphelerim dundan dolayi tecrubeli arkadaslarin fikirlerine ihtiyacim var arabaci bi chip icin mundar etmiyeyim

racechip 354 ps
    yazilim 320^330 ps

• Merhaba arkadaslar corsa d 1.3cdti 75hp (2008) aracima ikinci el aldigim racechip pro 2 uzerindeki potlar 1-1 olarak ayarliydi o sekilde taktim ama Bu aractan olupta racechip pro2 kullanan varsa ayarlarinin nasil oldugunu yazabilirlermi acaba? Yakit ekonomisi onemli degil ariza isigi yakmadan en iyi performansi almak istiyorum

• se@ kullanıcısına yanıt
    2-2 Optimum ayar olarak öneriliyor. Ama sağdaki ışık yakmadan en fazla 4 oluyor soldaki ise max yapılabiliyor. Ben max ayar denedim siyah duman atıyor max ayarlarda. O yüzden 2-2 deneyin önce. Tatmin etmezse 3-2 3-3 diye gidersiniz.
  • Sagol dostum deneyecegim.

• arkadaşlar çok aradım fakat bulamadım. forumda opel astra 2014 model benzinkli 1.4 turboya uyumlu veya sadece yazılımı veya soketi değiştirerek kullanabileceğimiz racechip ultimate satan varmı? ve aracıma uyumlu soketi nerden nekadar ücretle bulabilirim servis 250 tl istiyor sadece uyumlu sokete
  • 1.5 dci 110bg edc fluence aracıma racechipin en basit versiyonunu takdırdım. Bir çok ayar kombinasyonu denedim, hiç arıza ışığı yakmadı ama verim alamadım. Ne zamanki 7-5 ayarını keşfettim, araç çıldırdı. Muhteşem bir ivme, aralıksız performans veriyor. Aracım 125.000kmde ve bu araçta böyle bir performansı tahmin bile edemezdim. 0-100 km fabrika verisi 11.9 sn ancak chipten önce benim araç 13 sn çıkıyordu. Şimdi ölçtüğümde ise 10.1 sn çıkıyor. Dci motorlara bu ayarı denemesini tavsiye ederim.
  • linderfelter L kullanıcısına yanıt
    Slm bendede megane sporttourer 1.5 105 hp var racechip uygulamasini yaklasik 12000 km kullandim ilk geldiginde 2-2 ayarindaydi. Cok fazla bi verim alamadim ancak ayari 3-3 yapinca ciddi bir performans artisi oldugunu söyleyebilirim. 7-5 ayarinda ariza isigi yakmamasi ilginç ama bence cok fazla zorlama derim aracini turbo arizasi verebilir. Birde renault megane fluance vb araclarda racechip kullanan arkadaslarimiz tecrübelerini aktarirsa sevinirim. Yakit konusuna gelince istanbul maltepeden, tokat zileye otobanda 120-130 diger yollarda 100-110 km ortalama hizla toplam 760 km 33lt mazot yakti bende inanamadim donuste daha yavas geldim 100 km ortalama bu sefer 36 lt yakti. Bu motorlarin en az yaktigi surat 110-120 arasi gozlemlerim boyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slmlar. Konuyu baştan sona kelimesi kelimesine okudum. C3 1.4 hdi aracıma race chip en düşük versiyon aldım. Baya uğraşarak kendim monte ettim. Ayarları E-0 olarak geldi. Ve test sürüşüne çıktım. 2 senedir tüm huyunu suyunu bildiğim arabamda öncelikle 1800-2000 devirden sonra acayip ivmelenme farkettim. Koltuğa baya baya yaslıyor. Daha önce böyle bir his yaşamadım diyebilirim. 68 bg motor ne olabilir ki zaten. Bu bile bana yetti.

• Yakıt ekonomisi olarak ise her zaman gittiğim ve ölçüm yaptuğım yolda araba 3.8- ile 4.0 arası yakan araç 3.3 yaktı. İnanamadım full depo yapmadan da inanmıyacam. Eğer doğru ise çok ama çok harika

• Daha iyi bir performans için sol taraftaki ayarı yükseltmeyi düşünüyorum sağ tarafa mudahale etmiycem. Bakalım bir değişiklik olacak mı. Ayar için tavsiyelerinizi bekliyorum.1.4 hdi 68bg 160nm

• Merhaba arkadaşlar,
    Konuyu baştan sona okudum.2013 model seat leon manuel vites benzinli 1.2 TSI aracım var.Race Chip Ultimate modelinden almayı düşünüyorum.Ultimate modelinin işlemci hızının yüksek olması kullanım,tasarruf,güvenlik vs. gibi ne farkı var diğer modellerinden.Ayrıca 1.2 TSI araçlarda verimi nasıl cihazın.Özellikle alt devirlerin güçlenmesi,ara hızlanmalar ve bir miktar da yakıt tasarrufu için almayı planlıyorum,180 yapan aracım 220 yapsın gibi bir derdim yok.Ultimate modeli ve TSI motorlarda kullanımı ile ilgili tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
  • güncel
  • Herkese selam. 1 hafta önce a180 cdi motor için racechip ultimate sipariş ettim. arıza ışığı yakmadan maximum ayarda kullanmak istiyorum. şuan 3-3de kullanıyorum, sipariş ettiğimde elime c-d ayarında gelmesine rağmen şuan enjektörlerinden şırıltı sesi normal geliyor. S2 güç ayarı ama;

S1 devir podunun ayarlarından bahsederseniz sevinirim, S1yi artırdıgımda hangi devirler arasını etkiliyor? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werbak123 -- 11 Haziran 2015; 17:43:12 >
  • http://link.tl/nKb9 bu linkte başka bi konuda bahsedilmiş fakat dizel araçlar için ama genel konu için başka bi siteden şurası var bakmanı tavsiye ederim dostum =>http://link.tl/nKbc
  • baktığım kadarıyla S1 devir ayarı için böyle tanımlanmış, bu dogru mu?

8 de 2700 / 3100
    9 da 2600 / 3200
    A da 2500 / 3300
    B de 2400 / 3400
    C de 2300 / 3500
    D de 2200 / 3600
    E de 2300 / 3700
    F de 2200 / 3800
    0 da 2100 / 3900
    1 de 2000 / 4000
    2 de 1900 / 4100
    3 de 1800 / 4200
    4 de 1700 / 4300
    5 de 1600 / 4400
    6 da 1500 / 4500
    7 de 1400 / 4600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werbak123 -- 11 Haziran 2015; 18:27:04 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.