Şimdi Ara

RACE CHIP (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.210
Cevap
26
Favori
294.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arinalw

quote:

Orijinalden alıntı: Kenan_Kara

Araç 0 dan 200' e Bariz farklı hızlanıyor benim hissetiğim 132 HP ninde üzerinde bir his veriyor. Racechipi İstoç oto ticaret merkezindeki distribitör firmadan aldım. Nakit 1.300 TL ye mal oldu.

bilgilendirme için sağol kardeş.cihaz herhangi bir ayar gerektiriyor mu,yoksa sadece monte mi ediliyor?

Bu 1.2 TSI benim dikkatimi çeken bir araç hem vergisi düşük hemde yakıtı 1.4 TSI ye göre bayağı iyi galiba; hızlanma videosu paylaşabilirseniz çok iyi olur, hızlanma tatmin edici ise Racechip + 1.2 TSI kombinasyonu düşünülebilir. Selamlar;
  • yalnız 1300 tl çok fazla olmamış mı
  • ben racechipimi satıyorum en son 250 ye bırakacam ilgilenen varsa konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightcalimero

ben racechipimi satıyorum en son 250 ye bırakacam ilgilenen varsa konuşabiliriz.

Hangi marka araclara uygun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secospacos

quote:

Orijinalden alıntı: nightcalimero

ben racechipimi satıyorum en son 250 ye bırakacam ilgilenen varsa konuşabiliriz.

Hangi marka araclara uygun?

renoult ve nissan motorlarına uyar
  • Batuhan Kılıç kullanıcısına yanıt
    Ultimate modeli herhalde bu? Benimkide Ultimate modeli Euro 2,36 larda 1100 Tl ye almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerenzo

Ultimate modeli herhalde bu? Benimkide Ultimate modeli Euro 2,36 larda 1100 Tl ye almıştım

ultimate modeli yüzde kaç performans katkısı veriyor ve bu katkı arabanın sınırlarını zorlamıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

İstanbul'da dyno ya sokacak uygun yer biliyor musunuz? chiptuning yapan yer değil ama, objektif bir yer olacak, bir de racechip motor sesini arttırıyor mu arabalarınızda?

Maslak oto sanayide pasaoglu tuning var da onlarda yazilim isi yapıyor.aklinizda olsun yine de.

• test aracı racechip li değil ama bana göre hepsi aynı. Aracımda muadil bir marka box mevcut

depo dolumu ile yakıt harcaması testi yaptım biraz eksik oldu ama anlatayım.

araç nissan note 1.5 dci 86 ps

en az 30 bin km den beri ortalama verileri sıfırlamıyorum yine sıfırlamadım 5.0 lt ortalama. hızda 29 kms. 4.7 ye düştü tiketim.

887 km yol yaptım fulledikten sonra tekrar fulledim az önce.

kullanım tamamen şehir içi hatta mahalleler arası diyebilirim her gün 8-9 km git gel işe gidip geldim viyadük ve yol çalışmalarından ötürü ara sokaklardan vardım işe yani şöyle söyliyim öyle çevre yolunda uzun uzun hiç gitmedim tabiri cahizse yoğun şehir içi. kullanım tarzı sert değil ama yumuşak hiç değil arada box var diye gaza yüklendiğim oldu.

ilk aytemiz den fulletim aracı attıktan sonra biraz daha doldurdumu hatırlamıyorum ama bu sabahki alışta pompa 157 de attı 3 TL daha doldurdu.

Yapılan km 887 km alınan mazot 160 TL optimum litre fiyatı 4.13 TL.

Daha önceki tüketimimi hatırlamıyorum ama tüketiminden zaten memnun olduğum araç beni çok fazla şaşırttı kesinlikle boxun yakıta etkisi var dedirtti.

demekki uzun yolda 80-90 arası gitsem nasıl değerler ortaya çıkacak seviyorum bu dci motorları

• Merhaba

F20 veya F30 için 1.6 136 hplik motora bu uygulamayı yapan varmı. Performans ne derecede arttı herhangi bir sıkıntı yarattımı acaba.
  • Mickcasey kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilk önce ben yaptırdım herhalde yaklaşık 20bin km sorunsuz keyifle kullanıyorum, bir sıkıntısı yok keyfi çok taktırın bence, f30 forumunda çok arkadaş var kullanan memnun olmayan yok herhalde;

selamlar,
  • quote:

Merhaba, ilk önce ben yaptırdım herhalde yaklaşık 20bin km sorunsuz keyifle kullanıyorum, bir sıkıntısı yok keyfi çok taktırın bence, f30 forumunda çok arkadaş var kullanan memnun olmayan yok herhalde;

selamlar,

Omerenzo hocam siz bakıma götürürken kendiniz söküp mü takıyorsunuz yoksa üzerinde mi götürdünüz bakıma ?

• Arkadaşlar selam,

Bu konuyu offline olarak uzun süre takip ettim, sonunda bir tane aldım ve yorum yazabilmek için üye oldum. Audi A4 2.0TDI 177 hp 340 NM stock değerleri olan 2013 model aracıma taktım (aslında aracın değerleri gayet iyi ama dediğiniz gibi güç daha fazla güç isteği uyandırıyor, bunun sonu yok ne yazık ki). 2 dakika içerisinde kendi başıma takabildim, sorun olmadı. Sonrasında ilk izlenimlerim, aracın alt devirlerde daha da canlandığı oldu, muhtemelen torku daha düşük devir bandında vermeye başladı. Ayrıca gaz tepkimeleri daha iyi, pedalda hiç boşluk yok gibi hissediyorum. Aracı daha düşük devirde kullanmaya başladım. Hızlanması daha iyi, son hızını test edemedim. Üzerinde standart gelen 2-1 ayarı ile kullanıyorum (A4 için bunun önerildiğini söylemişti satıcı arkadaş).

Bazı arkadaşların yaşadığı titreme vs sıkıntıları henüz görmedim.

Henüz Dyno'ya sokmadım ama 190-200 hp arası çıkacağını düşünüyorum, soktuğum zaman size haber veririm.

Görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: kkurt2002

quote:

selamlar,

Omerenzo hocam siz bakıma götürürken kendiniz söküp mü takıyorsunuz yoksa üzerinde mi götürdünüz bakıma ?

sizler hangi ayarlardasınız şu an?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkurt2002

quote:

selamlar,

sizler hangi ayarlardasınız şu an?

Ben hiç açıp ayarlarıyla oynamadım ?? Şuan hangi ayarda onu da bilmiyorum açıkçası ?? Sadece dynoya soktum 205bg çıktı araç...

• arac uzerinde racechip takili olarak gorunur halde muayeneden geceniniz oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

arac uzerinde racechip takili olarak gorunur halde muayeneden geceniniz oldu mu?

bence riske atmaya gerek yok. 10dk sökün derim ben
  • quote:

quote:

arac uzerinde racechip takili olarak gorunur halde muayeneden geceniniz oldu mu?

yok daha muayenesi gelmedi merak ettiğimden soruyorum, bir de şöyle bir durum var ki benim racechip kullandığım araçta pek de 10 dakikalık işi yok biraz altta kalıyor
  • quote:

quote:

quote:

yok daha muayenesi gelmedi merak ettiğimden soruyorum, bir de şöyle bir durum var ki benim racechip kullandığım araçta pek de 10 dakikalık işi yok biraz altta kalıyor

Muayenede sorun olacağını sanmam?? Yönetmeliğe aykırı birşey mi acaba box tuning yaptırmak???
  • quote:

selamlar,

Merhaba aracınız 3.16 mı bide pod ayarlarınız nedir bende arza ışı yaktı da ..
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.