Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben efendi değilim de kopya kullansam günah olur mu kardeş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Vitamin dolu yemeğimi hazırlayayım çünkü 2 saat sonra başlayacak sabah mesaisi var.Sonunda.

Adam gruba üyeydi şimdi kopyacının Allahı oldu

O dönem yapacak birşeyim yoktu tek başına yaşamak çok masraflı bir olay bilene.

Elimde hala 12 tane orjinal oyun var yeni nesilde orjinale devam.

Eyvallah abi.

@bluelabel

• 3 Mbit ile yarın sabah ancak iner yaktın beni TTnet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

3 Mbit ile yarın sabah ancak iner yaktın beni TTnet.

Kanka 3mibt diye bir tarife yok kotayı aştın dimi çakal seni hızın düştü sonra
  • quote:

quote:

Vitamin dolu yemeğimi hazırlayayım çünkü 2 saat sonra başlayacak sabah mesaisi var.Sonunda.

Zamaninda "kopyacilara ölüm,cocugumu keserim korsan kullanmam" diyorlardi,ne kadar ironik degil mi :)

• Ensar için "bizim için efendiliği, dürüstlüğü yeter" diyoruz, olay yine kopya-orjinal tartışmasına dönüyor. Ne diyeyim, devam edin böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

quote:

quote:

Zamaninda "kopyacilara ölüm,cocugumu keserim korsan kullanmam" diyorlardi,ne kadar ironik degil mi :)

Bunu yazmak için mi geri geldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

quote:

quote:

Bunu yazmak için mi geri geldin?

Evet canim kardesim(!) bunu yazmak icin geri geldim..Bu arada tebrik ediyorum kovmuslar seni klüpten,ihrac edilmissin Pinky'cigim?! AA dur tahmin edeyim neden kovuldugunu,korsan mi kullaniyorsun acaba?!

Yazik ne diyeyim,zamaninda benimle "korsan-orjinal" tartismasina girmistiniz simdi benimle "ahlak" tartismasi yapanlarin cogu korsan kullaniyor,hemde azili

• Adam aylar sonra geri geldi kafa orda kalmış yazık.
  • Çağlar ve Ensar kovulmadı, kendileri çıktılar. Her zaman da kapımız açıktır.

Oyun hakkında konuşmaya devam edilsin lütfen, gereksiz tartışmalarla kirletmeyelim konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Ensar için "bizim için efendiliği, dürüstlüğü yeter" diyoruz, olay yine kopya-orjinal tartışmasına dönüyor. Ne diyeyim, devam edin böyle...

Ümit bunlar ne diyor la TOXK dan kendim mi ayrıldım yoksa siz mi şutladınız yazda görsünler aynı şekilde Ensar da kendi isteğiyle ayrılmadı mı?

edit: Ben yazmadan cvp vermiş zaten Ümit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 27 Mayıs 2013; 23:16:51 >
  • Tinüviel denen arkadaş kopya kullananlara hırsız diyordu, ateş püskürüyordu, kendisiyle çok sağlam bir atışmamız olmuştu.

Şimdi bakıyorum kopyadan başka oyun kullanmıyor, tükürdüğünü yalamak böyle olsa gerek

İbretlik örnekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Tinüviel denen arkadaş kopya kullananlara hırsız diyordu, ateş püskürüyordu, kendisiyle çok sağlam bir atışmamız olmuştu.

Şimdi bakıyorum kopyadan başka oyun kullanmıyor, tükürdüğünü yalamak böyle olsa gerek

İbretlik örnekler.

Bunlar laftan anlamaz Ekin cok acayip birsey gercekten,zamaninda katil damgasi yemedigim kalmisti bi o derece yani,simdi ise bakiyorum da dönen dönene..

Ben PC'ye gectim su an sadece Steam'de 57 tane orjinal oyuna sahibim,üstelik cogu da yepyeni oyunlar..Ama adamlara bakiyorum korsanin dibine vurmuslar lafa gelince de mangalda kül birakmiyorlar..
  • Oyun nasil olmus oynaylar yorum yapsa iyi olur.
  • quote:

Tinüviel denen arkadaş kopya kullananlara hırsız diyordu, ateş püskürüyordu, kendisiyle çok sağlam bir atışmamız olmuştu.

İbretlik örnekler.

Sol taraftakileri internetten çaldım sağ taraftakiler içinde Aral'ı soydum Xbox One'ın çıktığı hafta gel Shopto'dan hırsızlık dersleri vereyim size.

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]

• Tartıştığınız konuya bak, isteyen korsan isteyen orjinal aksın Live'a. Önemli olan birlikte oynamak değil mi? :fairplay ruhu:

Grid serisini daha önce oynamadım, 2. oyunun gameplay videolarına baktımda oyun sanki hızlı çekim gibi ilerliyor. Normalde de bu kadar hızlı mı oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Tartıştığınız konuya bak, isteyen korsan isteyen orjinal aksın Live'a. Önemli olan birlikte oynamak değil mi? :fairplay ruhu:

Ahmet'im konu o degil,bu adamlar(!) zamaninda "cocugumu keserim,evimi yakarim ama korsan kullanmam" diyorlardi simdi ise ele baslari olmuslar,birde ahlak dersi veriyorlar ya gülsem mi aglasam mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Tartıştığınız konuya bak, isteyen korsan isteyen orjinal aksın Live'a. Önemli olan birlikte oynamak değil mi? :fairplay ruhu:

Grid serisini daha önce oynamadım, 2. oyunun gameplay videolarına baktımda oyun sanki hızlı çekim gibi ilerliyor. Normalde de bu kadar hızlı mı oyun?

İlk oyun gayet ağırdı birçok farklı tür aracın kendine has fiziği vardı ayarlar kapatıldığında neredeyse sim kıvamında oluyordu virajda bir anda araba kıç atabiliyordu vs.Videolarda gördüğümüz kadarıyla ilk oyun kadar ağır görünmüyor ama bir NFS değil hatta Horizon'dan daha ağır olacağını tahmin ediyorum oynayınca detaylı yazarım.

• Biraz önce oynadım oynanış bildiğimiz Grid oynanışına sahip.Grafikleri de gayet güzel.Kısaca deli gibi oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 28 Mayıs 2013; 0:05:41 >
  • quote:

quote:

İbretlik örnekler.

Sol taraftakileri internetten çaldım sağ taraftakiler içinde Aral'ı soydum Xbox One'ın çıktığı hafta gel Shopto'dan hırsızlık dersleri vereyim size.

O gösterdiğin oyunların kat ve kat fazlasına sahip olmuşumdur hala elimde mevcut oldukça ps3 içinde. lakin işsiz bir adam değilim bununla uğraşacak kadar çünkü ispatlamam gereken bişi yok beni tanıyan tanıyor forumda.

Birde sormak istediğim bir soru var. Ps de ojinal xbox da korsan kullanıyorum. Bu beni yarı hırsızmı yapar hoca efendi, günahı nedir bunun ? Okuyup üflesen geçermi ?

Herneyse gün olur devran döner o lafları biri çıkıpta sana böyle yedirir ensar biraderim, kulağına küpe olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 28 Mayıs 2013; 0:20:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.