Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bekleniyorsunuz

Kanka naber Xbox one , x360 kadar grafik verir mi dersin ? Konuyla ilgili senin fikirlerini çok merak ediyorum , yıllardır forumda takip ettiğim bir insansın.

Bu arada grid dediğim gibi çerezlik olmuş , en son videolar bunu kanıtlar nitelikte....

Ben de bu ısrarını çok merak ediyorum çünkü yıllardır yorumlarını kaale almadığım bir insansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Mayıs 2013; 19:31:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

quote:

Bekleniyorsunuz

Kanka naber Xbox one , x360 kadar grafik verir mi dersin ? Konuyla ilgili senin fikirlerini çok merak ediyorum , yıllardır forumda takip ettiğim bir insansın.

Bu arada grid dediğim gibi çerezlik olmuş , en son videolar bunu kanıtlar nitelikte....

Ben de bu ısrarını çok merak ediyorum çünkü yıllardır yorumlarını kaale almadığım bir insansın

Afferin en azından bu mesajından sonra hala yaşam belirtin olduğunu öğrenmiş olduk. Bizim kaka hala aynı kaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 23 Mayıs 2013; 19:40:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Askerdeydik olum boru değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Mayıs 2013; 19:43:07 >
  • Online pass kod olmazsa iyi.
  • Hadi artık ya sayfa yenilemekten bıktım vallahi.GTA5'e kadar Xbox 360'da adam akıllı oynayacağım son oyun olacak kaç gündür Grid 2'ye odaklandım can sıkıntısı geçmiyor videoları ezberledim.
  • Düşse ben de DFGT'yi kurup pcde oynayacağım, baya gecikti.
  • Yarış oyunu lazım forza horizon ile nfs'nin suyunu çıkardık kop gel günahlarından grid 2
  • İlk çikan oyunun multisi mukemmele yakindi arkadslarla saatlerce oynardik umarim buda oyle ulur beklemedeyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkini zevkle oynadığım ve bitirdiğim oyunun, ikincisi lanse ediliyor ve piyasaya çıkmasına 5 gün kala tesadüfen haberim oluyor.Uzun zamandır ekran kartsız kalmak böyle birşey olsa gerek.

Düzenleme: Burası X-BOX bölümü imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Mayıs 2013; 22:36:00 >
  • İlk oyun kadar iyi olsun yeter.
  • Ne zamandır yarış oyunu oynamıyorum en son dirt 3 oynadım, deneyelim bakalım bunu .
  • Ve işte beklenen zaman geldi yarın da izinliyim Grid 2 akar beyler sabahlar olmasın.
  • Vitamin dolu yemeğimi hazırlayayım çünkü 2 saat sonra başlayacak sabah mesaisi var.Sonunda.
  • Sizin kaymak neresi beyler ben göremedim.
  • Fast and Furious oyununun üstüne bomba gibi gider bu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Fast and Furious oyununun üstüne bomba gibi gider bu şimdi

Hacı kendini sınamak içinmi oynadın onu şimdi Grid 2 sana Xbox One oyunu gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Vitamin dolu yemeğimi hazırlayayım çünkü 2 saat sonra başlayacak sabah mesaisi var.Sonunda.

Adam gruba üyeydi şimdi kopyacının Allahı oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Fast and Furious oyununun üstüne bomba gibi gider bu şimdi

Hacı kendini sınamak içinmi oynadın onu şimdi Grid 2 sana Xbox One oyunu gibi gelir.

Xbox one bile eski nesil kalır. Oyun resmen mobil versiyondan bile kötüydü ama kısa sürdü yahu şimdi GRID 2 enfes gider üstüne dostum

• quote:

quote:

Vitamin dolu yemeğimi hazırlayayım çünkü 2 saat sonra başlayacak sabah mesaisi var.Sonunda.

Adam gruba üyeydi şimdi kopyacının Allahı oldu

:)

Ensar'ın efendiliği, dürüstlüğü yeter. Yeni nesilde aramızda görmek dileğiyle diyelim:)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.