Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grid 2'nin Multiplayer Bölümü Detaylandı

Tek kişilik bölümünde 30 saatin yukarısına kadar ulaşan oynanış süresiyle karşımıza çıkan Grid 2'nin multiplayer bölümü de detaylandı.

Yapılan açıklamalara göre Grid 2'de split screen desteği yer alacak ve online maçlarda 12 kişiye kadar destek sağlanacak. Oyunun online bölümünde Race, Endurance, Drift, Touge, Checkpoint, Face Off, Time Attack, Power Lap ve Global Challange adında oyun modları yer alacak. Grid 2'nin multiplayer bölümündeki araçlar modifiye edilebilir olacak ve toplamda 6 milyara varan farklı kombinasyonlar yer alacak.

Codemasters Racing, Grid 2'nin multiplayer bölümünde RaceNet sistemine de yer verecek. Oyuncuların sosyal platformu olan RaceNet'te video paylaşabilecek ve liderlik sıralamasında birinciliğe oynayabileceksiniz. Son olarak Grid 2'nin bu bölümünde Rival sistemi de yer alacak. Günlük, haftalık ve aylık olarak üçe ayrılacak olan Rival oyunları RaceNet aracılığıyla seçilecek ve oynuncular rakiplerinin önüne geçmeye çalışacaklar.

Çıktığı gibi ekibi kurmak lazım ilk oyunda az sabahlamadım multi için.

• 1000G garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

1000G garanti.

Sen harbi psikopatsın arkadaşım ya
  • Rivals araklama olmuş biraz, esinlenme diyelim. Ama Endurance olayı sevindirdi çok severim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Rivals araklama olmuş biraz, esinlenme diyelim. Ama Endurance olayı sevindirdi çok severim.

Birkaç gameplay videosu izledim.Aracın viraj alışı Shift 2'deki gibi iğrenç görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Rivals araklama olmuş biraz, esinlenme diyelim. Ama Endurance olayı sevindirdi çok severim.

Birkaç gameplay videosu izledim.Aracın viraj alışı Shift 2'deki gibi iğrenç görünüyor.

Sen olmamış diyosan olmamıştır reyiz deneriz yine de olmadı Forza'mız var zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı yayında Customisation'ı gösteriyorlar.

http://www.twitch.tv/gridgame
  • Garaj olayı yine çok güzel görünüyor ilk Grid gibi yarış takımı hissinin dibine vuracağız.

-Oynadıkları pistte grafikler çok güzel görünüyor gün ışığı yansımaları güzel ve sarımtrak efekt yok.

-Motor sesleri çok iyi.

-Modifiye var daha çok görsel modifiye üzerine kurulu ve birçok seçenek var.

-Sponsor olayı devam ediyor.

-Sürüş Grid 1 ile Dirt Showdown arası görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 18 Nisan 2013; 20:43:46 >
  • Arkadaşlar Allah'ını seven bana şu oyundan bulsun, elinde olup oynamayan varsa satsın :(
    Marketplacede vpn istiyor. Türkiye'de de bulamıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryder1511

Arkadaşlar Allah'ını seven bana şu oyundan bulsun, elinde olup oynamayan varsa satsın :(

1. oyundan bahsediyorsun sanırım bu daha çıkmadı çünkü.
  • GRİD 2 ÖN SATIŞ %22 İNDİRİMLE BAŞLADI....RESİM ALTTA

BURADA: http://getgamesgo.com/product/grid-2-po

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 19 Nisan 2013; 19:20:35 >
  • Aral 70 liraya getiriyor zaten.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Allah'ını seven bana şu oyundan bulsun, elinde olup oynamayan varsa satsın :(

Evet ilk oyundan bahsediyorum :D
    Bir türlü oynama fırsatım olmadı tam olarak.
  • quote:

quote:

quote:

ebay de satan vardır oralara bak derim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ebay de satan vardır oralara bak derim.

Çok sağolasın yardımın için ama kredi kartı kullanamıyorum.
    Kullanabilsem zaten direk alacağım. Marketplaceten msp ile denedim ama vpn istiyor.

• VPN'i aşman kolay ama uğraşman lazım. GRID 1'i TR de orjinal olarak satan birini bulman çok zor arşivinde olan birini bulman lazım. Forumun 2. el bölümüne ALINIK GRID 1 diye konu aç elinde olan varsa belki satabilir.
  • quote:

VPN'i aşman kolay ama uğraşman lazım. GRID 1'i TR de orjinal olarak satan birini bulman çok zor arşivinde olan birini bulman lazım. Forumun 2. el bölümüne ALINIK GRID 1 diye konu aç elinde olan varsa belki satabilir.

Birkaç kere açtım zaten en son dün bir daha açtım bakalım belki bulurum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 20 Nisan 2013; 1:35:12 >
  • Arkadaşlar oyun Steam üzerinde ne kadar olur acaba?

• Grid 2'nin Yapay Zekası Değişken Olacak

Yarış oyunlarının genelde en çok eleştirilen yanlarından biri yapay zekadır. Kimi oyunlarda yapay zeka sanki bizim geçmemiz için elinden geleni yapar, bazılarında ise aracınızın hızı ne olursa olsun sürekli olarak dibinizden ayrılmamayı başarırlar.

Codemasters ise bu soruna yeni bir çözüm getirmiş. Dinamik yapay zeka olarak adlandırılan sistem sizin tepkilerinize göre karşılık veriyor. Örneğin siz bir yarışcıyı sıkıştırdığınızda yarış çizgisinden ayrılarak size baskı uygulayabiliyor ve sizi yarış pistinin dışına atmaya çalışabiliyor. Aynı şekilde geride bıraktığınız yarışcı da çok daha agresif bir tutum alıyor ve sizi geçmek için farklı yöntemler deneyebiliyor.

Grid 2'nin altı çizilen bir diğer özelliği ise fizik motoru. Pistlerin dinamik olarak farklı varyasyonlar içerdiği belirtiliyor. Böylece sürekli olarak aynı yarış çizgisini kullanarak kazanmanız mümkün değil. Sürekli olarak farklı yollar denemeli ve anlık kararlar vermelisiniz.

Anlatılan bu sistemler yarış oyunları açısından oldukça önemli yenilikler. Eğer gerçekten bu sistemler bahsedildiği kadar iyi bir şekilde yansıtılırsa keyifli saatler bizleri bekliyor olabilir.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Grid_2nin_Yapay_Zekasi_Degisken_Olacak-37496.htm

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.