Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyice iştahım kabardı tam beklediğim gibi geliyor sadece hasar modellemesi EGO 2.0'da iyi değil Grid EGO ile yapılmıştı ama grafikler biraz zayıf hasar çok iyiydi.

•  Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]
     Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]

• Ulan yarış oyununa hasret kaldık be, bu sene Grid 2 den başka kaliteli bir yarış oyunu çıkmayacak sanırım.
  • Arkadaşlar biliyorum burası yeri değil ama bayağı uzun bir süredir Race Driver Grid'i arıyorum Xbox 360 için.
    Marketplacede bölge kilidi olduğu için alamıyorum. Yurtdışından getirme imkanım da yok.
    Elinde olup da satmak siteyen varsa mesaj atarsa çok sevinirim.
    Teşekkürler
  • Yukarıda verilen resimlerdeki grafik ayarında çıkacağını sanmıyorum ama umarım yanılırım.
  • O ss'ler render edilmiş kesinlikle oyun içi değil Codemasters bu konuda sabıkalı ilk Grid duyurulurken yayınladıkları ss leri biliyoruz tam sürüm ile alakası yoktu sarımtırak tarzından çıkmışlar neyse ki.
  • GRID gibi yarış oyunu hala yok Forza'sı GT'si kariyer modları hikaye.Bana GRID'deki gibi takım kurma hissi veren başka 1 tane oyun çıkmadı bu zamana kadar.Sponsor anlaşmaları takım arkadaşı zamanla gelişen takım garajı kıtalara göre yarışlar çok zevkliydi.Varsın Arcade olsun oynayışı önemli değil yeterince sim var bana ekrana yapışacak bir yarış daha yapıp şunuda alayım hissi verecek yani ilk GRID gibi bir oyun lazım.
  • @Eli Wallach;Project CARS çıkana kadar bunlarla tatmin olacağımızı pek sanmıyorum ben.Horizon'dan farksız olur bu da.
  • oyun güzel grafikleri vs ama kontrolleri oldukça zor
  • Kontroller zor evet ama ayrıca oyunda zor. İlk oyunu bitirmeye bile çalışmadım zorluğundan. Sinir ediyordu belli bir yerden sonra. Online'ı zevkliydi ama o bir gerçek.
  • Tamam bu oyunlarda kaliteli ama NFS UNDERGRAUND 3 duyurulsun artık!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 1 Nisan 2013; 16:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Kontroller zor evet ama ayrıca oyunda zor. İlk oyunu bitirmeye bile çalışmadım zorluğundan. Sinir ediyordu belli bir yerden sonra. Online'ı zevkliydi ama o bir gerçek.

Alışınca da dünyanın en kolay oyunuydu.
  • iyi iyi cıkıs tarihi tam bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende similasyon sevmiyorum. Gt5 aldım. 2 gün oynadım sarmadı sonra sattım. Ama forza 4 daha çok hoşuma gitmişti. Daha çok oynadım forza 4 ü, daha sonra Forza horizon çıktı. Vee iyikide böyle bir oyun çıkmış diyorum
  • Simülasyon oyunlarını çok severim.
    Gran Turismo 3ten beri anca oynuyorum yaşım ona yettiği için ama herhalde GT 3 GT4 GT5 Forza 3 Forza 4 falan derken en az bi 800-900 saat harcamışımdır toplamında. ( En çok GT4 ile Forza 4'te zaman harcamışımdır. )
    Ama Arcade de oynamayı severim. Yeri geldiğinde daha az kasıntı olucak çerez niyetine Arcade'de oynamak lazım bence.
    Ki Forza Horizon'u gerçekten çok beğenmiştim ben. Soluksuz şekilde oynadım o oyunu da bitirdim. He Multiplayer falan oynamadım onu hiç Single olarak oyunu bitirip kaldırdım ama gayet zevk aldım yani o süreden de. İlle de sim ögeleri arayıp; "Yok ya bu oyun gerçekçi değil, çöp, geçiniz." demedim. Ne bileyim yani Arcade olduğunun bilincindeyiz sonuçta. O şekilde ele alarak gayet zevkli bi vakit geçirdim. Ve oyunun çok ta iyi olduğunu söylüyorum.
    Tabi bu kişisel fikrimdir. Simülasyon oynayıp ta sonra Arcade oynarken aynı zevki alamayan adama da saygı duyarım. Sonuçta tercih meselesi. Ben sadece, Simülasyon da Arcade de oynayan biri olarak Grid, Shift, Horizon gibi oyunlara da biraz vakit harcanıp zevkli bi vakit geçirilebileceğini düşünüyorum o kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 2 Nisan 2013; 2:50:23 >

• Bir oyun için yaptığınız kavgaya bakın demeyeceğim çünkü FIFA için bende çok kavga ettim
  • Bana görede bu zaman kadar çıkmış en iyi yarış oyunları sıralaması yaparsak;
    1)NFS Most Wanted (eski olan)
    2)Forza Horizon

Race Driver Grid müthişti ama en iyisi değildi.Bu oyunun başarılı olacağını düşünüyorum ve merakla bekliyorum.
  • Arkadaşlar başlık grid 2 kendinize gelin biraz..
  • beyler oyun hakkında hala LE MANS ile ilgili bir bilgi verilmedi grid 1 de çok seviyordum LE MANS yarışlarını umarım buna da koyarlar ama yok gibi duruyor şuan için ...
  • Arkadaslar sakin biraz. Mesajlari temizledim, ufak caplida olsa karsilikli hakaretler mevcuttu ama tartismayi uzatmayacaginizi umarak bir islem yapmadim. Konu burda kapansin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.