Şimdi Ara

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
402
Cevap
5
Favori
32.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdmandan sonra bir duş alıp oyunun başına geçeyim dedim yalnız acayip yorgunluk çöktü üzerime 4 yarış yapıp kapattım ve oyunun tadı damağımda kaldı açıkcası. FaF faciasından sonra sanırım bu bana ilaç gibi gelecek çünkü gerçekten grafiği olsun sürüş dinamikleri olsun çok rahat ve çok hoşuma gitti.

Kokpit olduğu zaman hep kokpit ile oynardım ama yoksada sadece yolu gösteren kamera ile oynamayı tercih ederim keza Shift'de kokpit olmasına rağmen yolu gösteren kamerada oynuyordum full daha keyifli oluyor.

Kesinlikle edinip suyu çıkarılması gereken bir oyun olmuş.
  • Ensar'ın araba ne olmuş öyle

Bu arada şu online ach. lar için en iyi zaman oyunun çıktığı ilk haftalar. Oyun çıktıktan aylar sonra oynayınca, ağırlık ustalar oluyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Ensar'ın araba ne olmuş öyle

Adamlar yarış başlar başlamaz direk bodoslama geçiriyorlar hem sövüyorum hem gülüyorum.

• Arabaya bak o yarış tam bir karamboldü baya oynadık ama online süper sarıyor.Bayada multi achievement'ı açıldı.

Online oynayanlara tavsiye 2.level olduktan sonra ucuz ve sürüşü en zevkli ve kolay araba Golf R.Tam upgrade ederseniz Tier 2 oluyor ve 4x4 olduğu için virajda kayma yapmıyor çok seri hızlanıyor.Level atlamak zor araçlar hem yüksek level hemde yüksek para istiyorlar Golf R oyunun ilk 2 tierı için bulunmaz nimet.

Pinky ile baya oynadık yarın umarım başka arkadaşlarda gelir tekrar diyorum Grid 2 multiplayer için yapılmış resmen multiye girmeden oyunu kestirip atmayın.

• Arkadaşlar beni ekleyebilirsiniz yarın değil ama ertesi gün online'a dalıyorum yarış oyunlarını fena oynamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: french press

2013 yılında cockpit camerası koymayan bir oyun için dvd harcamam

Nolur harca la codemasters yalvarıyormuş nolur

Liseli liseli cevaplar pifff

Pıfffmış anaokulu vari cevaplar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Bu oyun her türlü oynanır üstad,canını çektirelim bir gif ile.

http://abload.de/img/untitled-19tq73.gif

@MiQelangelo

Üf dayı naptın sen,perşembe başlayacağım ben de kısmetse, 42" led tvme kavuştum

Marka model nedir Burak ne aldın ? Bende alacağım da Input Lag dalgasından tv bulamıyorum.

LG 42LA613S input lag falan yok dead space 3 oynuyorum mükemmel yav büyük ekranda oyun keyfi

• quote:

quote:

quote:

quote:

@MiQelangelo

Marka model nedir Burak ne aldın ? Bende alacağım da Input Lag dalgasından tv bulamıyorum.

LG 42LA613S input lag falan yok dead space 3 oynuyorum mükemmel yav büyük ekranda oyun keyfi

O ekranda Grid 2'ye ne zaman geliyon hayırlı olsun valla benim 32" led tv de bile akıyor oyun.

• Perşembe Grid2'deyim askere gidince çok oyun birikti
  • Ilk oyun kokpit kamerasi var diye ilgimi cekmisti. Ama kokpit kamerasinin olmayacagini acikladiklari zaman sahsen ikinci oyunu beklemedim hic. Yorumlar olumlu geldi bana. Ucuzlayinca ya da ikinci elden akariz ilerleyen zamanlarda.
  • oyun güzel olmus devam edelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Singledan başlayım bende bakalım sarıcak mı
  • PC bölümünden alıntı;

Yabancı bir sitede oyunun database dosyalarının bu kamera modunu içerdiğini söylüyor ve ileride dlc olarak gelicekmiş.

Race Driver: GRID 2 [Ana Konu - ÇIKTI!]

• Faketir bence, değilse büyük şerefsizlik.
  • Kokpiti bile dlc ile satacaklar ha
  • quote:

Yabancılarla Live'da oynuyorum yarım saattir kesinlikle oyun multiplayer'da başlıyor çok uzun ömürlü görünüyor şu anda.

hocam ben zamundada multiplayer yazanı indiriyoum bunla online oynayabilirmiyim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@MiQelangelo

Call of duty,fifa gibi oyunlarda belli oluyor lag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba.Oyunda Ranked Match ve ranked leaderboards(fame) varmı acaba.Dirt 2'de bunlar vardı.Olursa alırım.
  • arkadaşlar bu oyunu Xboxtamı oynamalı yoksa pcde mi karar veremedim, görüntü kalıtesı bakımından bide benım konsol jtaglı, pcde oynarsam orjınal alıp multıde oynayabilirim tavsiye verirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

arkadaşlar bu oyunu Xboxtamı oynamalı yoksa pcde mi karar veremedim, görüntü kalıtesı bakımından bide benım konsol jtaglı, pcde oynarsam orjınal alıp multıde oynayabilirim tavsiye verirmisiniz ?

Multisi cok iyi bundan mahrum kalmamak icin PC de oyna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.